IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А - чак сега прочетох на Колчо поста - защо ти е тъжен деня днес,колега Колчо?С нещо ние можем ли да помогнем?

Коментар

• Бързо,колеги - ставайте да зареждаме масите,бара,фризерите и хладилниците с питиета - съни(тя) е ударила бинго-то при Мостовете и ще води цялата мостостроителна банда на купон при нас!

Коментар

• Туй куче, железно бре!
        Как можа Деска със своите литературни набези из кръчмата, така да ме прати в размисъл, че се отнесох и съм изтървал веселбата!
        Я кажете сега, къв е тоя моя късмет, други вечери докато влезна и половината са свършили с пиенето и са се метнали накъмто дома. Една вечер влезнах по-рано и купона станал, след като съм си тръгнал!
        Май ще почна да кисна нонстоп тука!
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Кучето:
          Смехурко, чуй това - писано е специално за теб, :-): "Леле, гръмотевица!":

Момента си замина
          Почти като маслина
          Погубени и кротки
          Безкрайни платноходки

Кат' пагубност на пиво
          Кат' зрънце горделиво
          Тревата е опасна
          Канарчето угасна
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Добро утро на всички...
            Ядрено кафе и количка хладна...

Пожелавам всичким успехи в тъжният за мен ден...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Лека нощ,колега Любимец 13,лека нощ!Приятна почивка!

Коментар

• Ееееееее, потанцувах достатъчно тази вечер приятели! Беше ми приятно! Лека нощ и до нови срещи!

Коментар

• Добре,колега netware5,аз също мога да се включа с мои...ако не възразяваш,естествено!

Коментар

• Kолеги, ако е рекъл Господ, SOFIX и BG40, ще взема да постна специалната си колекция от коледни рецепти на класически манджи от нашите баби. Преди години бях редовен член на клуба за готварски рецепти на dir.bg и там пожънах голям успех. Сега се явявам само около Коледа за да ре-постна класическите си рецепти
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Браво,Смърфиета!Срахотна рецепта!

Коментар

• а ето я и моята рецепта за конкурса по готвене:

Купувате 2 килограма картофи, измивате ги, сварявате ги, обелвате ги или първо ги обелвате, после ги сварявате. След това ги нарязвате на кубчета и ги разбърквате с всички налични подправки.

После изсипвате получената смес в кофата за боклук, пускате скарата и мятате пържолите. Сервирате със студена Ариана. Жените знаят защо...

Аз ще изчезвам :-)
                        Лека нощ :-)

Коментар

• еее, аз от време на време хвърлям по едно око в кръчмата, ама вие си говорите все за неща, дето не мога да се включа в разговора. Предишната вечер имаше конкурс за готвене, днес за плетки...

А пък аз единствената плетка дето я знам е "три на лицево, две на опаки - пачи крак, брюкселска дантела". И то тази плетка я знам само на теория - не мога да я изплета...

Коментар

• Сашо: [Влиза в чата]
                            Кучето: [Кучето скача и започва да лиже Сашето по лицето!!! ]
                            Сашо: Марш,бе,пес скапан!
                            Кучето: Хей, Саше, ти много шефски го раздаваш напоследък..
                            Сашо: Ари уе!
                            Кучето: [Кучето налива халба Астика на Сашо ]
                            Сашо: Що,бе,непознати думички ли ти казах?
                            Кучето: Знам ли...
                            Сашо: Явно не знаеш!
                            Кучето: Хайде стига сме се заяждали, а?
                            Сашо: Защо,не те ли кефи?Даваш назад,а?Нали си много отворен!
                            Кучето: [Кучето клати глава отрицателно. ]
                            Сашо: Да те шибат калинките!
                            Кучето: [Кучето вади верния Колт и гръмва Сашко на място. ]
                            Сашо: Да,но Сашко е с бронежилетка!
                            Кучето: Право в десятката!
                            Сашо: На майка ти путката!
                            Кучето: А, мерси...
                            Сашо: За мерси не ме търси!
                            Кучето: Айде пък и ти... :-)
                            Сашо: Я си ближи гъза там...
                            Кучето: Саше, бива си те по приказките...
                            Сашо: Видя ли - мога да те науча на много неща....ако слушаш...
                            Кучето: Ауууууу, сериозно? Браво на теб.
                            Сашо: ...ноооо.не биваше да ме гръмваш!
                            Кучето: Спокойно, Саше, спокойно.
                            Сашо: Айде - багажа на суджук и чорбаджията - друг!Бегай!
                            Кучето: Аха...

Извинявам се за нецензурните реплики!

Коментар

• Първоначално изпратено от Смърфиета
                              прав си :-)
                              този пес е страхотен !!!
                              май всички си чатим с него ;-)
                              О, каква чест! Успях да вкарам уважаемата Смърфиета в кръчмата! Само съм леко тъжен, че не го направих със собствения си чар, а използвах този на Кучето
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ето я и Смърфиета! И тя изкочи иззад бюфета! Смърфиетке мила, идвай бърже тук докато не си се скрила! С теб един валс да завъртим, мъката в чашите да потопим.

Коментар

Working...
                                X