IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Твърдението, от което тръгна всичко(и даже не беше мое) беше, че най-накрая футболът е спечелил, което за мен означава чисто и просто, че е спечелил по-добрия отбор. Не искам да омаловажавам постижението на Ман, които също направиха силен сезон, но пак казвам,че по-добър отбор в Европа от Барселона през този сезон нямаше.

За картона на Пике не съм сигурен, че е бил последен. Докато гледах мача ми се стори, че точно за жълт картон е нарушението и трябва да го гледам отново, за да съм сигурен. За положенията - аз не видях нито едно чисто (дори и това в 3-тата минута не беше такова). Имаше няколко удара на Роналдо извън наказателното и една нескопосана намеса на Валдес след удар от фал. Това беше за цял мач.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• if u don't know...now u know

Коментар

• Barcelona squad 08/09
        if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Мая, несериозно е след мач като снощния да споменаваш съдия или пропуск в единственото полу-положение, което е имал отборът ти, но ето че го правиш... И ако във футбола вече нямат значение вкараните голове, то какво ни остава?

P.S. Нали съм ти написал в предното мнение и мини статистика за победи и загуби срещу преките конкуренти? Но явно не ти е харесала и си пропуснала да я споменеш...
          А сега като влезе в тоя спор, кажи ми сега:

1. Не е ли класически червен картон, когато минеш последния от защитата и той те фаулира
          2. Вярваш ли си верно, че това е било е "единственото полу-положение" на Ман Ю ? И мислиш ли, че с тактиката, която бяха излязли Ман Ю (да играят на контри) щеше да им е толкова лесно на Барселона, ако бяха вкарали в 3-ата минута положението ?

Не мисля, че головете са основното, тъй като тази игра е на защита и нападение. Може би си чувал известната сентенция: Defence wins championships

Още веднъж, поздрави на Барса за хубавия футбол, който играят, но не ги превъзнасяйте като нещо много повече от Ман Ю, защото наистина не са.
          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
            Истината е, че снощи Манчо играха слабо за възможностите си. Бяха излязли със състав за контраатака и не можаха да си коригират играта след гола.
            Щом дори и Стоичков им разкри тактиката преди мача и каза как ще играят, изхода от мача вече беше ясен
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Мая, несериозно е след мач като снощния да споменаваш съдия или пропуск в единственото полу-положение, което е имал отборът ти, но ето че го правиш... И ако във футбола вече нямат значение вкараните голове, то какво ни остава?

P.S. Нали съм ти написал в предното мнение и мини статистика за победи и загуби срещу преките конкуренти? Но явно не ти е харесала и си пропуснала да я споменеш...
              Преди време когато казвахме, че ако си бяхме взели точките срещу Сток Сити и сие те с Никола ни пееха "Ако се не брои,точки се броят".А сега "Ако си бяхме вкарали положението" .....
              Life won't wait for you.

Коментар

• В тази връзка все още не съм видял статия за страшните тифози, които щяха да колят англичани през нощта. Да не би да се се държали по-прилично италианците, или англичаните са подвили опашки и не са се правили на мъже?
                Първоначално изпратено от B.Graham
                http://sportal.bg/news.php?id=176021
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Мая, несериозно е след мач като снощния да споменаваш съдия или пропуск в единственото полу-положение, което е имал отборът ти, но ето че го правиш... И ако във футбола вече нямат значение вкараните голове, то какво ни остава?

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Истината е, че снощи Манчо играха слабо за възможностите си. Бяха излязли със състав за контраатака и не можаха да си коригират играта след гола.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=176021
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Ми аз не видях късмета на Барса.Видях 80 минути категорично надиграване.Видях първите 10 минути превъзходство на Манчо и то с удари на Роналдо извън наказателното поле предимно.А дузпите са съвсем друга бира.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Късмет е много ясно.Всички с късмет печелят.Само Манчо печели с игра.
                          Тъпо !!! На всеки отбор, освен всичко друго, е нужен и малко късмет, за да спечели финала. Миналата година Ман Ю го имаха на дузпите, тази година се обърна, това е.

Коментар

• Късмет е много ясно.Всички с късмет печелят.Само Манчо печели с игра.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Хахаха, Хакинен, като не можа за друго да се хванеш, головата статистика ли извади бе пич. Несериозно е някакси... Гледат се спечелени/загубени мачове и съответно класирането. Ако ще с 0,5 гола да бият

А относно съдията, не съм казвала, че са били заради него (виж в предния мач с/у Челси, колкото и да са ми омразни, бих го казала), а просто че имаха нужния късмет и вкараха в точния момент, иначе тактиката на САФ можеше и да сработи

Коментар

• Даммм
                                а ако се фанем да сравняааме средния номер на обувките.... ???
                                Ами дължината на косите... Охооо еле па средния обем на двигателите на колите на жените на играчите... Е те там е истината...!!!
                                Стига глупости...
                                Играха шампиони... Единият победи...
                                толкоз...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X