IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Имали някой юрист в групата, четох показанията на шефката на митниците и тя доста добре заковава кокорчо. Въпросът ми е дали този протокол ако е действителен, ще може да се ползува в съда по късно, ако не се потулят нещата
    Ако има доказателства за престъпление в показанията й се отделят материали за друго наказателно производство. Тогава ще я разпитат като свидетел по това дело и там трябва да потвърди твърденията си.
    Това обаче е ако е дала показания пред разследващ орган или съда.Доколкото разбрах тия показания са пред някаква комисия. Което означава, че оттам трябва да сигнализират прокуратурата или прокуратурата да се самосезира от материали в пресата. Та може и нищо да не стане ако тръгнат да потулват случая.

Коментар

• Имали някой юрист в групата, четох показанията на шефката на митниците и тя доста добре заковава кокорчо. Въпросът ми е дали този протокол ако е действителен, ще може да се ползува в съда по късно, ако не се потулят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Все ще се намерят хора да искат да управляват и без корупция. То ако не можем да намерим няколко десетки честни хора по-добре да закриваме държавата А да им увеличат и заплатите.
        Слагам ти харесване. И аз не знам, защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Добре де но, САМ МАТЕЕВ твърди, че
          Все ще се намерят хора да искат да управляват и без корупция. То ако не можем да намерим няколко десетки честни хора по-добре да закриваме държавата А да им увеличат и заплатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
            Проблемите с управлението на ГЕРБ са основно два.
            1.Наложиха модела на ниски заплати е пенсии,което спираше икономическият растеж,а и хората бяха бедни.Затова имаше и такава висока емиграция.
            2.Второ огромната корупция. Обикновените хора не са я почувствали, но при бизнеса е било страшно. И то Пеевски е имал дори повече власт задкулисно.И това го знам от хора, които лично са пострадали, естествено споделено в неофициални разговори. Няма причина да ме лъжат й,а и историите им са сходни, без да се познават.
            Добре де но, САМ МАТЕЕВ твърди, че
            Корупцията е необходимл зло. Ако я премахнат, кой ще иска да управлява държавата?

Коментар

• Проблемите с управлението на ГЕРБ са основно два.
              1.Наложиха модела на ниски заплати е пенсии,което спираше икономическият растеж,а и хората бяха бедни.Затова имаше и такава висока емиграция.
              2.Второ огромната корупция. Обикновените хора не са я почувствали, но при бизнеса е било страшно. И то Пеевски е имал дори повече власт задкулисно.И това го знам от хора, които лично са пострадали, естествено споделено в неофициални разговори. Няма причина да ме лъжат й,а и историите им са сходни, без да се познават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Никога ГЕРБ не е бил в немилост и никога не съм се скатавал в миша дупка. По-скоро съм аполитичен, защото се занимавам с бизнес, а не с политика. Не ме интересува какви глупости ги плещите тука в тази тема и затова се вясвам само от дъжд на вятър. Вярвам на СДС и впоследствие на ГЕРБ, защото се обединиха. И винаги, ама абсолютно винаги съм гласувал за ГЕРБ и/или СДС, въпреки че не съм парадирал с това.

Съгласен съм, че прехода на България съвсем не мина по мед и масло, но съм реалист. Нямаме втори живот, за да проверим какво би било, ако през годините са управлявали други парти, а не тези, които управляваха. Ще кажеш, че е имало корупционни скандали, но то с коя партия ги е нямало? Просто това е нашето тежко наследство, оставено от комунистите, и ще мине доста време докато се изчистим от него.

Сам виждаш в темата за войната в Украйна, че комунистите в България все още не са измрели. Те и техните деца и внуци продължават да бойкотират европейския път на България. И ще мине още много време, преди да се изчистим от тях. Самата русия в момента финансира тяхната подривна дейност, така че първо светът трябва да се справи с русия, и чак след това да започне да се чисти от руските отрепки по целия свят.

Специално за ГЕРБ и Бойко Борисов - ще спра да ги подкрепям тогава, когато ги изключат от ЕНП. А дотогава ще гласувам за тях.
                И европейският път на България, ако не броим многобройните корупционни далавера, защо ни остави за сетен път най-бедната в ЕС страна, а Боко и Ко мед им капе на душа, като обясняват, как сме били конкурентоспособни? Как така хем "способни", хем не реализирани тези '"способности"?
                Last edited by X_Y; 04.11.2024, 14:20.

Коментар

• Специално за българските емигранти - ами не одобрявам, че избягаха от България и се разпиляха по целия свят. Да, бяха тежки години, но защо те не останаха и не помогнаха по-бързо да се измъкнем от дъното и от калта, ами си хванаха топките и ни оставиха сами да се оправяме?

