IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Имам един въпрос към всички, които четат и пишат в тази тема, пряко свързан с футболния мач в Торино тази вечер. Моля да не се приема като критика към нашите футболисти или още по-лошо, плюене! Страшно много ми се иска да победим, да се класираме за бараж, а след това и за Световното! Та въпросът ми е: колко от вас мислят, че нашият отбор наистина заслужава да се класира на Световно първенство и че наистина мястото ни е сред най-силните отбори в света? Нямам предвид на кой какво му се иска, а всеки да каже според него там ли ни е мястото с оглед на играта ни в последните 2-3 години...
    Мойто лично мнение е, че имаме един единствен играч от световна величина и всичко друго е пълнеж. Но пък гърците доказаха, че дори и без нито един такъв играч може да се стане Европейски шампион (макар и с възможно най-грозната игра на света). Та защо да не си помечтаем и ние, че можем да сътворим някое чудо Ясно е, че не сме от класата на останалите отбори, но пък играеме ли като истински отбор, започнат ли да показват лъвчетата своя хъс и разбира се с малко късмет, всичко може да се случи
    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Хаки, според мен изобщо не заслужаме!

Коментар

• Имам един въпрос към всички, които четат и пишат в тази тема, пряко свързан с футболния мач в Торино тази вечер. Моля да не се приема като критика към нашите футболисти или още по-лошо, плюене! Страшно много ми се иска да победим, да се класираме за бараж, а след това и за Световното! Та въпросът ми е: колко от вас мислят, че нашият отбор наистина заслужава да се класира на Световно първенство и че наистина мястото ни е сред най-силните отбори в света? Нямам предвид на кой какво му се иска, а всеки да каже според него там ли ни е мястото с оглед на играта ни в последните 2-3 години...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от -i
          Явно съм проспал периода, през който са наричали Бойко Младенов "Чудото". По-скоро беше известен като "Сънчо" по времето когато беше юноша старша възраст от "Балкан" Ботевград. Един поглед е достатъчен, за да се разбере, че това е най-точното му определение. След като в "Партизан" не можаха да събудят баскетболиста в него единствено Тити все още го мотае по терените и се опитва да направи невъзможното. Поради някаква причина високите играчи в баскетбола в България са дефицитни и често се стига до такива куриозни ситуации.
          Да не кажете, че си измислям:

http://www.sportal.bg/news.php?id=62298&com_page=1

Чудото ще играе в чужбина за първи път след престоя си в сръбските грандове Партизан и Цървена Звезда.

И аз винаги съм се чудела какво му толкоз чудното. Това е най-бавният център, който съм виждала през живота си сигурно Не може да си 213 см. и като получиш топката под коша да почваш да финтираш. Ти трябва да го изкъртиш !!!

Много се надявам поне в последния мач нашите да покажат играта, каквато съм виждала, че могат, само и само да затворят устата на критиците, които повтарят като мантра: "нашите са ясни, 3 загуби".

Айде довечера чакаме 3 победи. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Коментар

• Явно съм проспал периода, през който са наричали Бойко Младенов "Чудото". По-скоро беше известен като "Сънчо" по времето когато беше юноша старша възраст от "Балкан" Ботевград. Един поглед е достатъчен, за да се разбере, че това е най-точното му определение. След като в "Партизан" не можаха да събудят баскетболиста в него единствено Тити все още го мотае по терените и се опитва да направи невъзможното. Поради някаква причина високите играчи в баскетбола в България са дефицитни и често се стига до такива куриозни ситуации.

Коментар

• Нека да бием днес холандците, че те дадоха доста отпор на Русия в групата и това им остана единствената до сега загуба... пък тогава ще смятаме какво, къде, кога!!!

А по отношение на баскетбола - каквото очаквахме това стана - 2 загуби в 2 мача, клонящи към 3 от 3.
              Надеждите ни там се оказаха мнооооого далече от реалностите!

Ако се върнем към вероятностите - много по вероятно е да бием като гост световния шампион по футбол, отколкото да вземем и една победа на баскетбол!

Коментар

• Много ви мързи да четете и се подигравате на математическите ми познания. Значи ако сме втори в жребия може да се паднем с един от двата първи отбора, съответно ако сме първи с един от двата втори отбора. Това прави 50% шанс отново да играем с Русия на полуфинал. Поне аз така разчитам правилата на турнира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.

Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.
                  +1
                  ъхъ...
                  На тоа Бойко (не Борисов де) на времето жалко че никой не му е пояснил колко време мое да седи у трапеца...
                  Уффф.....
                  Хахахаха, навремето на тоя Бойко му викаха "Чудото" Направо си е чудо на чудесата той

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от man_united
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от znae6t
                    Рвгламентът е толкова абсурден, че нямам думи, а шансът да играем с Русия на полуфинал е 50%, не 33%
                    При 3 опции шансът е 33,333.....%
                    Само че опциите са две.
                    3 са.Тегли се жребий м/у 4-те полуфиналиста.Това е новото правило.Грую го е написал по-долу.
                    Знаещия е прав:
                    Или ще се паднем или няма да се паднем!!!
                    Значи 50%
                    Значи имаме 50% шанс да се паднеме с всеки от трите отбора.Направо е....те майката на статистическите изчисления
                    Знаех си че разбираш от статистика !
                    Същото е като с прогнозите на А.Николов за Софикс - или ще падне или ще се вдигне - вероятността е 50%!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                      Бебе Груев, пак ли тактиката една лъжа като я кажем 100 пъти и ще стане истина

Може ли да ни споделиш "футболните" достойнства на Мърльо, щото аз съм Рус и нещо не ги скивам?

Данке ин адванс!
                      Маранди, много "хард" изказване срещу наистина най-успешния български треньор в последните 5-6 години!

На мен също ми е смешен като човече, но като треньор постигна горе-долу нещо с ограничените възможности в БГ-футбола.
                      Като национален треньор също не се представя толкова зле, както предшествениците си.
                      Верно че не сме се класирал кой знае къде, но виж какви некадърници (с 3-4 изключения) са състезателите ни!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Рвгламентът е толкова абсурден, че нямам думи, а шансът да играем с Русия на полуфинал е 50%, не 33%
                        Само че опциите са две.
                        3 са.Тегли се жребий м/у 4-те полуфиналиста.Това е новото правило.Грую го е написал по-долу.
                        Знаещия е прав:
                        Значи 50%
                        Значи имаме 50% шанс да се паднеме с всеки от трите отбора.Направо е....те майката на статистическите изчисления
                        Life won't wait for you.

Коментар

• ..иначе вчера срещу Сърбия се видя, че и руснаците могат да губят геймове..и защо не мачове - така или иначе ще трябва да ги бием - дали на полуфинал или финал!

Ако бием днес холандците, а те италианците утрешния мач ще е напълно безсмислен и за двата отбора - това обаче не значи че Пранди няма да пусне повечето титуляри (справка мача с Чехия).
                          Сега като са набрали темпо е по-добре да не се разбутва отбора!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Само че опциите са две.
                            Знаещия е прав:
                            Значи 50%

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                              Само че опциите са две.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                                Както се и очакваше, категорична победа на Турция. Това обаче, от което съм разочарована е отново потресаващата игра на нашите. Отново безумна игра в защита, отново безидейно нападение, отново много грешки, отново проблем с борбата под кошовете... Но както каза и Камен Алипиев: ние излизаме победени още от съблекалнята. Виждала съм добри мачове на нашите и затова ме е яд, че излизат със свалени гащи.

Вече разбрах защо Литва падат така от Турция и Полша. Само 3 от звездите им били на Европейското. Дано им се опънем, но честно казано вече дори аз съм загубила всякаква надежда.
                                +1
                                ъхъ...
                                На тоа Бойко (не Борисов де) на времето жалко че никой не му е пояснил колко време мое да седи у трапеца...
                                Уффф.....
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X