IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еииииии, приятели, ако някои ме е обиждал по повод и без повод му ПРОЩАВАМ, защото аз съм широко скроен човек, УСПЕХИ НА ВСИЧКИ. ;-)

Коментар

• Аз като културен човек,съм си резервирал и место в отрезвителя.Снощи чуках 4 часа, докато ми отторят.

Коментар

• В.В. Импе, не че давам акъл, ама тая текила 20 дена само от отварянето и затварянето ще изветрее, изветрелия алкохол изнежва.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Опаа, докато ме пусне жената и аз до ударя едно и тука се напълнило с народ. Колега KOSTJUMAR, тия в ъгъла дет цъкат и таблата и картаджийте до тях ще ги търпим ли? Аз я нося, Златната бутилка и ще я предам на заслужилия, но за винарките и мизерията в кръчмата не съм виновен. Други бяха пили и мърсували. Аз минах да удара едно преди лягане в приятна компания и нямаше никой.
          Днес културтрегерската ще я караме, едно коняче ми се върти в ръката тази вечер.
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Наздраве! Благодаря за почерпката. Няма да се изложа, ще се наквася както трябва.

Коментар

• Колега Ход, заведението черпи - нали си нововлязъл, трябва да станеш и новонаквасен! Имаме и награда за затварящия кръчмата! А добре дошъл и НАЗДРАВЕ!

Коментар

• Ще ви стигна аз бягам (пия) бързо. А сметката щом трябва ще платя, но
                по-добре ме почерпете защото...абе и аз не знам защо просто идеята ми харесва.

Коментар

• Абе, не ви ли липсват Смърфиета, Симона и......... в последно време остана само ЕДНА сини(тя), все класни дами, къде сте кажете нещо, липсвате ни !

Коментар

• Колега Ход - ти си на ход. Ние сме няколко обиколки напред. Ти гониш.
                    Той и Цезар отиде да я търси темата за Химко, ама не се върна. А, не си е платил сметката. Май последния ще плаща.

Коментар

• Я, каква темичка сте отворили. БРАВО! Допи ми се, и докато търсих темата за Химко попаднах тук. Наздраве и още един път браво за идеята.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                        Сега и аз ще ви разкажа една история по темата. Историята е истинска и от преди ден.

Англичанин вандалства в кръчма заради пинчер
                        Колега Костюмар-ов - тя и мойта снощна история си беше много истинска!

?
                        Никъде не съм казал, че не е истинска твойта история. Даже ме въодушеви да разкажа тази. А, днес една колежка така се смя на историята с булонката - горещо и я препоръчах като за отмора.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                          Сега и аз ще ви разкажа една история по темата. Историята е истинска и от преди ден.

Англичанин вандалства в кръчма заради пинчер
                          Колега Костюмар-ов - тя и мойта снощна история си беше много истинска! :-)

Цезар-е НАЗДРАВЕ! Къде се покри?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                            Не знам , може и да е куатро. :-))))))
                            Ако е напълнил и въздушната възглавница, отиде цяла седмица. Дано не се наложи да му правиме цезарово сечение.

Коментар

• Не знам , може и да е куатро. :-))))))

Коментар

• хахаха Ами, ако е на режим 4x4?

Коментар

Working...
                                X