IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от znae6t
    Рвгламентът е толкова абсурден, че нямам думи, а шансът да играем с Русия на полуфинал е 50%, не 33%
    При 3 опции шансът е 33,333.....%
    Само че опциите са две.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
      Рвгламентът е толкова абсурден, че нямам думи, а шансът да играем с Русия на полуфинал е 50%, не 33%
      При 3 опции шансът е 33,333.....%
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax
        Имам чувството, че сме взели най-слабия негър в света.
        Хахахаха, има нещо такова В нападение прави там нещо, ама в защита все едно играе в махалата. Елементарни познания няма. Дори когато играем зонова, той пак не знае къде да застане
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Рвгламентът е толкова абсурден, че нямам думи, а шансът да играем с Русия на полуфинал е 50%, не 33%

Коментар

• И последно, че имам малко работа - сменили са регламента на Волейболното Евро или пък аз не съм го дочел като хората - на 1/2 финалите се тегли жребий с кого да се паднем. Т.е. ако бием днес лалетата, мача утре с Рашата е безсмислен и могат да излязат резервите, а верочтността да се шибнем с рашъните на 1/2 е 33%, но за да станем европейски ще трябва да си ги отупаме.
            БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
              Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.

Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.
              нали съм в игнор листата, ма все пак.

Тити за отбора:
              Ние играем с играчи, които нямат опит, освен Деян Иванов няма никой, които да играе в стойностен отбор.
              T.е. индириктно е казал, че Фильо няма опит и не ограе в стойностен отбор, а според теб е по-голям от Жоро Младенов Хайде, аз нищо не разбира, ама и от Тити ли разбираш повече???

И пак Тити за Роуланд:

„Роулънд категорично оправдава доверието към него, той е най-успешният играч на отбора,” категоричен бе помощникът на Пини Гершон за натурализирания гард Ърл Роулънд.

Я и тук сме на едно мнение за мангалчето - според мен и Тити е най-добрия, а според теб е дърво. Предполагам, че и тук тазбираш повече от Тити - направо си готова за мястото на Пини, щото шом разбираш повече от помощника, значи стваш директно за тренер

А нашите снощи ми скъсаха нервите - дори и аз, който съм песимист не ги очаквах да са толкова бездарни - нови 100 евро загуба, щото аз като си кажа прогнозата си я отигравам - може и да не съм пипал топка, но както вече казах имам топки, за да го направя, а не само да си меля глупости за зашълване на времето.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                Бебе Груев, пак ли тактиката една лъжа като я кажем 100 пъти и ще стане истина

Може ли да ни споделиш "футболните" достойнства на Мърльо, щото аз съм Рус и нещо не ги скивам?

Данке ин адванс!
                Мисля, че вече ги обясних - 1/4 финал в УЕФА и влизане в ШЛ - нещо, което никой друг трянер в Бг на клубно ниво не е постигал за последните години. В национала е горе-долу ок - викат го на пожар и той кърпи дупки, засега няма загуба и като "провал" може да му се посочи само Х с Ейре тук. На клубно ниво има резили - Тампере и Бате (с Латекса). За вътрешния шампионат няма да отварям дума, че там съвсем ще се отплеснете.
                Кажи какви са футболните достойнстава на Супата, ама вие си го величаете, нали?
                И не си ми разбрал основната теза - да не отричаме очевидното, а сривове всеки е имал и съм ги поизброил горе-долу.
                Ай чиърс на тебе - биричка и шкембе действат доста добре при сутрешно главоболие

Коментар

• Бебе Груев, пак ли тактиката една лъжа като я кажем 100 пъти и ще стане истина

Може ли да ни споделиш "футболните" достойнства на Мърльо, щото аз съм Рус и нещо не ги скивам?

Данке ин адванс!

Коментар

• Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.

Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.
                    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от Грую Груев
                      То и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо.
                      Втория резултат няма да го удостоя с коментар.Особено след мачовете преди него.А това първото май не си го проверил?Я виж пак.
                      упс, шпаньолците бяха при Зулума, но с Швеците си е пограм и то в мач за 3-то място. Да не говорим за 3:0 с Нигерия, но както и да е - схвана ми гледната точка. За мен чичо пенчо е голям тренер и такъв ще си остане - може да няма изказ и да не разбира от тактически схеми (все пак беше Стратег, ане Тактик ), но е най-големия тренер в БГ досега.
                      Гледам нашите с манафите - доста съм ги надценил нашите дръвчета, една стрелба нямат като хората - по-добре да си бяхме седяли у дома. Жалко за Пини - не заслужава подобни безхаберници, но и утре има мач - дано там да ме опровергаят.
                      БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Коментар

• ...а бе, нема ли как Пранди да стане на футбалерите...:shock:
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        И нокиите сдадоха багажа.Предполагам, че критикарите на Пранди няма да обелят и дума.Също както критикарите на Бербатов.
                        自由西藏

Коментар

• Имам чувството, че сме взели най-слабия негър в света. И да го бяхме търсили толкова слаб нямаше да го намерим. Ама на него кво му пука за БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            То и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо.
                            Втория резултат няма да го удостоя с коментар.Особено след мачовете преди него.А това първото май не си го проверил?Я виж пак.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Не съм писал,че Мъри е некадърник.Но и не е кой знае какъв треньор и не става на национален такъв.Обаче да не използваш единствения си класен играч както трябва какво е?Друг е въпросът, че нац. треньор трябва да е чужденец.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Туй лакомото негърче в нашия отбор трябва да се научи да подава. Чадъриха го като първолак. Баси.

Коментар

X