If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Гражданство на „наемници“, чиито тела са намерени в района на Курск и които са се сражавали на страната на ВСУ.
Полша е на първо място с голяма разлика - 1963 загинали.
Ако Зеленски е наркозависим, то Путин е фризерозависим. Не трябва да излиза от фризера, че много ще се размирише.
СЛАВА НА УКРАЙНА !!!
Не съм убеден в думите ти , Россимирчо ....... Сигурен съм че другарят Владимир Путин , прекарва повече време сред природата и навънКа , от теб .....
И че води доста по здравословен начин на живот ...... Не пуши , не пие , не гньете и не е 148 кг ...... Като тебя ....
Взимай пример Росимирчо ...
Да не казвам дума .....ама за ''фризера'' ред няма ....... Айде да не се обзалагам на ''черни басове '' , но почти съм сигурен , че няма да видиш кончината на Президента на РОССИЯ , Росимире ......
СБУ так запугали мэра Николаева КИМА , что он согласился играть не только пленных корейцев , но и китайцев !
Най добрия вариант е укродинозаврите да се покрият, много е лошо съотношението на силите чисто технически. Хитлер бил казал - Ако знаех, че Сталин има толкова много танкове, никога нямаше да го нападна. Не е бил Хитлер, а сигурно двойника му..но няма значение. Чисто технически не могат да воюват с Русия, ако знаеш защо руснаците успявали да засипят фронтовата линия с авиобомби, ще си изтриеш всички шареннии. Тя работата била много проста, Запада сигурно знаят, но защо премълчават ?
Коментар