Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
А защо се оттегли толкова рано?Last edited by mirodes; 20.03.2025, 07:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Гордея се с кариерата си,щото допринасях боклуците да си получат заслуженото наказание. Така че не съм популярен сред подобни хора. Такива и във форума ги има.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и ти ли си фуражка, който е носил служба, докато хване достатъчно години за пенсия
чудна кариера
Можех да стана адвокат и да ги защитавам,но моралът ми не позволява подобно нещо. Надали човек с твоя морал ще ме разбере.За такива като теб парите са всичко.Last edited by mirodes; 20.03.2025, 07:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти и там си изхождал от некадърността си. Сега са ти виновни и извънземните, че са те уволнили.
Коментар
-
Измамниците сте ми ясни. 20 години съм се занимавал с престъпници и са ми ясни схемите ви и мисленето ви.
чудна кариератова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много яко намигване. Ето и моя коментар:
0.По делата за Истината: ТАКА разбирам: Именно затова, ти и НЕ заведе срещу мен. Хеле. Осъзнал си, какво следва.
1.Нещо въртиш-сучеш...А по-конкретно? Ако подадеш иск срещу Белком, бих свидетелствал. Истината и само Истината. Декларирам: Беше постъпено зле с теб. Какво би решил съдът обаче, не се наемам да твърдя, нямам влияние там.
2.Харесвам истината. Тя ни прави свободни. Пари не съм крал от теб, нищо не ти дължа. Справка, т.0. И т.я.
3.Почти точно така. В смисъл, не са я целИли. Принос имат, вина - не точно.
4.Причините отново са комплексни. Да видим само емигрантите би знсчуло че, поне останалите тук, се множим поне двойно по-активно. Такива факти маблюдават ли се? -Май не се.
5.Принос някакъв -да, имат. Единствено виновни? - НЕ. Има и други.
6.Не. Избягаха и много негодници. Разпределението свестни/негодни, едва ли се е изменило осезаемо.
Такива работи.
Много често хората бъркат своята “истина” с реалността. То това е работата на всеки адвокат да им ги центририра в главите реалната истина и лично техните индивидуални “правила” и “истини”, които влизат в челен сблъсък с реалността. Зор.
Ей го и матвеич се е запънал като магаре на мост.
После се квичи. Даже се обвиняват околните. Даже околните били “нагли”.
По “търговската част”:
Толкоз лакърдии и драми за 300€ евро. Габровски казус. Майка плаче. Пет години разправии - може и повече да са аз поне от пет години чета за тия митични 300€ ей.
Ми то адвокатският хонорар и държавната такса ще са повече. Как ще се бърка да те съди или да го съди онзи другия, като може и да загуби и тогава още масрафи. Мани. Мани. Не е глупав габровец Матвеич. Ако така е бил прецакан е неприятна работа. Ма те така прецакваха когото могат през годините нашите “бизнесмени”. И си продължават по същата линия по утвърдена традиция.
Коментар
-
Измамниците сте ми ясни. 20 години съм се занимавал с престъпници и са ми ясни схемите ви и мисленето ви.
Коментар
-
Пумата ли ти го каза?
- 1 like
Коментар
-
Каква е тая фирма ,която ще вдигне цената 5 пъти на вече продаден продукт?Нали така ще злепостави търговският представител,а и себе си.Още повече става въпрос за специфична стока,която се купува само от определени хора и този,който е бил принуден да плати 5 пъти по-висока цена е познат с бъдещи евентуални купувачи и ще им разкаже за случая.
Истината е,че като си отишъл при Матеев сте се заговорили на технически теми и двамата сте инженери,той те е харесал и е купил уреда.След това си отишъл при управителя на фирмата или който там отговаря и си му казал "Тоя е балък,паралия е,ще плати много повече, дай да му искаме още 600 лв и горницата ще я делим".И точно и така е станало. На Матеев не му се е занимавало да подаде жалба ,иначе при разследването щеше да стане ясна схемата,но е нямало разследване и сега си силен и се представяш за честен.Възползвал си се от симпатията му към теб като към колега инженер и си го измамил.
Между другото измамниците са престъпниците,при които липсата на морал е най-изразена. Другите престъпници в повечето случаи осъзнават,че това,което са извършили е нередно, но си намират различни оправдания за това,че са го извършили. При измамниците няма подобно нещо-за тях всеки,който позволи да бъде измамен е балък и винаги се възползват ако имат възможност. При теб не знам дали е имало други подобни случаи, но ако си имал възможност си щял да се възползваш.Last edited by Pyramid; 20.03.2025, 06:35.
Коментар
-
Виж, за амнайсети път: Матеев БЕШЕ измамен. От фирма Белком ООД. Аз само носех продукта и приех плащането. И така, бях злепоставен от бургаския главен офис. ЗАЩОТО, НЯМА ТАКАВА ПРАКТИКА, цените да се определят от търговския пътник. ТЯХ ПИТАХ, ТЕ ДАДОХА ЦЕНАТА И ПОСЛЕ КАЗАХА "ХОП, ИМА ГРЕШКА". Съответно, проблемът е у Матеев, който не реагира адекватно тогава. А можеше.
