IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

    Това не се харесва на ростроляка! Пак ще се гърчат от безпомощност и сега вече ще почнат да викат, че Тръмп е лош!
    Fight,fight ,fight.
    Удряй Доналд.И Империята на злото и либерастите.
    Които вчера се подиграха с Олимпийските игри То бива извращения, ама това не беше откриване на Олимпийските игри, а гей парад.

    Коментар


    • Отдавна ви казвам, че заговорът на соросо - либерасто - джендърството е срещу християнските ценности.
      Целта е анихилиране на антропоцентричния модел, дехуманизация.
      Някога спортът беше “за един мирен свят”.
      Сега спортът е за един размирен свят.
      Впрочем, ако си бяха позволили да пародират базисен символ на друга религия - примерно Исляма, отдавна да са ги потопили в кръв…



      Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1722062820010.jpg
Views:	1
Size:	97.5 КБ
ID:	4198620

      Коментар




      • Неутрални индивидуални спортисти“, които всъщност не са неутрални?
        Според последното преброяване официално има 15 руснаци и 17 беларуси, които имат право да участват в Игрите без символи на своята страна, както е наложено от Международния олимпийски комитет (МОК), за да санкционира Русия и нейния съюзник след нахлуването в Украйна през 2022 г. След като първоначално забрани на страната, органът договори завръщането на руските спортисти при строги условия. За да бъдат в Париж, те трябваше да преминат както през квалификационно препятствие, така и през двойна проверка - от международните федерации, а след това и от самия МОК, за да се гарантира, че не подкрепят активно войната и нямат връзки с руската армия.

        Въпреки това според доклад, публикуван в четвъртък, 25 юли, от международната фондация Global Rights Compliance, базирана в Хага, 10 от 15-те руснаци са в нарушение на „принципите на участие“ на спортисти под неутрален флаг. С други думи, две трети от тези спортисти, упълномощени да участват в Олимпийските игри, са изразили подкрепата си за инвазията.
        Last edited by barbaron; Днес, 09:23.

        Коментар


        • Разбира се, щом става въпрос за Русия там процента на това гадно нещо ще е много по висок ..ама просто няма как да не е.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

            Вече сме отвъд пропагандата на хомосексуализъм. Това беше преди 10-20 години. В момента всяко дете с гей наклонности в американско училище се склонява от учителите да си смени пола. И особено от училищния доктор. А родителите имат все по-малко права да взимат решения за децата си.

            Историята с Мъск е показателна. Едва ли е образцов баща, твърде много деца има за да им отделя необходимото внимание, но след като системата и него е прекарала, какво остава за редовите хорица?
            В Русия процента на хомосексуализъм е възможно и да е по-голям от този в САЩ!

            Коментар


            • analog, а може да наследи баща си само то, другите да се откажат от наследство и понеже наследството ще се окаже колосални милиарди дълг няма да могат да го затворят защото е гей. 90 + % от гейовете са такива, фейк. Другите ще наследят по няколко милиона биткойна и готово.
              Това е човек обмислил всички възможни варианти.
              Last edited by supertrader; Днес, 08:49.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                206 държави участвуват в Олимпиадата в Париж,
                една държава на диваци убийци
                няма място тук

                Гнусната Олимпиада на извратените ултралевичарски соросоидно - либерастки демони.

                Евровизията на идеологизирания спорт, която отлъчи великите руски шампиони, за да си раздава медалите сама на себе си.

                Физкултурно-окултният прайд на антихристиянщината и трансджендъризма; плакатните гърчове на урсулите и Макрон.

                Загасете телевизора!



                Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1722054693261.jpg
Views:	1
Size:	103.4 КБ
ID:	4198601


                Last edited by Сибирския Бръснар; Днес, 08:00.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

                  И въпросът не е в гейовете ,а в пропагандата на хомосексуализма. Благодарение на която 21 процента от младежите в САЩ са хомосексуални .А сред по-малките поколения тоя процент сигурно е по-висок.
                  Вече сме отвъд пропагандата на хомосексуализъм. Това беше преди 10-20 години. В момента всяко дете с гей наклонности в американско училище се склонява от учителите да си смени пола. И особено от училищния доктор. А родителите имат все по-малко права да взимат решения за децата си.

                  Историята с Мъск е показателна. Едва ли е образцов баща, твърде много деца има за да им отделя необходимото внимание, но след като системата и него е прекарала, какво остава за редовите хорица?

                  Коментар


                  • Генерал армии заключенных

                    По обвинению в коррупции арестован бывший замминистра обороны, отвечавший за снабжение войск

                    Сегодня, 26 июля, стало известно, что вслед за Тимуром Ивановым в СИЗО «Лефортово» попал еще один бывший замминистра обороны Дмитрий Булгаков. Ему также инкриминируется совершение преступления коррупционной направленности. По предварительным данным, речь идет о получении взяток за лоббирование интересов крупных поставщиков продовольствия в вооруженные силы, одним из которых называют АО «Грязинский пищевой комбинат». Его руководство уже несколько месяцев находится под следствием за растрату.
                    Дмитрий Булгаков стал первым в истории России генералом армии, оказавшимся в СИЗО.

                    Да се готви Шойгу, а след него - Путлер

                    Коментар


                    • Тази олимпиада в Париж е пир по време на чума, и широко отваряне на вратите да не стоят варварите пред тях. Наистина колкото по бързо влязат в Рим и го опропастят, толкова по добре защото после ще гладуват и те.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Вкарването на пари в големи сделки каквито са закупуването на несъществуващи скъпи оръжия ги изважда от финансовата система, те стоят в някоя банка която нищо не смее да прави с тях, това са кредитни пари които като ги спреш и кредитирането намалява или спира, ще започне вълна от неплащания по кредитите и банките трябва да ги направят изискуеми, но кредитополучателите не могат да ги изплатят и ще трябва банките да им вземат обезпеченията, ще фалират масово големите компании които изплащат вноските си с пари от нови кредити масово - бизнеса поначало не върви и сега. Те какво правят - понеже са публични и от производство не могат да спечелят си помпят цените на акциите, за тях е интересно да си продадат акциите скъпо, а не да изкарат пари от печалба от производството си. Като падне първата компания, след нея много бързо ще започнат да падат всички големи компании. Например тези които добиват нефт и газ нямат суровини, за да получат кредити те са надули количествата на суровините които са налични в шистовите находища. Шистите са изгупване на брашното полепнало по чувала, тези количества са много малки и ще свършат много бързо. Дори няма количества с които да може да се захрани индустрията да се мине на соларна енергия - 10% в световен мащаб, в находищата има суровини достатъчни за масово производство на велосипеди, транспорта на близкото бъдеще.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • barbaron,
                          1. Кой би дал на Украйна 500 милиарда заем, те ще изчезнат и пак ще са в неукрепенни позиции дори на така наречения фронт.
                          2. ЕС имаше ръст на БВП от 2 % преди да беше СЛУГА на Украйна, ако сега отделя 3% за НАТО, само от това ще има 3% икономически спад, а Китай има 6% икономически ръст. Кой ще се въоръжи по добре - ЕС или Китай ?
                          3. Ако САЩ не спрат да се занимават с военна риторика, ще се случи много скоро голям конфликт там и европейците няма да отидат да ги разтърват като се хванат за гушите.
                          4. Мексико има нужда от стена със САЩ, така няма там да нахлува цялата тази глутница която цели да пресече границата им със САЩ за да заживее от американски социал.
                          5. САЩ ако не си вдигнат националния дълг, да стане поне колкото една трета от частните дългове и да спрат да събират данъци от избягалия си бизнес в чужбина, ги чака не второто място, а ги зове последното място.
                          6. Само след 10 години ще започне зловеща енергийна криза и на никой идиот няма да му е до война.
                          7. Само Русия си е правила труда да инвестира и ще успее да направи пробив в енергетиката, който ще осигури изобилна енергия за човечеството. САЩ се занимават с глупости - Карлсон с перката на покрива и соларни панели с ниска ефективност, енергетика която се субсидира и предвид икономическата депресия, която неизбежно ще предизвикат - Кой и най вече с какво ще спонсорира тази неефективна енергетика ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар








                          • 206 държави участвуват в Олимпиадата в Париж,
                            една държава на диваци убийци няма място тук
                            Last edited by barbaron; Днес, 09:23.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

                              Това не се харесва на ростроляка! Пак ще се гърчат от безпомощност и сега вече ще почнат да викат, че Тръмп е лош!
                              Агро, глейдай си тракторчето. Пак пишеш глупости.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Ето кои са стъпките, които Тръмп предлага, за да възстанови мира в Украйна от позицията на силата:
                                • Налагане на реални санкции срещу Русия, които, наред с други неща, ще засегнат американските банки, свързани с руското производство на енергия;
                                • Укрепване на НАТО и принуждаване на членовете му да отделят 3 % от своя БВП за отбрана;
                                • Създаване на програма за отпускане на заеми на стойност 500 млрд. долара за Украйна, така че Киев да може да заеме сумата, която му е необходима за отбрана. Това е методът, който САЩ използват по време на Втората световна война, за да помогнат на Великобритания;
                                • Отмяна на всички съществуващи ограничения върху доставките на оръжие за Украйна. Така Путин ще се сблъска с нарастващи разходи и липса на перспективи;
                                • Украйна ще може да се възстанови и с помощта на репарации, състоящи се от „замразени активи на Руската централна банка, а не от долари на американските данъкоплатци“
                                Вот какие шаги предлагает Трамп для того, чтобы восстановить мир в Украине с позиции силы:
                                • Ввести против России реальные санкции, которые в том числе затронут американские банки, которые связаны с производством российских энергоносителей;
                                • Усилить НАТО и заставить членов организации направлять на нужды обороны 3% их ВВП;
                                • Создать программу ленд-лиза для Украины в $500 млрд долларов, чтобы Киев мог взять взаймы нужный ему для обороны объем средств. Этот метод США использовали в ходе Второй мировой, помогая Великобритании;
                                • Отменить все существующие ограничения на поставки оружия Украине. Это привет к тому, что Путин столкнется с ростом расходов и отсутствием перспектив;
                                • Украина также сможет восстановится с использованием репараций, состоящих из "замороженных активов российского Центробанка, а не долларов американских налогоплательщиков"
                                Това не се харесва на ростроляка! Пак ще се гърчат от безпомощност и сега вече ще почнат да викат, че Тръмп е лош!

                                Коментар

                                Working...
                                X