IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    И нокиите сдадоха багажа.Предполагам, че критикарите на Пранди няма да обелят и дума.Също както критикарите на Бербатов.
    че що да не обеля дума (всъщнсот доста съм го псувал) - мачовете му за световната лига бяха под всякаква критика - биха ни джапанците във Варна и то с много, Куба ни би 13 (ако не се лъжа), а рашъните ни биха и двата мача - толкова слабо представяне пред родна публика аз не си спомням. Но всичко се изясни - трябвало е да разкара царистчето Пламен (дал емного за отбора в последните 10 години) и единствения тартор да е Пранди. Това е - сега нашите играят много силно, особено младте момчета, за разлика от Матейчо, който е голямата дупка на отбора до момента - не че е слаб, просто е много под нивото си , дано да се пази за финала
    А за Барбуката - аз като българин съм горд, че играе в Манчо (макар самият отбор и особено Съра хич да не са ми симпатични), но за национала няма силен мач срещу голям отбор. Вярно е, че и нивото около него е доста ниско, но ние винаги си имаме свръх очаквания Иначе Барбуката е много точен пич и най-важното Човек, но това са други теми. Я кажи, Греъм, а вие що не признавате Мъри (иам 1/4 финал в Уефа и влизане в ШЛ), но вие му гледате само загбите. То и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо. Ако бием Италия ще признаете ли Мъри или пак "виновника" ще е Брабуката или Валери дето е вкарал гола въпреки некадърника Мъри? Щото на това Световно няма да се калсираме заради тактика Марков и равния в Грузия, ма нали той е чорбе и затова е най-големия. Помисли си и тогава отговаряй, щото това чорбетата много обичате да действате първосигнално и без да отчитате фактите, но пък е съвсем друга тема
    БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
      айде хора стига сме се дърлили!Честита победа на нашите и дано баскетболистите се справят достойно!
      Маайче, айде сега не мога да не си кажа-смешния според теб отбор поотупа литовците.
      Сега ако си пекана пичка ще ми направиш кефа и кажеш прав беше ,че поляците са много силен отбор!
      И сега без да се обиждаш не мога да не подкрепя Грую за слабия ни женски баскетбол,самото ти твърдени че разбираш много го приех, но ти трябва да приемеш че аз разбирам повече!
      Мир!
      и пълна подкрепа за нашите!
      Мен лично ме изненада още вчера победата на Турция над Литва. А сега щом и поляците са ги били, значи не са тази сила, която бяха и която аз съм гледала.

За женския ни баскетбол честно казано нищо не мога да кажа, защото не го следя, откакто не играя.

А за това, че разбираш повече от мен, защото си познал, че поляците ще бият... еми щом ще погаля мъжкото ти его, няма проблем: повече ги разбираш

Айде да гледаме сега нашите и да стискаме палци да играят този мач
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        И нокиите сдадоха багажа.Предполагам, че критикарите на Пранди няма да обелят и дума.Също както критикарите на Бербатов.
        Точно така Graham !!! Но се съмнявам индивидите, които визираш да замлъкнат. Те са разбирачи от всякакви спортове - футбол, волейбол, баскетбол... като прочетена книга са им

Факт е, че при Пранди играем много по-разнообразен волейбол и има голямо израстване на отбора в почти всички елементи.

Айде момчета, накарайте ни да се гордеем !!!

Коментар

• айде хора стига сме се дърлили!Честита победа на нашите и дано баскетболистите се справят достойно!
          Маайче, айде сега не мога да не си кажа-смешния според теб отбор поотупа литовците.
          Сега ако си пекана пичка ще ми направиш кефа и кажеш прав беше ,че поляците са много силен отбор!
          И сега без да се обиждаш не мога да не подкрепя Грую за слабия ни женски баскетбол,самото ти твърдени че разбираш много го приех, но ти трябва да приемеш че аз разбирам повече!
          Мир!
          и пълна подкрепа за нашите!

Коментар

• И нокиите сдадоха багажа.Предполагам, че критикарите на Пранди няма да обелят и дума.Също както критикарите на Бербатов.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
              Първоначално изпратено от цар плъх
              За нас като че ли най добре е руснаците да бият
              мда и взеха, че те чуха - 3:1 за рашъните. две победи, аможе и само една срещу фините и сме на 1/2 финал, а в последния мач даже ще си избираме противник
              Пфу, лалетатаса били храбрите италиани (на тези само името им е в момента) - сега стана гадничко и ще трябва да тупаме лалетата утре, щото можеда стане много гадна въртележка. Ама нищо де - тупахме ги във Варна, ще ги тупаме и в Истанбул.
              БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                Първоначално изпратено от цар плъх
                ами тук не мога да се съглася с твоето мнение!
                Без да ставам адвокат на някой -Хаки винаги пише аргументирано,Грую макар и левскар понякога сваля сините очила и с него може да се води спор,Полки е малко па краен в изказванията ама все пак сме тема спорт!
                На някоя спортна тема или на карти, ако човек не се скара с някого се едно нищо не е направил!
                Но това е за малко и тези крайни игнори малко несериозно звучат!
                Успех!
                Пичове имайте малко повече уважени към дамата бе!хахахах
                Виж кво, аз страшно трудно се обиждам на някого от спора, да не говорим пък чак за ignore. Примерно как с Хакинен или B.Graham толкова пъти сме спорили и макар да сме от различни отбори, да защитаваме различни възгледи, веднъж не сме се скарали ??? Освен Грую, споменатите 2 субекта долу са използвали обидни изрази и безсмислени аргументи с/у мен и затова са получили и ignore. Даже мисля не беше и в тази тема. Когато се излиза с някакви аргументи, ок, нямам нищо против. Но да ти кажат: "не разбираш, щото си жена" примерно, айде моля ти се...
                не че ми дреме за игнора ти,но къде видя да съм използвал обидни изрази спрямо теб?
                А това чие е:
                Първоначално изпратено от Maq7
                Виж кво палячо...
                Или палячо не е обида, а е похвала. Не виждам какъв ти е проблема - след всеки бъзик съм ти слагал емотикон, но знам ли, може би е трябвало да се родиш с пишка, за да не избиваш комплекси сега (като умен човек, преполагам, че си чела Фройд, а и този емотикон го разбираш, нали?)
                Аргументи съм ти извадил и то доста, но когато на човек не му се чете или няма какво да каже, просто дава игнор, налЕ? Ако така се чувставаш по-добре - ок, решението си е твое.
                П.С. Нямам проблем да играя с гаджето ти на стрийт баскет и ще му вкарам повече от 1 точка, щото имам топки (емотикон), а ако той иска може да си мерим й пишките или ще се комплексира, щото е отворко само на баскет и за пред гаджето си? (тук няма емотикон)
                П.С. И това ми е последно мнение по темата, но не си ми в игнор листата, щото такава просто нямам.
                П.П.С. И ако съм ти в игнор листата, как ще се свържеш с мен за поканата за стрийт баскет, като не си комуникираме (тук пак има емотикони)