Иначе би трябвало точно нашите емигранти в Европа да са наясно, че Европата е такава, каквато я виждаме и харесваме сега, именно защото през повечето време е била управлявана от ЕНП. При това положение ми е чудно как някой емигрант ще гласува против собствените си интереси за някоя партия-еднодневка. Нима новите пишман-политици могат да направят това, което ЕНП го е направила за цялата Европа?

Още веднъж повтарям - ако не сте наясно що за птици са от поредната нова партия еднодневка, имате много лесен начин да проверите. Член ли е на ЕНП? Ако не, значи е поредният боклук в българското политическо пространство. Ако обаче ЕНП я приеме за член - значи е свястна и би могло да и се има доверие..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Интересен феномен
                    Докато ГЕРБ беше в немилост, беше се скатал в миша дупка
                    Сега пак придоби смелост
                    Никога ГЕРБ не е бил в немилост и никога не съм се скатавал в миша дупка. По-скоро съм аполитичен, защото се занимавам с бизнес, а не с политика. Не ме интересува какви глупости ги плещите тука в тази тема и затова се вясвам само от дъжд на вятър. Вярвам на СДС и впоследствие на ГЕРБ, защото се обединиха. И винаги, ама абсолютно винаги съм гласувал за ГЕРБ и/или СДС, въпреки че не съм парадирал с това.

Съгласен съм, че прехода на България съвсем не мина по мед и масло, но съм реалист. Нямаме втори живот, за да проверим какво би било, ако през годините са управлявали други парти, а не тези, които управляваха. Ще кажеш, че е имало корупционни скандали, но то с коя партия ги е нямало? Просто това е нашето тежко наследство, оставено от комунистите, и ще мине доста време докато се изчистим от него.

Сам виждаш в темата за войната в Украйна, че комунистите в България все още не са измрели. Те и техните деца и внуци продължават да бойкотират европейския път на България. И ще мине още много време, преди да се изчистим от тях. Самата русия в момента финансира тяхната подривна дейност, така че първо светът трябва да се справи с русия, и чак след това да започне да се чисти от руските отрепки по целия свят.

Специално за ГЕРБ и Бойко Борисов - ще спра да ги подкрепям тогава, когато ги изключат от ЕНП. А дотогава ще гласувам за тях.
                    Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:58.

Коментар

• Аз разсъждавам така - най-многобройната партия в Евросъюза е ЕНП (Европейска Народна Партия). Тя ръководи съдбините на цяла Европа вече почти 50 години и както вече всички знаем, справя се много добре. Следователно ако искаме и България да започне да се справя много добре и да достигне до нивото на развитите европейски държави, трябва да гласуваме за тези български партии, които членуват в ЕНП. Самата ЕНП преди да ги приеме за член, много внимателно ги е проучила и много внимателно е преценила техните програми, политики и начин на управление. След приемането им започва интензивно да си сътрудничи с тях и да им помага разработват съвместни европейски политики.

От тука:
                      1. Ако искаме европейско бъдеще за България, трябва да подкрепяме ЕНП, защото се е доказала в исторически план.
                      2. Вярваме ли на ЕНП, трябва да вярваме и на всички останали партии, които тя е приела под крилото си и които съгласуват с ЕНП програмите си и политиките си
                      3. ГЕРБ и СДС са българските партии, заслужили доверието на ЕНП. Следователно те заслужават и доверието на Българския избирател.

Затова и аз винаги съм гласувал за ГЕРБ, а преди него за СДС. Гласувам за тях, защото искам европейско бъдеще на моите деца и внуци. Не ми е работата да разбирам и да знам коя партия какви програми има или какви амбиции има да управлява и/или да краде. Достатъчно ми е да знам тази партия приета ли е за член на ЕНП или не. Ако е приета, значи споделя европейските ценности, които ги споделям и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да бе, те и американците се оплакват вече 200 години, защото имат само 2 системни партии. Тъгуват за 20-30 партии-еднодневки, които да ги "оправят". Нямат си Възраждане, Израждане, Възнесение, Погребение, Атака, Меч, Лък, Боздуган и най-важното - нямат си бивш Цар, който да ги "оправи". А най-много им е кеф когато национални предатели, живеещи в чужбина, гласуват и дават акъл как трябва да живеят американците в Америка ....
                        Интересен феномен
                        Докато ГЕРБ беше в немилост, беше се скатал в миша дупка
                        Сега пак придоби смелост
                        Last edited by X_Y; 04.11.2024, 13:37.

