IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чухте ли, шопската салата вече ще я правят от "свръхмодерни" домати и краставици.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
      А така, добра вечер и от мене... пак.

Абе тука нали се пуши?
      Всичко се пуши тука.

Коментар

• А така, добра вечер и от мене... пак.

Абе тука нали се пуши?

Коментар

• Честит празник и наздраве на всички строители и от мен!

Коментар

• Наздраве !
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Това е друга работа вече. Уважителен повод за напиване винаги има, ето днес например е ден на строителя и не е редно да не се почете както трябва.

Коментар

• Честно да ти кажа Brain,
                чистенето на ЗУНКа го намирам по-скоро за ход в правилната посока... (просто лично мнение)
                предполагам че това ще поотдалечи моята дата на затваряне на позицията, ама пък кат се замисля .. май и бърза работа нямам..
                ... та в тоя ред на мисли
                по-скоро си търся причина да се напия ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нали знаеш, Колчо, едни пият от мъка, втори от радост, а трети заради отчети.
                  Между другото Машстроя си е читаво дружество, но доста дръпна цената последните два месеца.

Коментар

• От отчети не разбирам почти,ставам само за гардеробиер и приемам и съхранявам фракове на джентълмени само срещу едно евро..:-)Еее,с приятна компания и аз си попиивам..:-)

Коментар

• Хубаво да измиете че след тоя отчет на MSTRY смятам да прекарам цялата вечер пак под масата в безпаметно пиянство...
                      (да ме извиняват дамите)...
                      ... макар че кат се замисля понякога под масата е доста интересно
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ОТНОВО ОТВОРЕНО!

Коментар

• ДАМИ И ГОСПОДА,МОЛЯ ПОРАЗХОДЕТЕ СЕ В ЗИМНАТА ГРАДИНА ЗА
                          33 СЕКУНДИ ! ТРЯБВА ДА ТРЕТИРАМЕ ЗАВЕДЕНИЕТО С "ДОМЕСТОС"
                          СРЕЩУ АНОНИМНИ,НЕДОБРОНАМЕРЕНИ ,ЗЛОВОННИ ТИПОВЕ И ТАКИВА С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ЕДНА САМОЛИЧНОСТ.
                          Тенк ю за разбирането.

Коментар

• Предлагам да продължим тематичните вечери с "Вечер на виното".
                            Не за друго, ами един бански старец съм проготвил за довечера.
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• ХА..ХА...ХА!!! СУПЕР!!!

Коментар

• Хитър си ти, Ход. Пак е изтекла информация отнякъде. Ти дойде в кръчмата знаейки за тайния минибар на Батето зад бидето в тоалетната с отбрани напитки. Ама те оставихме да си пиинеш на воля - нали си наше момче, а и да не те изгубим като посетител. : )

Коментар

Working...
                                X