IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://sportal.bg/news.php?id=174768
    Life won't wait for you.

Коментар

• Дано въпреки всичко не се преборим за 19.
      ??????????

да не си сменил отбора .................... както предсказва пеньо ?
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Дано сте прави и двамата. Много искам българин да вземе шампионската лига. Едва ли някога ще имаме такава възможност.

Според анкетата Ливърпул са фаворити за догодина. Дано въпреки всичко се преборим за 19.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Аз пък мисля, че Манчо ще бие въпреки, че ще съм за Барса.
          + 1

и на мен така ми се струва
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Дано дано! :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
              Първоначално изпратено от Hakkinen
              Първоначално изпратено от Jekata
              1. Hakkinen
              2. Грую Груев
              3. Едуард_Вичинян
              4. Jekata за 24
              Опит да сменя темата... Май ще се провали този път ритането...
              В най-скоро време ще мога да се включа и аз в ритането. Оказа се че куцото ми коляно може (дано!) да се оправи и без операция. Този Тони Георгиев страхотен просто.
              Дано ти се разминат неприятните изживания и залежаването... И да решаваме форумните спорове на терена
              Тони е номер 1!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Е точно на 24 има балове,имени дни и т.н.Обречено ви е начинанието ми се струва ;(
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Jekata
                  1. Hakkinen
                  2. Грую Груев
                  3. Едуард_Вичинян
                  4. Jekata за 24
                  В най-скоро време ще мога да се включа и аз в ритането. Оказа се че куцото ми коляно може (дано!) да се оправи и без операция. Този Тони Георгиев страхотен просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                    1. Hakkinen
                    2. Грую Груев
                    3. Едуард_Вичинян
                    4. Jekata за 24
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Никола нашия химн е станал световен химн на хутболните фенове.А във вашите песньовки се пее за hate и прочие Какро вчера написах има много време да мине докато се отървете от комплекса си на тема Ливърпул
                      Абсолютно си прав и никога не съм го отричал поне аз. Невероятен успех е обаче как за 40 години надминаваш arch rival-а ти, както по финансова мощ, така и по успехи. Това е великото в случая.
                      Настигнахте ни а не сте ни задминали по успехи И то само в Англия.За Европа ще поработите още доста
                      Life won't wait for you.

Коментар

Никола нашия химн е станал световен химн на хутболните фенове.А във вашите песньовки се пее за hate и прочие Какро вчера написах има много време да мине докато се отървете от комплекса си на тема Ливърпул
                        Абсолютно си прав и никога не съм го отричал поне аз. Невероятен успех е обаче как за 40 години надминаваш arch rival-а ти, както по финансова мощ, така и по успехи. Това е великото в случая.

Коментар

• Никола нашия химн е станал световен химн на футболните фенове.А във вашите песньовки се пее за hate и прочие Както вчера написах има много време да мине докато се отървете от комплекса си на тема Ливърпул
                          Life won't wait for you.

Коментар

Групата не е The Peacemakers a Gerry&The Pacemakers.Джери Марсдън е бил фен на клуба.Освен това песента е част от мюзикъл още пред Джери.Песента става химн на клуба още през ранните 60 години.И след това целия свят я запява.
                            Всъщност песента е написана през 1945 година за мюзикъла "Carousel". Това, че 63-та година песента е записана от някакъв мърсисайтски хор няма нищо общо с оригиналната песен - просто на хората им е харесала. В последствие хората започват да асоциират песента с клуба Ливърпул.

Иначе песента е много готина.

Коментар

• Групата не е The Peacemakers a Gerry&The Pacemakers.Джери Марсдън е бил фен на клуба.Освен това песента е част от мюзикъл още пред Джери.Песента става химн на клуба още през ранните 60 години.И след това целия свят я запява.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Смял съм се през сълзи просто:
                                http://www.skysports.com/story/0,195...339531,00.html

Ето и най-ценното което казва рафата в поредното итервю, с което се заяжда с Ман Юнайтед:

"But it does not matter about the prices, it is doing the right thing and finding the right players."
                                "The next step is to overcome Manchester United, and that is the hardest.

И ето следващата му "мисъл".

It does all come down to the money they have been able to spend, that is the difference." said the fat one.

Коментар

X