IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Барман, дай по още едно, че устните ми се напукаха като на абориген петите.

Коментар

• Намърсува се ,споделяй!...и наздраве!

Коментар

• Еееееййй - докато се прибера и вие - айде - офейкахте!Наздраве на останалите в кръчмата и от мен - не съм имал махмурлук,нито каквито и да е проблеми,свързани с цефалгии и други -алгии,във връзка с алкохола.Още вчера казах на колегата 22 - отдаааавна-отдавна махмурлука се отказа да ме навестява...бях си на село - срещу Одрин...по работа...току що се прибирам - скапан - иииии лягам да спя - лека нощ,банда,ще драсна нещо в темата за Химко и пускам кепенците - утре пак!на оставащите по масите - наздраве и да ви е сладко!

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Май последния ще плаща.

ПП Един номер ви направих преди да тръгна, ама утре ще видя дали сте се усетили. Ше падне смях като разберете къде е КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА!
          Наздраве и умната!
          Сигурно това е номера!?

Айде и от мен наздраве! Ама не умната, а русата!

Коментар

• Има още пиене, аз оставам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
              Не бе Галба, всички да са живи и здрави и много успехи, пари на всички. :-) Всички са желани във виртуалната кръчма , НО без хамелеонщина. ;-)
              Не разбирам ,какво означава тази хамелеонщина,наздраве и успехи!

Коментар

• Пепи - дай да изкараме две-три маси навън, че станахме много народ и отесня кръчмата. Хем ще се поизпотиш и ще оздравееш.

Ставайте прави! 00н е! Време е за химна по Хоризонт!
                Мила родино, ти си земен рай!

Какъв по - хубав завъшек на вечерта!
                Чао, за сега и не изпивайте всичко докато ме няма.

ПП Един номер ви направих преди да тръгна, ама утре ще видя дали сте се усетили. Ше падне смях като разберете къде е КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА!
                Наздраве и умната!

Коментар

• Не бе Галба, всички да са живи и здрави и много успехи, пари на всички. :-) Всички са желани във виртуалната кръчма , НО без хамелеонщина. ;-)

Коментар

• Наздраве!!!

Драгиеевааа чешмааа....

Коментар

• Наздравееееееееееее, банда , Урааааяааа. :-) Винаги да има червено винооо :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                        Ето, започнаха да се появявят старите муцуни Бреин, Смърфиета, Импето, Софикс и др, ще става интересоооооооооо.......... :-) Стига с тези измислени никове, айдее знаем си и кътните зъби...... :-)
                        ... е, ние да си тръгваме ли?

Коментар

• И аз снощи се натрясках до козирката с червено вино и сега съм като нов. Грипът е само неприятен спомен.

Коментар

• ало това тука кръчма ли е или лечебница,

Смърфиетке, позволи ми да запаша престилката и да ти спретна една греяна ракийка с медец и разни други тайни съставки, които си нося в кожена торбичка, вързана на врата ми през цялата зима. Добре, че си имаме камина в кръчмата, щот на котлон не става, пък бил той и керамичен.
                            И на сутринта ще говорим.

ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ИДВАТ ОТ НЕРЕДОВНО ПИЕНЕ!
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Ето, започнаха да се появявят старите муцуни Бреин, Смърфиета, Импето, Софикс и др, ще става интересоооооооооо.......... :-) Стига с тези измислени никове, айдее знаем си и кътните зъби...... :-)

Коментар

• Ходов, точно Смърфиетка няма да отровя... :-) Ако иска да оздравее за 36 часа, по-добре да слуша мен. Няма проблем - доксициклинът се комбинира чудесно със спирт, само да не го яде на гладно, че дразни панкреасът.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X