IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за похвалата!
    Във тая връзка ми хрумва следното :
    Предлагам на последния клиент в кръчмата, да се връчва Преходен Ритуален Виртуален Бокал Махагонов леко позлатен туктаме.
    И всяка сутрин да го връчваме на заслужилия.
    Ако одобрите предложението, аз тоя дето ме се полага за днес, го предавам на Съни(та), защото с тоя рокенрол вчера, ме подведе и падна пеене и пиене, та чак до караоке стигнахме.

Ще си помисля дали да не поредактирам снощния постинг или да го оставя автентичен, но сигурно ще е малко по-късно по разбираеми причини, свързани със сътоянието на тази ми част от тялото, която се намира над врата.

Я виж докато писах SFI, де отишло !
    Наздраве на всички и дано следобед да имаме достатъчно поводи за тостове !
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Смехурко - като гледам ти си победителят от снощното надпиване. Честито! Ще трябва да си смениш ника на ДЪЛБОКОТО ГЪРЛО! Това ще ти е партизанското име! Да не смесваш алкохола с биодизел, че държиш толкова? Как държиш толкова, бре човек? Не човек, а желязо би казал поета!

Коментар

• Става въпрос, че май вече няма с кого човек наз дра ве да си каже.
        Слаба ракия ли е нашта кръчма ?
        пОЛяХМИ НА ЧУВЕКЪ НАЧИ ДАЩИРЯТЪ, ОСТАВИХ ГИ РАНУ РАНУ /упс май съм натиснал главните/ за да дойда начи да си допия виртуално с ваз пък вий никви въниама.

Ако има живи - НАЗДРАВЕ
        !
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Ей, дълъг ден, колеги.... Приспивам се с чашчица ракийка и зяпам Сити ТВ.
          Наздраве!!

Коментар

• На здраве ;-)

Коментар

• от там се уча, но при сравнително равни други условия - там не бих инвестирал

btw. да го сравним с родния индекс за октомври

Коментар

• като каза щатите та се сетих,че дау троши рекорд след рекорд....а уж октомври бил лош месец....

Коментар

• еи тези са железни още ги държат тези тостове. Ама видят ли свестен народ му е.. майката – Щатите и Русия играят шах там понастоящем...

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                    Тук вече знам за напрегнатото очакване и няма да ви мъча повече!

Запъхтяна, с пяна и ЗАПАЛКАТА в уста в линейката скочила и БУЛОНКАТА! :-)

Огромен камък ми падна от сърцето като чух края!
                    Бабата оживяла, всички били доволни, яли, пили и три дни се веселили!

Та надявам се правилно да сте ме разбрали - ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА! - нещата да придобият неочакван за всички обрат!!!

НАЗДРАВЕ БАНДА!!!!

За бабката, любимата булонка, моя приятел, неговия приятел и запалката!

Дай Боже с тая Запалка да запалим и оня огън, който ще сгрее сърцата ни!
                    браво на любимеца!надмина грузинските тостове!наздраве дружина!

Коментар

• Снего се срещах на следдипломна школа в ХТИ-то в София

Коментар

• Мислех,че си държал изпит "бри" Сашо Александров,както казваше един "балестинец"-Тарик!!!

Коментар

• В Прага някога 1965-1971.Имената на чехите са такива някакви
                          особени,че трябва да търся студентската книжка.

А наздраве.Подпрете нашия барман Цезар,че май ще падне от бара..:-)

Коментар

• Лазаре,коя година си учил" Процеси и апарати" и при кого?

Коментар

• KOSTJUMAR,много добра идея.Някога по "Процеси и апарати в химическата индустрия" ми поставиха задача да получа медицински чист спирт от "шльокавица" ,съдържаща 10% спирт,!0%метанол и 10%
                              оцет.Получи се .Сметките показаха,че 9 пъти трябва да се превари.
                              И коко проблема би решила такава фабрика.По едната тръба Русия
                              ни дава нефт(газ),по успоредната им връщаме спирт...:-)

Коментар

• Тук вече знам за напрегнатото очакване и няма да ви мъча повече!

Запъхтяна, с пяна и ЗАПАЛКАТА в уста в линейката скочила и БУЛОНКАТА! :-)

Огромен камък ми падна от сърцето като чух края!
                                Бабата оживяла, всички били доволни, яли, пили и три дни се веселили!

Та надявам се правилно да сте ме разбрали - ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА! - нещата да придобият неочакван за всички обрат!!!

НАЗДРАВЕ БАНДА!!!!

За бабката, любимата булонка, моя приятел, неговия приятел и запалката!

Дай Боже с тая Запалка да запалим и оня огън, който ще сгрее сърцата ни!

Коментар

Working...
                                X