neon7, в Русия са започнали да бият Людоедите по празниците им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеneon7, няма СВО, то е дрехата в която облякоха нещо което се случи по съвсем друг начин.......бля,бля глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеА, да, Макарон ми плаща, по 5 цента на час. Е в такъв случай приемаш, че са различни народи. Евентуално си неутрален. Ако беше в Русия можеше да пострадаш, как така ще говориш че има украински народ? Последното - за пропагандата - ами ти си се поддал, имало било терор и товае валидно оправдание руснаците да нападнат. А, забравих, Гиркин, редовен руски войник отиде да прави преврат, даже си призна глупака във видео, това как се вмества в мантрата, че руснаците са добрички и не нападат а само се защитават? А къде са тормозените руснаци в Украйна, от Донбас, Луганск, май освободените руснаци ги изпратиха на фронта срещу украинците и сега са умрели? Голямо освобождение от украинския терор им направиха, направо убийствено.
ПП: Как мислиш, ако ние допуснем турското малцинство да бъде тероризирано по същия начин, колко време ще му трябва на Ердоган да направи същото ?
Last edited by neon7; Днес, 00:20.
Коментар
-
neon7, няма СВО, то е дрехата в която облякоха нещо което се случи по съвсем друг начин. Западния военен окръг нали започнаха учение да сплашат тези от Киев. Причината за него беше, че е имало изявления - Ще нападнат Донбас и ще ни върнат в Украйна. Като видяха че това нещо е капан в който попаднаха им наредиха да се придвижат навътре, край на учението. Да но те се отцепиха и тръгват за Киев, игнорират заповедта и тръгват. Защото собственото им военно разузнаване на терен им казва - разминират си минните полета, и ВСУ се готви да влезе в Донбас. Наистина те влизат в Украйна през минните полета и няма нито една мина. Тогава от Кремъл решиха - СВО, защото не могат да си изоставят армията и да я върнат под свое разпореждане. Така обявиха СВО, за което никаква подготовка не е имало, нито желание. От Киев са наредили да се разминира ! Защо ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Тройчо,гледам си скочил да забърсваш барбаронския задник, явно ти влиза в служебните задължения.Тия определения - русороби, копейки и прочие си ги сложи .... знаеш къде.
Това са народи с общ корен и кръв както сме ние с македонците, имат право и да се самоопределят, зачитайки си взаимно правата. Аз никога не съм славил нито една от двете страни, нито съм казвал, че Украйна няма право да съществува . Не съм и споменавал - чий е Крим. Противопоставял съм се на пропагандата, целяща да ни замеси в чужд конфликт и ще продълвавам да го правя.
Факт е, че имаше терор над населението в Донбас и източните области, това създаде валиден аргумент за нападението т.н. СВО.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Хайде сега Неончо обясни това, което си написал: от една страна русоробите казвате, че Украйна няма, такъв народ не съществува а изведнъж говориш за украински нашествия преди 1000 години!!!! Последно - ако са украински нашествия значи се признава този народ а и държавност. Ако ли не означава, че руснаците са ни нападнали. Избери си един от двата варианта и кажи кой си харесваш.Тия определения - русороби, копейки и прочие си ги сложи .... знаеш къде.
Това са народи с общ корен и кръв както сме ние с македонците, имат право и да се самоопределят, зачитайки си взаимно правата. Аз никога не съм славил нито една от двете страни, нито съм казвал, че Украйна няма право да съществува . Не съм и споменавал - чий е Крим. Противопоставял съм се на пропагандата, целяща да ни замеси в чужд конфликт и ще продълвавам да го правя.
Факт е, че имаше терор над населението в Донбас и източните области, това създаде валиден аргумент за нападението т.н. СВО.
- 1 like
Коментар
-
troika, няма патрон в Кремъл, никога не е имало човек с еднолична голяма власт след Елцин. Той беше голямо разочарование за тях, затова е решено - повече такива никога. В Русия според войниците от ВСУ е коренно различно, тези които са били в плен казват че там се обръща внимание на хората, самите руснаци живеят по този начин. Ако се случи нещо с някой веднага 100 човека откликват да му помогнат, в тяхната армия е така и това е начина им на живот в нея. Четох един който е бил в плен го е написал - с каквото и оръжие да има Запада при руснаците оцеляването е много по гарантирано. Той е бил пленник и те помежду си като попадат в такава среда войниците от ВСУ започват да се държат по този начин. Пише че така е усещал сигурност и че не е сам, бил е спокоен.D.Y.F-091066
Коментар
-
troika, мост с мантинели и съвсем нормални неща, какви защитни съоръжения да му сложат. По принцип е толкова масивен, че е възможно да се повреди само частично. А авиация откога не ползват, с такива самолети хвърлят фабовете, а с тях изкопаха ями за да стане непроходимо за военна техника. Настъпление от страна на Русия е невъзможно, тези ями го блокират, но и другите не могат също да преминат. Той конфликта е свършил, затова го мъчат за продължение с дрончета и всякакви такива флюшки. Отдавна приключи, преди да кажат за магаретата, което беше символично. Те хвърлиха много бомби там, по 1000 на ден в продължение на над една година, с единствената цел да блокират всякакви военни действия в които се използва бронирана сухопътна техника - 300 хиляди фаба, колко полета са това само за да се пренесат и хвърлят. Те ако искаха да убиват нямаше да хвърлят такова количество бомби с мелиоративна цел - да изкопаят големи ями. Искат да спрат войната, те са наясно че Тръмп ги лъже и не можеха да разчитат на преговори. Затова измислиха това нещо, да я спрат по този начин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Ти пеняса , че липсваш в поста по-надолу ........... . но ние с ''тройкари'' , работа си нямаме ...........
И не ме занимавай с глупости .........
Редакция: Оказа се, че Сибирчо е частично прав, освен на видеото каквото се вижда на сателитни снимки има изчезнало посредата още едно съоръжение. Американци казват, че са гледали неща, които не могат да публикуват и в възможно в скоро време да има повече документални филми, включително и доказателства, че цели два самолета А-50 са гръмнати. Тези два самолета са като 20 бомбардировача, встщност не може да се оцени. На руснаците им трябват поне три за покритие на фронт от 1500км. Ако имат под 3 боеспособни А-50 другата им авиация ще трябва да си включва радарите по-често а и да не "вижда" на повече от 100км? и стават удобни цели за украинските военни самолети.Last edited by troika; Вчера, 22:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеЯзък .......
Калигула пак ще натърти сестра си ......... дебелия комсомолец в яда си ще унищожи тройно меню от Макдоналдс , докато се чуди какви инфантилни да ги изръси ............ балбалоня вече спи със заблудата че моста е паднал ............. затката си дърпа затката ..... а митето тъпото , аграрката и тепихьосчо не ги е еня - те са си 'фанали надника за деня ..........
освен някой скъсан к****ондом от дир**ника сипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това ли са защитните съоръжения? Хаха, Сибирчо, отвори си очите и съзнанието, на Рибаря не вярвай, ама ако искаш, при неспасяеми случаи може.
[ATTACH=CONFIG]n4276168[/ATTACH]
И не ме занимавай с глупости .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеЯзък .......
Калигула пак ще натърти сестра си ......... дебелия комсомолец в яда си ще унищожи тройно меню от Макдоналдс , докато се чуди какви инфантилни да ги изръси ............ балбалоня вече спи със заблудата че моста е паднал ............. затката си дърпа затката ..... а митето тъпото , аграрката и тепихьосчо не ги е еня - те са си 'фанали надника за деня ..........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Язък .......
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар