Барман, дай по още едно, че устните ми се напукаха като на абориген петите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Еееееййй - докато се прибера и вие - айде - офейкахте!Наздраве на останалите в кръчмата и от мен - не съм имал махмурлук,нито каквито и да е проблеми,свързани с цефалгии и други -алгии,във връзка с алкохола.Още вчера казах на колегата 22 - отдаааавна-отдавна махмурлука се отказа да ме навестява...бях си на село - срещу Одрин...по работа...току що се прибирам - скапан - иииии лягам да спя - лека нощ,банда,ще драсна нещо в темата за Химко и пускам кепенците - утре пак!на оставащите по масите - наздраве и да ви е сладко!
Коментар
-
Пепи - дай да изкараме две-три маси навън, че станахме много народ и отесня кръчмата. Хем ще се поизпотиш и ще оздравееш.
Ставайте прави! 00н е! Време е за химна по Хоризонт!
Мила родино, ти си земен рай!
Какъв по - хубав завъшек на вечерта!
Чао, за сега и не изпивайте всичко докато ме няма.
ПП Един номер ви направих преди да тръгна, ама утре ще видя дали сте се усетили. Ше падне смях като разберете къде е КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА!
Наздраве и умната!
Коментар
-
ало това тука кръчма ли е или лечебница,
Смърфиетке, позволи ми да запаша престилката и да ти спретна една греяна ракийка с медец и разни други тайни съставки, които си нося в кожена торбичка, вързана на врата ми през цялата зима. Добре, че си имаме камина в кръчмата, щот на котлон не става, пък бил той и керамичен.
И на сутринта ще говорим.
ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ИДВАТ ОТ НЕРЕДОВНО ПИЕНЕ!Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар