IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз съм им сърдит на кирчо и кокорчо именно за това
    дал съм им малко почивка

За съжаление засега нямат свястна алтернатива срещу КОЙ,Тиквун, Черепа и протежетата им.
    най-свестния от тях е Ицо Хазарта,а той отиде в Брюксел.
    За съжаление май пак сме тръгнали към поредните избори,а засега не виждам какво могат да променят те.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      Най-малоумните избиратели в България са пенсионерите. Няма други такива, ППДБ им вдигна пенсиите и вече не мизерстват и вместо тия 2 милиона пенсионери да гласуват за тях, те или не гласуват или гласуват за БСП Възраждане и тем подобни.Да имат пряка полза ако дадена партия управлява и вместо да гласуват за нея,те пасуват или гласуват за други партии.Това не го разбирам.
      Аха - значи и народа вече ти е виновен .....
      Нали знаеш кой непрекъснато си търси виновни за собствените си проблеми?

Коментар

Явно искаш само да пишеш,без да четеш какво ти се отговаря. Пак казвам и вече за последно-набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на властта, а такива са разследващи полицаи,следователи,прокурори и съдии.Т.е ако в разпит заявиш, че еди кой си е корумпиран и то ако знаеш,че е невинен.
        Мнение във форум НЕ Е престъпление. По тая логика и ти си престъпник ,щото пишеш ,че старшината е измамник, без да е осъден за измама.
        ЕЙ МЛАДЕЖ, ИМАШ ГОЛЯМ ПЛЮС ОТ МЕН. ДНЕС, ТИ НАДМИНА СЕБЕ СИ.

Коментар

Явно искаш само да пишеш,без да четеш какво ти се отговаря. Пак казвам и вече за последно-набедяване може да има ЕДИНСТВЕНО пред надлежен орган на властта, а такива са разследващи полицаи,следователи,прокурори и съдии.Т.е ако в разпит заявиш, че еди кой си е корумпиран и то ако знаеш,че е невинен.
          Мнение във форум НЕ Е престъпление. По тая логика и ти си престъпник ,щото пишеш ,че старшината е измамник, без да е осъден за измама.
          Ама той и ББ не е осъден за корупция ...
          Или сега пак ще си измислиш някакво оправдание, че разбираш ли прокурора виновен, извънземните виновни, ланския сняг виновен ...

Коментар

• Най-малоумните избиратели в България са пенсионерите. Няма други такива, ППДБ им вдигна пенсиите и вече не мизерстват и вместо тия 2 милиона пенсионери да гласуват за тях, те или не гласуват или гласуват за БСП Възраждане и тем подобни.Да имат пряка полза ако дадена партия управлява и вместо да гласуват за нея,те пасуват или гласуват за други партии.Това не го разбирам.
            Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 14:44.

Коментар

• Най-голямата заслуга на ГЕРБ и ББ е, че до ден днешен България си има единно и обединено Дясно, докато отрепките и комунетата там в Ляво се изпотрепаха един друг кой да лапне по-голямо парче от държавната баница. Много бедна тази левица - не им ли стигнаха 45 години да крадат, че сега искат още и още?

Иначе ако искате да победите ГЕРБ и ББ - ами обединете се бе хора. Направете си една партия и си изберете един лидер. Да, ама не. Май-проблемът ви е, че в гнездото с оси (да не кажа престъпници) няма как да се разберат помежду си кой ще кара влака. И вместо да се обединяват, се роят в още повече и още по-много партии-еднодневки.

Вече си имаме Системна Дясна партия. Направете си и вие Системна Лява партия, и тогава ще видите колко лесно ще ги стигнем американците ...

Старият модел ГЕРБ, БСП и ДПС си беше повече от добър - Дясно, Ляво и Център. Вие го разрушихте този модел и сега се опитвате да търсите вината навсякъде другаде, но не и в собствената си простотия. Вкарахте България в дълбока политическа криза и пак се опитвате да търсите вината някъде другаде, а не във вас самите.
              Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:44.

Коментар

дал съм им малко почивка
                И защо си им сърдит при положение, че не спечелиха изборите,а ББ им даде цялата власт. Надали в световната история на парламентаризма има подобен случай. Естествено той не я е дал от добро сърце,ами от страх да не последва съдбата на Горанов и да влезе в списъка Магнитски. Трябва да са малоумни,за да не се възползват.

Коментар

дал съм им малко почивка
                  и аз, затова не гласувам от 2 години. Може и да е бягство от реалността, но поне не е шизоферния, като при умнокрасивите
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Ама разбира се, каква държава само си имахме преди Кирил и Асен да ни се натресат.

Кеф ти доходи, кеф ти пенсии, кеф ти БДЖ, кеф ти тунел под Балкана, кеф ти Хемус, кеф ти детска болница, кеф ти заводи и фабрики, кеф ти липса на корупция, кеф ти независима енергетика, кеф ти и работеща и компактна държавна администрация, кеф ти независима правосъдна система и МВР.

Имахме си всичко и после дойдоха ония от Харвард и за 9 месеца разрушиха тоя рай, който се наричаше "България на Бойко".
                    Типично изказване тип "сламен човек" - прочети, ако не знаеш какво е - най-обшо е да си измисляш тези на противника и после да ги "оборваш" Къде ме видя да възхвалявам БХ? Поне веднъж? Или свинята? Пак поне веднъж? А от всичко изборено, дето го нямахме по времето на БХ, нещо проимахме ли? А, да, ще ти кажа - вече и служебните правителства са негови, а не на зеленото чорапче - венсеремос, другаре, да живее Украйна, жусуииииии

П.С. Струваше ли си целият този цирк за една Украйна и един парапет? А имаше някаква надежда...
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Берти, не че нещо, но това на езика на главния скутаджия на умнокрасивите се нарича гьонсуратлък! не знам на арменски как е Та нямам идея откъде умнокрасивите имате очи да обвинявате герП и свинкята, при положение че вие не просто им седнахте в скута, а директно ги изпрахте, преплакнахте и им дадохте всички служебни правителства в ръцете с хоризонт поне 5 години!!!

