Освободи място в килията за Стиви Джи!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Maq7
Не требваше просто да го пускат, а да остаат мангалите да го интегрират...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedЯ кажете някой печелив залог за довечера!
Понеже онлайн сметките отдавна са занулени ще тичам в обедната почивка до Еврофутбол (все пак те подпомагат националния отбор по волейбол - да ги подпомогна и аз малко)
Scotland - Holland 1X
Успех
Иначе другите ми идеи за днес включват
Англия (-1) - Хърватска 1 (или полувреме/краен 1/1)
Албания - Дания Х
Бразилия - Чили Х
Латвия - Швейцария 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedЯ кажете някой печелив залог за довечера!
Понеже онлайн сметките отдавна са занулени ще тичам в обедната почивка до Еврофутбол (все пак те подпомагат националния отбор по волейбол - да ги подпомогна и аз малко)
Scotland - Holland 1X
Успех"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Италия са Световен шампион, а един шампион трябва да си защитава титлата. Няма какво да ги коментираме тях. Може и да не показват блестяща игра, но мястото им винаги е било сред най-добрите. Що се отнася до Ейре, прав си, че не ни превъзхождат с нищо. И ние и те сме под средното европейско ниво. Аз съм убеден, че ще се провалят на баража, освен ако не извадят луд късмет да се паднат с Шотландия или Северна Ирландия (тяхното класиране още не е факт, но изглежда доста вероятно)."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Стоя и си мисля, дали нашите не направиха тактически много правилен мач Дали литовците няма да се окажат най-преодолимия отбор!
Довечера една нахъсана и луда игра, тръгване на стрелбата, дали нашите няма да направят мача на годината!
Или пък дали само не се надъхвам излишно!
Айде успех пък и нека на нас ни върже късмета един път бе!
Коментар
-
Хакинен, Трябва да гледаме нещата в сравнителен план!
Нито адзурите играят и заслужават да са там, нито онези калитковци ирландците!
Понеже съм реалист и мисля че все пак ще си завършим 3ти ще стискам палци ирландците да отидат на бараж с Франция, Русия или Швеция/Португалия да ги видим какъв отбор са!
Отговора на твоя въпрос е "да" - не сме по-лоши от Ирландия и Италия, ВЪПРЕКИ че и ние не играем добре!
Коментар
Коментар