IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мая, хайде и малко по-изчерпателна статистика да използваме! Защо забравяш головата разлика?

Юнайтед 68:24

Барса 104:34

Ще добавя и резултатите на двата отбора в най-важните мачове от първенствата им - съответно с отборите на 2-ро, 3-то и 4-то място.

Юнайтед:

- с Ливърпул 1:2 и 1:4
    - с Челси 1:1 и 3:0
    - с Арсенал 1:2 и 0:0

печелят само веднъж при голова разлика 7:9

Барса:

- с Реал 2:0 и 6:2
    - със Севиля 3:0 и 4:0
    - с Атлетико 6:1 и 3:4

печелят 5 от 6 мача при голова разлика 24:7

И последно Барса с колко трябваше да спечелят за да няма ако си бяхме вкарали в началото или ако съдията еди какво си...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мая да не почваме със заслужените червени картони.Пък и жълти.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от ksarax
        Футбола най-накрая победи.
        Браво на Барса пък и донесоха някое друго евро
        Eee ся накрая излезе ча Манчо не играе футбол ли ?
        Ай малко по-сериозно....
        Излезе, че отборът, който игра по-силно през целия сезон и във финалния мач, в крайна сметка спечели. Много пъти сме ставали свидетели на обратното...
        Ох боже, излагате се вече. Аз също харесвам Барселона много и наистина мисля, че играят най-приятния за окото футбол, ама почвате да се изхвърляте вече. Ето статистиката от сезона:

Ман Ю:

Победи - 28
        Равни - 6
        Загуби - 4

Барселона:

Победи - 27
        Равни - 5
        Загуби - 5

Та не разбирам откъде излиза, че Барса играе по-силно през сезона ? Да не говорим, че става въпрос за 2 различни първенства.

На финала съм съгласна, че играха по-добре, но просто мачът се получи точно по начинът, който тях ги устройваше. Ако Ман Ю бяха вкарали в началото още онова положение или пък бяха дали заслужения червен картон на Пике, нищо не се знаеше...

Все пак както споменах по-долу, радвам се Барса наистина и ме е яд за Берба. Но недейте, моля ви, да изопачавате фактите и да изкарвате Ман Ю на много по-ниско ниво едва ли не...
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          Първоначално изпратено от ksarax
          Ай малко по-сериозно....
          Излезе, че отборът, който игра по-силно през целия сезон и във финалния мач, в крайна сметка спечели. Много пъти сме ставали свидетели на обратното...

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
            Ай малко по-сериозно....
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Футбола най-накрая победи.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                ...да ме извинява съра, но си мисля че нито жълтура,нито андерсон заслужават да са на терена повече от нашето момче!
                да ме извиняваш, ама съра много добре си подреди състава, предвид обстоятелствата - корейчето е задълже за титуляр, най-малкото лятос пак ще извъртят едно турне в Азия, а знаеш откъде идат кинтите. Виж ако нашето момче беше китайче, мога да се разпиша с две ръце, че щеше да е тартор в мангалчестър и гела да му търка обувките.
                Иначе смешен Мангалчестър, с посредствено нападение и бездарни халфове, а за защитата - голаът на джуджето говори предостатъчно. Жалко, че отпаднаха чукотките - единственият отбор смазал Барса, макар и само в един мач. Все пак най-добрият отбор си взе своето съвсем заслужено и с много красив футбол. Жалкото е, че не успях да го отиграя, тъй като се прибрах късно, а Барсата вече бяха вкарали - все се надявах мангалчестър да вкарат, че да вдигнат коеф. на Барса, но не би.
                Жалко за Барбуков, но той си е орисан да е скалъфката, за съжаление. Жалко.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Браво на Барса - жалко за Бербо

Фърдинанд и Видич да оставят един от най-ниските на терена Меси да вкара гол с глава - не е за вярване
                  Хехе, това показа "мощта" и "стабилността в защита" на Мангалчестър - най-големият лилипут след Марадона да вкара с глава (не с ръка единственият по-смешен гол от този беше на Гъргоря срещу Блекбърн, пак с глава, а Пената казваше, яе такъв "исокоръстов" футболист като тича и требата го гъделичка по т.шаците
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честитка за Барса и от мен...
                    Яз бех за манчо... ама ..
                    според мен САФ-а тоа път сбърка състава...
                    Дейш...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от joda
                      ...да ме извинява съра, но си мисля че нито жълтура,нито андерсон заслужават да са на терена повече от нашето момче!
                      играят на различни позиции и няма база за сравнение, но все пак те е послушал съра и андерсон го извади , но Бербо пак го няма на терена

Манчо не могат да се познаят в бели екипи , все едно реал мадрид играят, а Барса мачка
                      Така е, при различните схеми трябват и различни играчи, та това ми е приказката, че съра тотално обърка схемата, дори и след първия гол не я промени...
                      自由西藏

Коментар

• Като се замислих, установих, че на Бербатов срещу испанци не му върви.

КЕШ пада от РЕАЛ с Байер
                        КЕШ пада от Барса с МЮ
                        УЕФА пада от Севиля с Тотнъм

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Напълно заслужена титла за най-футболния отбор в Европа.
                          А колкото на Бербо той няма да се маха от Манчо.Единственото мнение което е важно за играта му е това на Алекс Фергюсън а не на някакви журналя.А съра е доволен от него.Така че никаква Италия.
                          Колкото до Бербатов!!!Той има всички данни и най -вече акъл за тази игра!!!Лошото е,че като на почти всички високи спортисти,му липвса достатъчно хъс!!!
                          Като изцключим НБА!!!

Коментар

• Хаки, Греъм, що го няма Никола, нещо съм изпуснал май?
                            И това ще мине ...

Коментар

• Напълно заслужена титла за най-футболния отбор в Европа.
                              А колкото на Бербо той няма да се маха от Манчо.Единственото мнение което е важно за играта му е това на Алекс Фергюсън а не на някакви журналя.А съра е доволен от него.Така че никаква Италия.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Заслужена трета купа за отбора, който игра най-добрия футбол през целия сезон

Очакваше се Барса да имат проблеми заради липсващите титуляри от защитата, но халфовата им линия изигра мача на толкова високо ниво, че атаките на Юнайтед бяха рядкост. Шави и Иниеста са мечта за всеки отбор, а за офанзивните футболисти на Барса е изписано много и едва ли има какво да добавя

Браво на Барселона за снощния мач и за целия сезон, който изиграха!

Коментар

Working...
                                X