...Както и да е, един пишман - "следовател", не може да ни е критерий. Говори си така, глаголи си, момчето. В тази му активност, аз виждам огромна прилика с Трейдърко който поне, е чиста душа, а не просто 81:6 .
Истината е,че като си отишъл при Матеев сте се заговорили на технически теми и двамата сте инженери,той те е харесал и е купил уреда.След това си отишъл при управителя на фирмата или който там отговаря и си му казал "Тоя е балък,паралия е,ще плати много повече, дай да му искаме още 600 лв и горницата ще я делим".И точно и така е станало. На Матеев не му се е занимавало да подаде жалба ,иначе при разследването щеше да стане ясна схемата,но е нямало разследване и сега си силен и се представяш за честен.Възползвал си се от симпатията му към теб като към колега инженер и си го измамил.
Между другото измамниците са престъпниците,при които липсата на морал е най-изразена. Другите престъпници в повечето случаи осъзнават,че това,което са извършили е нередно, но си намират различни оправдания за това,че са го извършили. При измамниците няма подобно нещо-за тях всеки,който позволи да бъде измамен е балък и винаги се възползват ако имат възможност. При теб не знам дали е имало други подобни случаи, но ако си имал възможност си щял да се възползваш.Last edited by mirodes; 20.03.2025, 06:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе само оперирана от срам и съвест, но и нагла да заплашва със съд човек, който и казва истината в очите. Откога могат да се завеждат съдебни дела срещу хора, казващи истината? Някои хора са си въобразили, че Наказателния кодекс е писан в защита на престъпниците ...
1. На всички хора е разрешено да крадат суми до 300 EUR
2. Ако някой каже истината, ще го осъдим
3. Емигрантите не са виновни за националната катастрофа
4. Емигрантите не са виновни за демографската криза
5. Емигрантите не са виновни за хиперинфлацията
6. Емигрантите са първо качество хора, а останалите в България - второ качество
0.По делата за Истината: ТАКА разбирам: Именно затова, ти и НЕ заведе срещу мен. Хеле. Осъзнал си, какво следва.
1.Нещо въртиш-сучеш...А по-конкретно? Ако подадеш иск срещу Белком, бих свидетелствал. Истината и само Истината. Декларирам: Беше постъпено зле с теб. Какво би решил съдът обаче, не се наемам да твърдя, нямам влияние там.
2.Харесвам истината. Тя ни прави свободни. Пари не съм крал от теб, нищо не ти дължа. Справка, т.0. И т.я.
3.Почти точно така. В смисъл, не са я целИли. Принос имат, вина - не точно.
4.Причините отново са комплексни. Да видим само емигрантите би знсчуло че, поне останалите тук, се множим поне двойно по-активно. Такива факти маблюдават ли се? -Май не се.
5.Принос някакъв -да, имат. Единствено виновни? - НЕ. Има и други.
6.Не. Избягаха и много негодници. Разпределението свестни/негодни, едва ли се е изменило осезаемо.
Такива работи.
Коментар
-
satz, когато имаше УССР от България бяха ходили в СССР, които те доминираха честно казано. И после на едно селско събрание ги питат делегацията дето са ходили - Кога ще построим комунизма ? Единия от тях обясни - Вижте сега, в партийната литература прясна издадена по случай обмяната на опит, тогава имаше такова нещо в бившия соц.лагер пише - Строим комунизма. Строим с главна буква, значи наблягаме на строим. Ходихме и видяхме, че строят, това ни показаха и хората искренно ръкопляскаха, не насила дето си мислят някои - искренно, радваха се. Копираха нашите СССР - УССР, българите много ходеха и в УССР и украинците идваха в България. Сега в УССР какво правят - Рушим, българите няма да искат да ги копират, абсурд.D.Y.F-091066
Коментар
-
Mateev, баща и двамата му сина купиха такива машини за технически прегледи и реглаж на коли, в каталога бяха 14 и нещо по памет, а платиха за да ги купят наистина 47 хиляди лева. Малкия от синовете каза - всичко което сме изкарали за почти 3 години замина. Но машините бяха истински западни, тогава такова нещо като машина за демонтаж на гума която като закачи борда автоматично го изтегля, като сама си определя колко , нямаше никъде, нови бяха и за Запада сигурно. И преди това имаха един полски стенд с фенерчета, там ходиш местиш на тъмно едни нарисувани скали, закачени на стойки и ти показват някакви градуси на сходимост се казва, а на странични наклони с едни нивелири както в строителството. Този беше с жироскопи и точно за 5 минути всички ъгли, няма и толкова. После имаше опашка, като се видяхме улицата беше пълна - 70 метра колона.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мадрид е на път да се превърне в Лондон.
- 1 like
Коментар
Коментар