Първоначално изпратено от Агро
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
На мен пък ми мирише на гражданска война в САЩ.
Лошото е че войната изисква биологически качества несъвместими с уокизма и това дори и най-левите лесбийки разбират.
- 1 like
Коментар
-
На мен пък ми мирише на гражданска война в САЩ. Да не забравяме, че там населението е въоръжено до зъби и е разделено на два лагера. Чака се катализатора и това са действията на Тръмп и неговия кръг. Всъщност много зависи какви ще са резултатите от действията му все пак.
Но ако се постигне някакъв по-бавен процес, хората могат и да не се усетят толкова. Особено ако междувременно продължи с ПР акциите за два камиона с мигранти, забрана за извънземни в училищата и прочее.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Десетилетия либерастки политики и пропаганда не се преодоляват толкова лесно. Университетите също са развъдник на такава пропаганда. Но 3-4 мандата управление на президенти от РП ще променят нещата.
- 1 like
Коментар
-
Е добре, успокоих се. Така да бъде
- 1 like
Коментар
-
Над 95 процента от бившите военни и полицаи са за Тръмп .И съкращения на военни няма с изключение на няколко негодни генерали.Да не мислиш, че на редовия състав им пука за такива?
Колкото до наркомани, алкохолици и тем подобни дори и да им раздадат оръжия те нямат нито уменията, нито дисциплината да воюват.Всеки може да стреля срещу невъоръжени хора и да изпразни автомата, ама съвсем друго е да се биеш на бойното поле,където се изискват подготовка, умения,дисциплина.
Коментар
-
Забравяш наркоманите, алкохолиците, бездомните, безработните, нелегалните емигранти. Може и да пропускам някоя и друга група отрепки, да ме извинят. Само им трябва някой който да ги мотивира и куршумите не подбират дали е педал или тръмпист. Най-важното е как ще се разделят военните. А на тях никак не им харесва орязването на разходите им и съкращенията. Ама както казваш, сред тях съкращават само привържениците на демократите, разните там гейове, чернокожи, наркомани и разните други отрепки от американската армия. Все пак в армията постъпват само нещастници, които не стават за нищо друго. За американската говоря, да ме извиняват другите. А замислял ли си се колко бивши военни има, които не са тръмписти?
Колкото до наркомани, алкохолици и тем подобни дори и да им раздадат оръжия те нямат нито уменията, нито дисциплината да воюват.Всеки може да стреля срещу невъоръжени хора и да изпразни автомата, ама съвсем друго е да се биеш на бойното поле,където се изискват подготовка, умения,дисциплина.
Коментар
-
Хахаха-ама ти сериозно ли?Привържениците на демократите са основно гейове ,лесбийки, феминистки , ученички,студентки , пенсионерки и всички чернокожи жени.И чакаш тия да грабнат оръжия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Коментар
-
На мен пък ми мирише на гражданска война в САЩ. Да не забравяме, че там населението е въоръжено до зъби и е разделено на два лагера. Чака се катализатора и това са действията на Тръмп и неговия кръг. Всъщност много зависи какви ще са резултатите от действията му все пак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Свидетели сме на истински фашизъм - все едно Mein Kampf чета - границите се пазят, чуждестранните престъпници се екстрадират, дори промиването на мозъци на невръстни деца е забранено. И представящите се за студенти ислямисти се връщат обратно в пустинята, а по-вероятно отиват в Европа.
И последно, за капак, нещо което дори Хитлер не е правил - обиждат се жестоко китайските другари. Ама няма страшно - ЕС ще продължи да внася всичко от Китай, включително и китайски социализъм. Горди европейци сме все пак - индустрия не ни трябва, трябват ни мигранти и нет0.
Коментар
-
Коментар