IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления за Барселона! Напълно заслужено спечелиха ШЛ!
    Жалко, че МЮ не изчислиха в кой мач могат да си почиват и не стана битка, от това пострада и нашето момче. Просто нямаха дух, нещо с което английският футбол е велик.
    И това ще мине ...

Коментар

• Аз мога да кажа заслужена победа на Барса. Отдавна не си спомням най-атрактивно играещият отбор да е печелил CL, за което евала.

Много съжалявам за Бербатов, защото ми се искаше да вдигне тази купа, но да се надяваме, че ще има отново шанс.
      За съжаление нито халфовата линия, нито защитата бяха на обичайното ниво за Манчестър. Много ми се искаше Берба да играе 90 минути, но САФ така бе преценил.

Мога само да му пожелая успех на Бербатов и следващия сезон да е неговият сезон
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
        Без Колето ,коментарите са излишни!!!
        С такива играчи в средата,размина се с малко голове!!!Майкъл Карик!!!Ха-ха!!!
        ,,Взе ми думите от устата'' както се казва.С тази халфова линия в Англия минава.И в Европата минава.Нооооооо като се изправиш срещу отбор,играещ футбол,с уникални ФУТБОЛИСТИ,вече става сложно.Най-много се изкефих на едно положение,в което Меси беше в пресата на двама коча,високи по 1,90 и въпреки това,че беше съборен и съдията свири фаула,джуджето стана и продължи с хъс и топка в краката към вратата.УНИКАЛНО!Ето това е разликата между него и мистър ГЕЛ!А за Барби нямам думи-има хора като него,с огромен потенциал,с дарба свише и въпреки това си остават ,,калъфкаджии'' .Тъжно,но факт.И ако съра вземе Бензема през лятото,през зимния или най-късно през летния трансферен прозорец нашето гардже ще се мести.Според мен в Италия.

Коментар

• мен не ме е яд толкова за Бербо, колкото за николчо :-(. след като Муудис му награбиха любимата банка (сигурно са чели някой форум, понеже реални причини за това едва ли има), сега и Манчестър Юнайтед паднаха :-). кой знае как циври сега детето :-(

Коментар

• ...аз от футболна стратегия хабер си нямам

...<ама така сме си пийнали/емоции>

....<сър-а се прецака --еми виждаш играта не върви Роналдо прави слаб мач,къде е бербо--на почивката някво по рисково разместване даа е.. май..му да е.. >

... абе Бaрса ги надигра

Коментар

• Явно тази година Барса много се настървява като види бели екипи
              А САФ определено обърка ваксата и се предовери на латино-лекетата
              Май в Манчестър през лятото ще се случат доста промени :shock:

Коментар

• Без Колето ,коментарите са излишни!!!
                Не съм много сигурен,че съра я разбира играта!!!От бизнес съм сигурен ,че разбира!!!С такива играчи в средата,размина се с малко голове!!!Майкъл Карик!!!Ха-ха!!!

Коментар

• Браво на Барса - жалко за Бербо

Фърдинанд и Видич да оставят един от най-ниските на терена Меси да вкара гол с глава - не е за вярване
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                    ...да ме извинява съра, но си мисля че нито жълтура,нито андерсон заслужават да са на терена повече от нашето момче!
                    играят на различни позиции и няма база за сравнение, но все пак те е послушал съра и андерсон го извади , но Бербо пак го няма на терена

Манчо не могат да се познаят в бели екипи , все едно реал мадрид играят, а Барса мачка

Коментар

• ...да ме извинява съра, но си мисля че нито жълтура,нито андерсон заслужават да са на терена повече от нашето момче!
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                        ....ние докато си зяпаме графиките Бербо загрява

...наздраве момчета БГ е на финал
                        дано да не загрява цял мач и го пуснат последните 10-15 минути

Коментар

• ....ние докато си зяпаме графиките Бербо загрява

....ех как искам да вкара победен гол и весниците да го качат до небето

...Бербо направи да се говори за нас направи да ни е яко на Българите !!! щото ние го заслужаваме щото сме N1

...олееее олееее олееее

...наздраве момчета БГ е на финал

Коментар

• пешка, напиши го още няколко пъти, че сте голяма публика - като за първи път ходиш на стадиона - така се получава

производителче, за голямо съжаление двата отбора не бяха равностойни - Латекса почти всяка година играят финал за купата на България и освен опита на футболистите, и класата си каза думата - а вашето тренерче се опита да каже, че съдията повлиял на орлетата и това изказване ще го оставя без коментар

от цялата работа "намаза" само БОТЕВ 1912

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Юнайтед ще играе с бяло в сряда

в стил на врачка ще предскажа, че "виждам" някой с буквата "Б" да вдигне купата на ШЛ довечера
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .

дали ще е Барса или ще е Бербо ще знам утре вечер след 11.30 ............. ако няма продължения

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                              Първоначално изпратено от proizvoditel
                              Първоначално изпратено от pesho777
                              Хайде ПИРИН
                              Само ПИРИН !

По фенове ги бием най малко 3:1 или дори 4:1 !

Така че сме домакини - както каза един добър коментатор !
                              Еуфорията и Емоциите в Благоевград бяха големи ... но за жалост реалността е друга !

Честита купа на Литекс ... и ние помогнахме макар и малко ... отстранихме цСКА и лЕВСКИ !
                              И на стадиона бяха големи , НЕВЕРОЯТНА ПУБЛИКА!!

Не сме дорасли още за купа ,обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                                Първоначално изпратено от proizvoditel
                                Първоначално изпратено от pesho777
                                Хайде ПИРИН
                                Само ПИРИН !

По фенове ги бием най малко 3:1 или дори 4:1 !

Така че сме домакини - както каза един добър коментатор !
                                Еуфорията и Емоциите в Благоевград бяха големи ... но за жалост реалността е друга !

Честита купа на Литекс ... и ние помогнахме макар и малко ... отстранихме цСКА и лЕВСКИ !
                                И на стадиона бяха големи , НЕВЕРОЯТНА ПУБЛИКА!!

Не сме дорасли още за купа ,обаче

Коментар

Working...
                                X