Коментар

• Жребийчето за втора фаза на турнира е пИрфектен за назе

След най-трудния ни мач със сърбежите ( първия ), очаквам до титлата да нямаме повече трудности - хихи

Коментар

• Извинявам се, че замърсих темата с лични дразги. Нека обсъждаме тук спортни събития, а не личностни отношения. И в този дух за довечера:

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Коментар

ами тук не мога да се съглася с твоето мнение!
                      Без да ставам адвокат на някой -Хаки винаги пише аргументирано,Грую макар и левскар понякога сваля сините очила и с него може да се води спор,Полки е малко па краен в изказванията ама все пак сме тема спорт!
                      На някоя спортна тема или на карти, ако човек не се скара с някого се едно нищо не е направил!
                      Успех!
                      Виж кво, аз страшно трудно се обиждам на някого от спора, да не говорим пък чак за ignore. Примерно как с Хакинен или B.Graham толкова пъти сме спорили и макар да сме от различни отбори, да защитаваме различни възгледи, веднъж не сме се скарали ??? Освен Грую, споменатите 2 субекта долу са използвали обидни изрази и безсмислени аргументи с/у мен и затова са получили и ignore. Даже мисля не беше и в тази тема. Когато се излиза с някакви аргументи, ок, нямам нищо против. Но да ти кажат: "не разбираш, щото си жена" примерно, айде моля ти се...

Коментар

• ами тук не мога да се съглася с твоето мнение!
                        Успех!

Коментар

ехе Майче ти си отрязла най-много пишещите бе!хахахах
                          Сама ли ще си спориш?
                          Мне, ще "споря" с хора, които имат елементарно възпитание и водят спорове без да вкарват някакви личностни мотиви А тези тримцата по-долу не отговарят на нито едно от условията

Коментар

• ехе Майче ти си отрязла най-много пишещите бе!хахахах
                            Сама ли ще си спориш?

Коментар

• Виж кво палячо, за последен път ти отговарям: явно единственото, което може да повтаряш е, че съм жена и оттам и малоумните ти вулгарни намеци. С такъв тип хора нямам желание да комуникирам.

Довечера единственото, за което се надявам е нашите да покажат играта, която съм виждала, че могат и ще стискам палци за победа. Никога не мога да стискам палци за наш отбор да "падне с по-малко".

А на теб ако толкоз ти се залага, мога да се обзаложа, че гаджето ми ще те бие на баскет до 11, без да вкараш повече от 1 точка. Навит ли си отворко?

Айде със здраве и няма нужда да се опитваш да ме заговаряш повече, защото отговор няма да получиш. Попадаш в ignore листата, заедно с Nikola и polki

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                                Грую, пак ти казвам, убедена съм, че през живота си не си пипал баскетболна топка. Това си личи от 100 км.. Т.нар. "циганче" въобще не знам за кво сме го взели, след като в защита все едно играех аз !!! За Виденов и Младенов повече нямам намерение да споря... Както и не смятам да коментирам излиянията ти относно женския баскетбол...

Много ми се иска нашите да излязат и да играят така, както съм ги виждала, че могат с/у Турция, пък вече каквото сабя покаже...

За това колко разбираш от баскет, вече го видях, така че въобще нема да ти се връзвам на закачката мъже-жени
                                Пипал съм , ама само една , не знам ако трябва да се пипат две дали ще се справя, то тук си трябва женска ръка или ... (ама да не ставам вулгарен) - дано не се сърдиш, макар че жените сте много обидчиви.Та от баскет подразбирвам, гледал съм и доста мачове на наши отбори, пък и на задокеански и кинти съм правил (и съм губил, особено в последно време). Запази си мнението на Виденов, а за женския баскет - това е колективния спорт с най-голям спад в последните 20 години - от топ 3 до извън топ 20 в Европа на клубно ниво, ама не знам на колко си години, за да ги знаеш тези неща - то има и гугъл, де.
                                А довечера срещу рязаните очкавам доста по-достойна загуба, но ще видим. Прогноза - нашите ще паднат с по-малко от 12 точки. Сега, ако искаш постни и твоята (като на експерт, разбиращ от пипане на топки ) - това не е хазарт, нищо не залагаш, освен анонимната си форумна гордост и ако ти познаеш ще те призная за разбирач, ако ли не - спираш да спориш на тема Баскет.
                                ОК?

Коментар

Working...
                                X