IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от proizvoditel
    Първоначално изпратено от pesho777
    Хайде ПИРИН
    Само ПИРИН !

По фенове ги бием най малко 3:1 или дори 4:1 !

Така че сме домакини - както каза един добър коментатор !
    Еуфорията и Емоциите в Благоевград бяха големи ... но за жалост реалността е друга !

Честита купа на Литекс ... и ние помогнахме макар и малко ... отстранихме цСКА и лЕВСКИ !
    СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
      Хайде ПИРИН
      Само ПИРИН !

По фенове ги бием най малко 3:1 или дори 4:1 !

Така че сме домакини - както каза един добър коментатор !
      СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=175416
        http://sportal.bg/news.php?id=175620
        Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде ПИРИН

Коментар

• Добри новини преди утрешния мач

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=78412
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://www.sportal.bg/video.php?video_id=14682
              Life won't wait for you.

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=175454
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Просто на мен винаги ми е било трудно да разбера хора, които поставят клубните интереси пред националните ! Това е !

А това с показването на добра игра.. явно никога не сте се занимавали професионално със спорт. Колкото и добре да се представиш, ако не спечелиш, няма го това усещане на удовлетвореност. Нали знаете, помнят се само победителите
                  Имайки предвид, че вероятността Бербатов да започне титуляр в този мач е твърде минимална, пред мен не стои никаква дилема. Подкрепям по-атрактивния от двата отбора, който през целия сезон показва невероятен футбол, а отгоре на всичко е един от любимите ми и точка

P.S. Бях за Леверкузен срещу балерините през 2002-а; за Барса срещу Милан през 94-а и за Барса срещу Сампдория през 92-а

P.S.2 Сега се сещам за логичния въпрос: Мая, ти като миланистка, през 94-а за Барса ли беше на финала в Атина :P
                  Еми пак ти казвам: за мен е неразбираемо да се поставят клубните пристрастия пред националните. Сам се сети за кой съм викала на споменатия финал !!!

За мен това да имаш един българин, който е от световна класа и има шанс да спечели най-престижния турнир, да имаш такъв българин веднъж на 10 години сигурно и да викаш за другия отбор е нещо, което никога няма да проумея.
                  Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Maq бих те попитал колко пъти си подкрепяла Ман Сити,Чарлтън,Уест Хям,Астън Вила ..... срещу МЮ ама пак ще кажеш че се заяждам.Затова няма да те питам
                    Graham, става въпрос за българин, който е спечелил Premiership и има възможност за спечелване на CL !!! Не си спомням някой от който и да е от тези отбори да се е доближавал до което и да е от двете постижения. Тук не става въпрос за спечлеване на един единствен мач с/у някой отбор, а за далеч по-голямо постижение като спечелването на трофей !!! Иначе с ръка на сърцето си казвам, че бих викала за Чарлтън с Тинката ако се бяха класирали за финал на CL, независимо с/у кой щяха да играят. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                      Просто на мен винаги ми е било трудно да разбера хора, които поставят клубните интереси пред националните ! Това е !

А това с показването на добра игра.. явно никога не сте се занимавали професионално със спорт. Колкото и добре да се представиш, ако не спечелиш, няма го това усещане на удовлетвореност. Нали знаете, помнят се само победителите
                      Имайки предвид, че вероятността Бербатов да започне титуляр в този мач е твърде минимална, пред мен не стои никаква дилема. Подкрепям по-атрактивния от двата отбора, който през целия сезон показва невероятен футбол, а отгоре на всичко е един от любимите ми и точка

P.S. Бях за Леверкузен срещу балерините през 2002-а; за Барса срещу Милан през 94-а и за Барса срещу Сампдория през 92-а

P.S.2 Сега се сещам за логичния въпрос: Мая, ти като миланистка, през 94-а за Барса ли беше на финала в Атина :P

Коментар

• Maq бих те попитал колко пъти си подкрепяла Ман Сити,Чарлтън,Уест Хям,Астън Вила ..... срещу МЮ ама пак ще кажеш че се заяждам.Затова няма да те питам
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Просто на мен винаги ми е било трудно да разбера хора, които поставят клубните интереси пред националните ! Това е !

Коментар

• Мая, всеки си има разбирането за футбола. Аз като имам отбори, които са ми трайно антипатични, например Ман Юнайтед, Ювентус, Байерн, няма как заради един наш футболист да си сменя мнението. Радвам се Бербатов да показва силни игри, да вкарва голове и искам да е най-важния човек в техния отбор, но ако Барса ми беше любим отбор, нямаше начин да ги покрепя.
                            Понеже Барса са ми неутрални, ако играят атрактивно ще съм за тях.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Пожелавам му гол на финала и поне три срещу Ейре Пак няма да съм за Юнайтед, но ще се радвам той да се представи на ниво
                              Няма смисъл да се повтарям, но наистина не разбирам хора като теб

Коментар

• Пожелавам му гол на финала и поне три срещу Ейре Пак няма да съм за Юнайтед, но ще се радвам той да се представи на ниво

Коментар

Working...
                                X