Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕ, ще прелеем каквото трябва, ще поменем близки и далечни.. Такъв е животът!
Но това не пречи Колчо да беше сипал, нале?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКои мачове, утре е задушница
Но това не пречи Колчо да беше сипал, нале?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕ кво излезна - най-сериозните пиьеници у форума сме аз и Пухи???
Стига бе, аре по-сериозно, нема ли да се подготвите поне за мачовете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнениеми то и аз с моя балет през ден някъде на печено прасенце,или пък рожден ден ...Сега "балет" ли му викат?!?
И това ще мине ...
Коментар
-
Пухче
ми то и аз с моя балет през ден някъде на печено прасенце,или пък рожден ден ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕ кво излезна - най-сериозните пиьеници у форума сме аз и Пухи???
Стига бе, аре по-сериозно, нема ли да се подготвите поне за мачовете!
че слет таа чемпеонска лига, лигъ Ефропа и секво, ше ме Изгонат от нас ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Пухче
Слагай инструментите,сега ще хапнем едни краченца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнениеКолчо сипи нещо против махмурлук
ас сипвам само препарати, дето ти докарват мъхмурлук...
срещу махморлук, отсреша в аптьеката ...
алкозайцер е твоят избор ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Пухче
Колчо сипи нещо против махмурлук
Коментар
-
Пухче
За мен само едно кафе,аз съм на диета.Утре трябвало някакво прасе да изядем
Коментар
Коментар