IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.actualno.com/america/cel...s_2427992.html такъв арогантен изрод е по добре да ти е враг отколкото съюзник--пу мтде и рижа кратуна де.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Тоест 12-ти си остава само Ден на космонавтиката? Дори ракета на Мъск няма да изгори?
      Ами ако не изстрелва...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Добре, но нека изчакаме и видим резултата след два месеца. Да видим общата картинка, да видим как са се развили отношенията с митата за Канада, ЕС, Китай. Тръмп е доказан престъпник и какво ли още не и дори да успее със замисъла си това няма да се промени а аз на такива хора не вярвам и не им гласувам никакво доверие. Между другото по спомен точно април му е критичен на Тръмп, може и да Ванс да изгрее на сцената. А Симпсъните предрекоха преди години, че на 12.4.2025г. ще го ликвидират.

П. П. Ето статия по въпроса за разделянето на два лагера в "екипа" на Тръмп, май милиардерите бият отбой за митата... Много умни, защото богати а не могат да мислят с два хода напред за доверието към САЩ, към долара и т. н. смяха се на икономистите а сега учудени от резултата и викат: ама защо така се получи?

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/675451...i-sreshtu-mask
        А знаеш ли за какво е осъден?Осъден е,че не е декларирал, че е дал няколкостотин хиляди долара на една негова любовница, за да мълчи за връзката им.Само дето това е административно нарушение, а не престъпление. Но прокурорите изкараха,че това било направено във връзка с президентската кампания, което вече е престъпление. Но няма никакви доказателства за това.Всеки семеен мъж,още повече известна личност като Тръмп не би искал да се разчува за подобни афери.Така че тая присъда си е лов на вещици и политически мотивирана.
        Клинтън излъга под клетва,че не бил правил секс с Моника Люински и после го изкараха,че бил прав,щото свирката не била секс. Ама ти си им вярвай.
        И ако Тръмп го убият на негово място ще дойде Ванс,който е много по-добър вариант, щото е идеологически мотивиран срещу либерастите, а Тръмп е повече бизнесмен.
        Last edited by Vergil1975; 09.04.2025, 07:04.

Коментар

Разбрал съм 12.4.2025г. ето един линк който намерих сега:
          Тоест 12-ти си остава само Ден на космонавтиката? Дори ракета на Мъск няма да изгори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пепел ти на устата. Симпсъните рекоха 18ти април 2025.
            Не ми излиза от ума … тия дни …
            Кашата е голяма.
            Аз само наблюдавам и ще ми е интересно ако нещо се сбъдне но не му го пожелавам, не съм озлобен срешу него. Доста неща познаха във филма. Разбрал съм 12.4.2025г. ето един линк който намерих сега: https://timesofindia.indiatimes.com/.../119628960.cms

Коментар

Добре, но нека изчакаме и видим резултата след два месеца. Да видим общата картинка, да видим как са се развили отношенията с митата за Канада, ЕС, Китай. Тръмп е доказан престъпник и какво ли още не и дори да успее със замисъла си това няма да се промени а аз на такива хора не вярвам и не им гласувам никакво доверие. Между другото по спомен точно април му е критичен на Тръмп, може и да Ванс да изгрее на сцената. А Симпсъните предрекоха преди години, че на 12.4.2025г. ще го ликвидират.
              Пепел ти на устата. Симпсъните рекоха 18ти април 2025.
              Не ми излиза от ума … тия дни …
              Кашата е голяма.
              Last edited by Selena2024; 08.04.2025, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Лично Нетаняху каза, че Израел свалят митата за американските стоки и ще се стреми Израел.да няма търговски дефицит със САЩ.

П. П. Ето статия по въпроса за разделянето на два лагера в "екипа" на Тръмп, май милиардерите бият отбой за митата... Много умни, защото богати а не могат да мислят с два хода напред за доверието към САЩ, към долара и т. н. смяха се на икономистите а сега учудени от резултата и викат: ама защо така се получи?

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/675451...i-sreshtu-mask
                Last edited by troika; 09.04.2025, 00:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Украйна не е в ЕС, не е и в НАТО (и слава Богу, че не е) - не разбирам защо се ангажираме с тях, след като нямаме никакви договорни задължения? И ако ще си говорим за човеколюбиви подбуди, що не се намесим в Газа, в Мали, в Судан, в Нагорни карабах, в Сирия и т.н. - там не живеят ли хора. Или са унтерменши, да не кажа подчовеци (алекс, можеш пак да ме изтриеш)?

За на Путлер нещата са ясни и не спорим за тях - макар че ако е вярно, че нашите са предложили да го изгонят от СУИФТ (така се твърди от самите тях) и сме давали всичко като оръжия и гориво от дей уан за Украйна, ми как да ти кажа, до някаква степен поведението му е разбираемо
                  Ангажирани сме с Украйна, защото Варна е на 800 км от Одеса, а не на 80000. Приднестровието е още по-близо. А Румъния, на който за малко да стане президент сателит на Кремъл, искащ да възражда Чаушесковщината - съвсем. И да викаш "жусуи", и да не викаш, географията не може да я промениш.
                  А такива като тебе, дето парадират с хубав живот, добра жена, възпитани деца и успешни животи, знаеш ли колко ги обича Народният съд? Кой ти даде право да живееш по-добре от панелният скот, мечтаещ да се върне ТКЗС-то? Буржоа мръсен!

Коментар

Казано от теб е като комплимент.
                    В смисъл, че и то ти е много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Обясних ти: ЕВФЕМИЗЪМ ЗА "ГЛАМАВ".
                      ...Ама не четеш бе. Не четеш.
                      Казано от теб е като комплимент.

Коментар

Е ти какво очакваш-богат полицай ли?Може само ако е корумпиран.
                        Обясних ти: ЕВФЕМИЗЪМ ЗА "ГЛАМАВ".
                        ...Ама не четеш бе. Не четеш.

Коментар

Предложил съм ти облог-дават ни 100 въпроса от обща култура и да видим кой знае повече. Без ИИ и името си няма да познаеш .
                          Парадоксално е природата. Може да минаваш милион тестове и да си останеш беден.[/QUOTE]

Е ти какво очакваш-богат полицай ли?Може само ако е корумпиран.

Коментар

Няма друг, който да е банван повече от мен.
                            МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХ !!!!!

Коментар

Те са комбина.
                              Няма друг, който да е банван повече от мен.

Коментар

Упорито се старае за да създава работа за модераторите

Предложил съм ти облог-дават ни 100 въпроса от обща култура и да видим кой знае повече. Без ИИ и името си няма да познаеш .
                                Парадоксално е природата. Може да минаваш милион тестове и да си останеш беден.

Коментар

Working...
                                X