Коментар

Така, дерзайте товарищи
                          Първо този за БСП / БКП / КПСС / Путин,
                          после този за ГЕРБ / ДПС / ВЪЗРАЖДАНЕ / ИТН / АТАКА и т.п.
                          Но после да не се оплаквате още 75 години
                          Да бе, те и американците се оплакват вече 200 години, защото имат само 2 системни партии. Тъгуват за 20-30 партии-еднодневки, които да ги "оправят". Нямат си Възраждане, Израждане, Възнесение, Възкресение, Погребение, Атака, Меч, Лък, Боздуган и най-важното - нямат си бивш Цар, който да ги "оправи" за 800 дни. А най-много им е кеф когато национални предатели, живеещи в чужбина, гласуват и дават акъл как трябва да живеят американците в Америка ....
                          Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:18.

Коментар

Така, дерзайте товарищи
                            Виж, МАТЕЕВ какво ти казва. Много е интересно и показателно.

Коментар

• Така, дерзайте товарищи

Коментар

Осман ОКТАЙ ви го казва същото, но по-добре от мен

А вие заедно
                                продължавайте да унищожавате последните мохикани от ПП и ДБ
                                Други след тях няма да има, ще емигрират, така че се продължете за
                                още 70 години мафиозен "преход"
                                Както ПП, така и ДБ са измамници още от момента, в който се пръкнаха. Единия канадски гражданин, ама лъже че е Български, а другия още там на протестите го хванаха в предаване на живо, че получавал пари от мафиотите. Самата мафия организира тези протести и дори се опита да ги направи кървави. И сега ти си ми тръгнал да защитаваш мафията? Колко ти плащат за активността?

Колкото до емигрирането - ами емигрират цигани, престъпници и прочее некадърници. Ходят там на запад да си развиват престъпните схеми и да ни излагат като държава. Тука обаче в България останаха свестните хора да се борят и да развиват икономиката на държава, ограбвана 45 години от комунистите,

И сега какво - тази държава те отгледа и безплатно те изучи, за да станеш предател и да отидеш да си даваш труда и знанията на други държави. Причината - плащали били по-добре. Това е оправдание на предател. Хайде ако искаш да си честен, върни на България милионите, които си получавал от държавата под формата на безплатно образование, безплатна медицинска помощ, социални помощи и какво ли не още. Ще върнеш, ама дръжки. И сега си стоиш там на топло и се правиш на клавиатурен герой, който уж мисли за родината си и гласува за родината. Глупости на търкалета - мислиш за собствения си гъз и кой ще ти плати повече.

Всички емигранти са преди всичко ЕГОИСТИ и чак след това от егоизъм стават и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ. Чак ми е чудно защо им е разрешено да гласуват по изборите. Стоят си там на топло и с грешното си мислене гласуват как ние ще живеем тука. Не ви ли е срам?

Герб и СДС са партиите, които измъкнаха България от тинята на 45-годишното комунистическо управление. Успешно развиха икономиката, вкараха ни в Евросъюза и НАТО, и всичко това го направиха не благодарение, а ВЪПРЕКИ прътите, които им вкарват в колелата такива като тебе.

ДПС, въпреки че са етническа партия, имат огромна заслуга за подтискане на етническите конфликти. Дори и БСП беше евроориентирана партия и щеше да си намери мястото, ако не бяха залитанията към русия. И какво стана след това - ами появиха се дълъг списък от уж спасители на България, а всъщност от кандидати да крадат държавни пари. Да ги изреждам ли - Атака, Величие, Меч, Слави Трифонов, ПП, ДБ, НДСВ, Мая Манолова и още поне 10 други кандидат-крадци. И всеки един от тях си имаше своя звезден час, ама народа много бързо го прецени, че е поредния мафиот, и го изхвърли от парламента. И кои от всичките останаха като системни парти, които винаги са завоювали голям процент от гласовете - ами ГЕРБ, СДС, ДПС и БСП. Това са системните партии, които по американски модел постепенно щяха да се обединят в две големи сили - едната в ляво, другата в дясно, но и двете да мислят за бъдещето и просперитета на България. Нямаше да ги има всичките тези новоизлюпени партии-еднодневки.

Хайде още утре да направим избори, за да видим как ППДБ няма да съберат дори и 4%, за да влязат в парламента. Поредната партия-еднодневка, финансирана от мафиоти, и замесена в огромни корупционни скандали. Вредите, които нанесоха на България, ни върнаха 10 години назад в развитието си.
                                Last edited by Mateev; 04.11.2024, 13:07.

Коментар

Working...
                                X