IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да съм казал,че се тревожа? Само се чудех след толкова пиене как въобще съм успял да стигна до тоалетната.

Коментар

• Ех тоя слепец, бре
      сичко вижда
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• официалния,
        Вий под масите не проверявате ли??
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
          А!!!

Тъкмо се зарадвах за преходната награда, и особено на упсаринчето и витаминчето - и ми стана тъжно за Ход... Колега, ела да ти дам хапченцата. Милия... Айде като се освестиш, ще почистиш. Не се насилвай сега.

Брех, да не усетя човека в тоалетната... Колеги, нека довечера при излизане да проверяваме навсякъде. Да ни стане навик!
          22 - Ти ще бъдеш първият в кръчмата получил поощтрителната наградата за честно пиене / феър плей /. Снощи можеше да изпиеш всичко като последен /не броя тоалетната/. Ама човек излезе -остави и за нас по нещо.

Ход - не се тревожи, не си първия човек престоял няколко часа заключен в тоалетната. Преди месец заключих Крамник в тоалетната в Калмикия на световното по шах и помогнах на топалката да вземе служебната победа.

Коментар

• Алкохолът е в основата на западната цивилизация, това е известно.

Ей, готина кръчма, готини хора (да перефразирам от един известен БГ филм).... Ход, пий едно и за мен при византийците!

Коментар

• На света,колега ход,на света...

Коментар

• Снощи доказахме,че алкохола е незаменим в медицината. Сега ще се окаже че той е и движеща сила на борсата.

Коментар

• А,колега Брейн,аз пък си мислех,че АЛКОМЕТ е някакво комбинирано хапче - алкохол и метадон...

Коментар

• Наздраве на всички в кръчмата!
                    Между другото днес цяла сутрин се чудя дали АЛКОМЕТ не означава човек, който упорито мята алкохоли?

Коментар

• ми как ще го усетиш, нали ходиме все в храстите или на стената на оня баба комшийката под прозореца.

Пий па едно цантали за наше здраве.

Коментар

• Вече всичко съм направил, кръчмата е готова за довечера. Аз ще съм
                        в Атина до неделя, така че пийте по едно и за мен. Успех на всички.

Коментар

• А!!!

Тъкмо се зарадвах за преходната награда, и особено на упсаринчето и витаминчето - и ми стана тъжно за Ход... Колега, ела да ти дам хапченцата. Милия... Айде като се освестиш, ще почистиш. Не се насилвай сега.

Брех, да не усетя човека в тоалетната... Колеги, нека довечера при излизане да проверяваме навсякъде. Да ни стане навик!

Коментар

• Колега Ход, и да се попреоблечеш, че след цяла нощ в тоалетната . . .
                            А като вече се разбра, не сме по хигиената много много.

Коментар

• Голям номер. Ще почистя, какво да правя. Сутринта бях умрял от жажда и докато другите пиеха бира аз смучех вода,нали бях заключен. Сега взимам наградата а Костюмара купува водомер. Докато смучех от чешмата стрелката на стария водомер ми заседна между зъбите. Успех на всички.

Коментар

• Тодоров, това ми напомня хайдушкия боб...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X