А - чак сега прочетох на Колчо поста - защо ти е тъжен деня днес,колега Колчо?С нещо ние можем ли да помогнем?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Туй куче, железно бре!
Как можа Деска със своите литературни набези из кръчмата, така да ме прати в размисъл, че се отнесох и съм изтървал веселбата!
Я кажете сега, къв е тоя моя късмет, други вечери докато влезна и половината са свършили с пиенето и са се метнали накъмто дома. Една вечер влезнах по-рано и купона станал, след като съм си тръгнал!
Май ще почна да кисна нонстоп тука!Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Kолеги, ако е рекъл Господ, SOFIX и BG40, ще взема да постна специалната си колекция от коледни рецепти на класически манджи от нашите баби. Преди години бях редовен член на клуба за готварски рецепти на dir.bg и там пожънах голям успех. Сега се явявам само около Коледа за да ре-постна класическите си рецептиHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
а ето я и моята рецепта за конкурса по готвене:
Купувате 2 килограма картофи, измивате ги, сварявате ги, обелвате ги или първо ги обелвате, после ги сварявате. След това ги нарязвате на кубчета и ги разбърквате с всички налични подправки.
После изсипвате получената смес в кофата за боклук, пускате скарата и мятате пържолите. Сервирате със студена Ариана. Жените знаят защо...
Аз ще изчезвам :-)
Лека нощ :-)
Коментар
-
еее, аз от време на време хвърлям по едно око в кръчмата, ама вие си говорите все за неща, дето не мога да се включа в разговора. Предишната вечер имаше конкурс за готвене, днес за плетки...
А пък аз единствената плетка дето я знам е "три на лицево, две на опаки - пачи крак, брюкселска дантела". И то тази плетка я знам само на теория - не мога да я изплета...
Коментар
-
Сашо: [Влиза в чата]
Кучето: [Кучето скача и започва да лиже Сашето по лицето!!! ]
Сашо: Марш,бе,пес скапан!
Кучето: Хей, Саше, ти много шефски го раздаваш напоследък..
Сашо: Ари уе!
Кучето: [Кучето налива халба Астика на Сашо ]
Сашо: Що,бе,непознати думички ли ти казах?
Кучето: Знам ли...
Сашо: Явно не знаеш!
Кучето: Хайде стига сме се заяждали, а?
Сашо: Защо,не те ли кефи?Даваш назад,а?Нали си много отворен!
Кучето: [Кучето клати глава отрицателно. ]
Сашо: Да те шибат калинките!
Кучето: [Кучето вади верния Колт и гръмва Сашко на място. ]
Сашо: Да,но Сашко е с бронежилетка!
Кучето: Право в десятката!
Сашо: На майка ти путката!
Кучето: А, мерси...
Сашо: За мерси не ме търси!
Кучето: Айде пък и ти... :-)
Сашо: Я си ближи гъза там...
Кучето: Саше, бива си те по приказките...
Сашо: Видя ли - мога да те науча на много неща....ако слушаш...
Кучето: Ауууууу, сериозно? Браво на теб.
Сашо: ...ноооо.не биваше да ме гръмваш!
Кучето: Спокойно, Саше, спокойно.
Сашо: Айде - багажа на суджук и чорбаджията - друг!Бегай!
Кучето: Аха...
Извинявам се за нецензурните реплики!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Смърфиетаправ си :-)
този пес е страхотен !!!
май всички си чатим с него ;-)He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар