IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кучето:

Ами какво да ти кажа Смърфиета, пак сме седнали тук със Жорето, песа пазач на Икономическия, и той се опитва да ме убеди, че икономическия социум в смисъл на пазарен позитивизъм не е нищо повече от икономическа реалност в границите на феноменалната икономика . Ама аз не му вярвам, да знаеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      Колега netware5,как мога да пейстна "диалога" ми с кучето тук - оказа се доста забавен събеседник - гръмна ме с големия си колт на петата реплика...
      Ами има един линк [Log] точно под мястото където си пишеш твоите реплики. Като го чукнеш ти се отваря запис на всичко казано между теб и Кучето до момента. После го копи/пействаш...
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• прав си :-)
        този пес е страхотен !!!
        май всички си чатим с него ;-)

Коментар

• Колега netware5,как мога да пейстна "диалога" ми с кучето тук - оказа се доста забавен събеседник - гръмна ме с големия си колт на петата реплика...

Коментар

• Леле мале, май изпразних кръчмата и пратих всички клиенти при Кучето!

Коментар

• Ега ти виртуалния пес,колега netware5!Скоро ще се срещаме с такива неща на всяка крачка май...

Коментар

• Колеги, признавам си, играта е нечестна. Трябваше да заподозрете, че има нещо нередно след като заменям CHIM за HIMKO Авторът е …… бот! Има един пич – Александър Автански, който се занимава с изкуствен интелект. Човекът си е направил сайт, където живее и работи неговото творение – ботът “Кучето”.

Кучето може да си чати с Вас, пише заглавия за вестници и прави литературни анализи. От заглавията за вестници и особено от литературните анализи може да се скъсате от смях. Даже предложих на дъщеря ми да разпечатаме един литературен анализ и да го занесе на учителката си по български език и литература (детето сега е 7-ми клас и се готви за кандидатстване). Ама тя ми каза – “Не тати, госпожата ще вземе да се обиди”
                Конкретните стихове са извадка от литературен анализ. С Кучето можете да се запознаете на:

http://www.avtanski.com/kucheto/

Коментар

• Ще ти купя дънкена пола,
                  ще ти купя дънкена риза!
                  Ще ти купя дънкена пола,
                  ще ти купя дънкена риза!

Бона сера,мари,
                  дискотека дей...
                  Сеньорина,мари,
                  чао,чао дей...

Айде и малко простотийки,но не става купона без тях,бе...

Абе,Лазар къде е бе?Ей,Лазаре,идвай да кажеш какво стана с IPO-то на Манастирите?

Коментар

• Наздраве колега RAFAL! Успех и на теб!

Коментар

• Наздраве и успех утре на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL
                        Защо мислиш, че не я следя. Това, че не пия по едно виртуално -все още нищо не значи.. или нещо не те разбрах
                        Реших,че не я следиш,защото имаше моменти,когато си говорехме дори само в рими,но - лично аз - реших да поспра,защото май другие колеги се отдръпнаха - явно не им идва отвътре да ги плетат и - затова така ти казах.Но - иначе всичко си е наред...нали - наздраве,с най-добри чувства!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL
                          Защо мислиш, че не я следя. Това, че не пия по едно виртуално -все още нищо не значи.. или нещо не те разбрах
                          Тялом съм тука, духом съм там,
                          а после братко обратно. (х3)
                          Тялом съм тука, духом съм там,
                          а после после не знам.

Коментар

• Защо мислиш, че не я следя. Това, че не пия по едно виртуално -все още нищо не значи.. или нещо не те разбрах

Коментар

• Много яки стихове, искам я тая песен, да я пусна на три от бившите си гаджета

На Деси стиховете, де
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Радой Ралин?

Коментар

Working...
                                X