Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ksaraxИмам чувството, че сме взели най-слабия негър в света.В нападение прави там нещо, ама в защита все едно играе в махалата. Елементарни познания няма. Дори когато играем зонова, той пак не знае къде да застане
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
� -
И последно, че имам малко работа - сменили са регламента на Волейболното Евро или пък аз не съм го дочел като хората - на 1/2 финалите се тегли жребий с кого да се паднем. Т.е. ако бием днес лалетата, мача утре с Рашата е безсмислен и могат да излязат резервите, а верочтността да се шибнем с рашъните на 1/2 е 33%, но за да станем европейски ще трябва да си ги отупаме.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Maq7Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.
Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.
Тити за отбора:
Ние играем с играчи, които нямат опит, освен Деян Иванов няма никой, които да играе в стойностен отбор.
T.е. индириктно е казал, че Фильо няма опит и не ограе в стойностен отбор, а според теб е по-голям от Жоро МладеновХайде, аз нищо не разбира, ама и от Тити ли разбираш повече???
И пак Тити за Роуланд:
„Роулънд категорично оправдава доверието към него, той е най-успешният играч на отбора,” категоричен бе помощникът на Пини Гершон за натурализирания гард Ърл Роулънд.
Я и тук сме на едно мнение за мангалчето - според мен и Тити е най-добрия, а според теб е дърво. Предполагам, че и тук тазбираш повече от Тити - направо си готова за мястото на Пини, щото шом разбираш повече от помощника, значи стваш директно за тренер
А нашите снощи ми скъсаха нервите - дори и аз, който съм песимист не ги очаквах да са толкова бездарни - нови 100 евро загуба, щото аз като си кажа прогнозата си я отигравам - може и да не съм пипал топка, но както вече казах имам топки, за да го направя, а не само да си меля глупости за зашълване на времето.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandiБебе Груев, пак ли тактиката една лъжа като я кажем 100 пъти и ще стане истина
Може ли да ни споделиш "футболните" достойнства на Мърльо, щото аз съм Рус и нещо не ги скивам?
Данке ин адванс!
Кажи какви са футболните достойнстава на Супата, ама вие си го величаете, нали?
И не си ми разбрал основната теза - да не отричаме очевидното, а сривове всеки е имал и съм ги поизброил горе-долу.
Ай чиърс на тебе - биричка и шкембе действат доста добре при сутрешно главоболиеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.
Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Грую ГруевТо и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо.), но е най-големия тренер в БГ досега.
Гледам нашите с манафите - доста съм ги надценил нашите дръвчета, една стрелба нямат като хората - по-добре да си бяхме седяли у дома. Жалко за Пини - не заслужава подобни безхаберници, но и утре има мач - дано там да ме опровергаят.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую ГруевТо и Чичо Пенчо ни класира на 4 място, но след това имаше 6:1 от Испания, а преди това 4:0 от Швеция, да не говорим пък за 8:0 край Осъм, но никой не оспорва авторитета на чичо Пенчо.Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар