Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...а хора откъде?
Защо си си въобразил, че не останаха мъже в Украйна?
Точно обратното - редят се на опашка, като гледат кръвожадния Путин как всяка нощ избива невинни жени и деца.
Истината е, че не останаха в Русия, щото там само най-големите отрепки, пияници и нискоинтелигентни сключваха договор.Last edited by Mateev; Днес, 08:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
1 Откровението от Исуса Христа, което му даде Бог, за да покаже на слугите Си онова, което има да стане скоро; а Христос прати та го яви чрез ангела Си на Своя слуга Иоан,
12 И обърнах се да видя Този, Който ми проговори; и като се обърнах, видях седем златни светилника;
13 и всред светилниците видях Един, Който приличаше на Човешкия Син, облечен в дълга дреха и препасан около гърдите със златен пояс;
14 а главата и косата Му бяха бели като бяла вълна, като сняг, и очите Му, като огнен пламък;
15 и нозете Му приличаха на лъскава мед, като в пещ пречистена: а гласът Му беше като на много води;
16 и имаше в десницата Си седем звезди; и от устата му излизаше меч остър и от двете страни; и лицето Му светеше, както свети слънцето в силата си.
17 И когато Го видях, паднах при нозете Му като мъртъв; а Той тури десницата Си върху мене и каза: Не бой се, Аз съм първият и последният и живият;
18 бях мъртъв, и, ето, живея до вечни векове; и имам ключовете на смъртта и на ада.
19 Напиши, прочее, това, което си видял, и що значи, и това, което има да стане подире,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТръмп се е разпоредил на Пентагона да започне да обучава украински пилоти на самолети F-16, които той явно е обещал на Зеленски. При това съдейки по бройката на пилотите, става въпрос не за 10-20, а за няколко стотин самолета.
Честито на Путин.
Коментар
-
Не се възмущавайте на това че децата ще бъдат готвени за войници, това е новата реалност и ще бъде и още по лошо. В Азия е нормално работниците в дадена компания, когато е потребно да дадат живота си за нея, да го направят без да се замислят. Не става въпрос за война, например при производствена авария при която е ясно че тези които трябва да направят нещо да ограничат аварията - получават заповед и я изпълняват, след което не се връщат при семействата си. Това е новата реалност в която такива отношения ще доминират. Свят в който живота на хората не е чак такава ценност. Всичко заради онези които крадаха от собствените си страни и инвестират на ...
- Проблем с Русия нямаше, Сащ се постараха да го изработят и ще заплатят за това с война която ще се случи при тях самите с много голяма вероятност, ако не се случи чудо.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеСЛАВА НА РУСИЯ !
12 И обърнах се да видя Този, Който ми проговори; и като се обърнах, видях седем златни светилника;
13 и всред светилниците видях Един, Който приличаше на Човешкия Син, облечен в дълга дреха и препасан около гърдите със златен пояс;
14 а главата и косата Му бяха бели като бяла вълна, като сняг, и очите Му, като огнен пламък;
15 и нозете Му приличаха на лъскава мед, като в пещ пречистена: а гласът Му беше като на много води;
16 и имаше в десницата Си седем звезди; и от устата му излизаше меч остър и от двете страни; и лицето Му светеше, както свети слънцето в силата си.
17 И когато Го видях, паднах при нозете Му като мъртъв; а Той тури десницата Си върху мене и каза: Не бой се, Аз съм първият и последният и живият;
18 бях мъртъв, и, ето, живея до вечни векове; и имам ключовете на смъртта и на ада.
19 Напиши, прочее, това, което си видял, и що значи, и това, което има да стане подире,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
https://www.instagram.com/reel/DIGeT0PRecP/
https://www.youtube.com/watch?v=SnTvP5hn1KU
В Саратов си имали техен Малашевски битак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сдобрихте ли се с тръмплинчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
https://www.instagram.com/reel/DIGeT0PRecP/
В Саратов си имали техен Малашевски битак.Скоро ще започнат да строят и къщи с вътрешни тоалетни, а за запълването на дупките по пътя ще почакат още 20-30 години ....
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение"Игрите на глада" по руски... бой за елда (гречка).
.
[ATTACH=CONFIG]n4268595[/ATTACH]
В Саратов си имали техен Малашевски битак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТръмп се е разпоредил на Пентагона да започне да обучава украински пилоти на самолети F-16, които той явно е обещал на Зеленски. При това съдейки по бройката на пилотите, става въпрос не за 10-20, а за няколко стотин самолета.
Честито на Путин.препоръка е
Коментар
-
Честито на Путин.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар