Първоначално изпратено от B.Graham

А за Барбуката - аз като българин съм горд, че играе в Манчо (макар самият отбор и особено Съра хич да не са ми симпатични), но за национала няма силен мач срещу голям отбор. Вярно е, че и нивото около него е доста ниско, но ние винаги си имаме свръх очаквания Иначе Барбуката е много точен пич и най-важното Човек, но това са други теми. Я кажи, Греъм, а вие що не признавате Мъри (иам 1/4 финал в Уефа и влизане в ШЛ), но вие му гледате само загбите. То и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо. Ако бием Италия ще признаете ли Мъри или пак "виновника" ще е Брабуката или Валери дето е вкарал гола въпреки некадърника Мъри? Щото на това Световно няма да се калсираме заради тактика Марков и равния в Грузия, ма нали той е чорбе и затова е най-големия. Помисли си и тогава отговаряй, щото това чорбетата много обичате да действате първосигнално и без да отчитате фактите, но пък е съвсем друга тема

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
Коментар