Баце, вие сте по-вредни и от копейките - и докато при тях е ясно, че никой, дори те самите, не ги взема насериозно, вие сте с някаква божествена мания за предопредопределеност как да водите бащина дружина! Хубаво е, че като всяка чета, винаги има предатели, та бързо се разпадате - а имах толкова надежди за кирчо и кокорчо, преди да станат комунисти - за пръв път от 2005 съм гласувал с някаква надежда...
                      дал съм им малко почивка
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                        Явно и тука не си наясно и някой трябва да те светне. Едно е да кажеш "еди кой си е корумпиран, тоест е престъпник" и съвсем друго е да кажеш "аз си мисля, че еди кой си е корумпиран". Първото е престъпление, а второто вече наистина е свободно изказване на мнение.

Хайкде да те светна още едно нещо:
                        Ако някой ЗНАЕ, че друг е извършил престъпление, задължен е от закона да сезира съответните органи, и да предостави съответните доказателства, иначе той самия става съучастник в това престъпление и подлежи на съответното наказание.

Ако обаче някой само ПРЕДПОЛАГА, че друг е престъпник, трябва много да внимава в изказванията си, особенно в публичното пространство, какви думички ще използва, иначе пак ще стане престъпник, но за НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Та ти ЗНАЕШ ЛИ, че ББ е корумпиран, или само ПРЕДПОЛАГАШ на базата на партенки и ЕЖК?
                        Щото съгласно презумпцията за невинност той все още си е невинен, до доказване на противното. Ти можеш ли да докажеш противното?

Коментар

ГЕРБ имаха 12 години. За това време държави от пепелта на ВСВ станаха световни лидери.
                          Ами не знам дали това е така, знам обаче, че ГЕРБ го избираше целият български народ, а не аз самия. Та народа ли обвиняваш, или нещо не се изразяваш правилно?

Забележи и нещо друго - отрепките в България със задружни усилия успяха да свалат ББ от власт, но въпреки това той продължава да печели избори след избори. Това не ти ли говори нещо или искаш също да се причислиш към комунета и отрепки, които мнозинството на народа ги мрази от дъното на душата си?
                          Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Забравяш, че си имахме и Цар, имахме си БСП, имахме си дори и Тройна коалиция, и всичките "оправяха" България кой за 800 дни, кой за по-малко, но най-накрая се оказа, че са си оправяли само собствените банкови сметки и собствените си деца, които учеха в омразния и загниващ Запад.

Така че не се учудвайте, че и Кирчо и Кокорчо също дойдоха да си оправят собствените банкови сметки, а в момента има и дълъг списък от други все още "бедни" кандидати - Мая Манолова, Слави Трифонов, Величие, Възраждание, Израждане, Възкресение, Възнесение, Атака, Меч, Щит, Лък и стрели, Боздуган, Арбалет, Танк, БТР, Прашка и какви ли не още.
                            ГЕРБ имаха 12 години. За това време държави от пепелта на ВСВ станаха световни лидери.

Коментар

Имахме си всичко и после дойдоха ония от Харвард и за 9 месеца разрушиха тоя рай, който се наричаше "България на Бойко".
                              Забравяш, че си имахме и Цар, имахме си БСП, имахме си дори и Тройна коалиция, и всичките "оправяха" България кой за 800 дни, кой за по-малко, но най-накрая се оказа, че са си оправяли само собствените банкови сметки и собствените си деца, които учеха в омразния и загниващ Запад.

Така че не се учудвайте, че и Кирчо и Кокорчо също дойдоха да си оправят собствените банкови сметки, а в момента има и дълъг списък от други все още "бедни" кандидати - Мая Манолова, Слави Трифонов, Величие, Възраждание, Израждане, Възкресение, Възнесение, Атака, Меч, Щит, Лък и стрели, Боздуган, Арбалет, Танк, БТР, Прашка и какви ли не още.

А България по подобие на щатите се нуждае само от 2 партии - Лява и Дясна и от един президент, но не комунист.
                              Last edited by Mateev; 05.11.2024, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Берти, не че нещо, но това на езика на главния скутаджия на умнокрасивите се нарича гьонсуратлък! не знам на арменски как е Та нямам идея откъде умнокрасивите имате очи да обвинявате герП и свинкята, при положение че вие не просто им седнахте в скута, а директно ги изпрахте, преплакнахте и им дадохте всички служебни правителства в ръцете с хоризонт поне 5 години!!!

Баце, вие сте по-вредни и от копейките - и докато при тях е ясно, че никой, дори те самите, не ги взема насериозно, вие сте с някаква божествена мания за предопредопределеност как да водите бащина дружина! Хубаво е, че като всяка чета, винаги има предатели, та бързо се разпадате - а имах толкова надежди за кирчо и кокорчо, преди да станат комунисти - за пръв път от 2005 съм гласувал с някаква надежда...
                                Ама разбира се, каква държава само си имахме преди Кирил и Асен да ни се натресат.

Кеф ти доходи, кеф ти пенсии, кеф ти БДЖ, кеф ти тунел под Балкана, кеф ти Хемус, кеф ти детска болница, кеф ти заводи и фабрики, кеф ти липса на корупция, кеф ти независима енергетика, кеф ти и работеща и компактна държавна администрация, кеф ти независима правосъдна система и МВР.

Коментар

Working...
                                X