If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде да не подхващаме тая тема, че веднага се сещам за Кристиано, дето в Юнайтед му изсипаха купища пари и той взе да дава интервюта, че бил роб. Да им имам робството.....
... А тоа па гол червей гелосан да бега далеч ,
у Мадрит.. там муе местото... ама да си върнат и оня Бекъм...
Ай ш ти си нивиди лигняро... парите му биле малко.. !!!
престааш си ???
Пази боже сляпо да прогледа...
За гелосания червей важи същото като за Зъбчето.Ще ги видиме в новите им отбори.
After extended his contract in Manchester United until 2012, Cristiano Ronaldo is become the highest paid soccer player in Man Utd squad today. Cristiano Ronaldo will receive weekly wage of ВЈ119,000, highest than the highest paid Man Utd player before Rio Ferdinand. And thats mean Ronaldo will receive ВЈ6.2million a year.
Manchester United captain Ryan Gigs said ” I would say he’s the best player in the world, he deserves to earn that money”. Asked if it was a club record contract, boss Sir Alex Ferguson, 65, would only say: в?œLetв?™s just say weв?™ve satisfied the lad.
Speaking about his new deal, which will keep him at United to 2012, Ronaldo said: I am at the right club and this is why I signed. The fans have also helped me very much.
Няколко седмици по-късно вече стана РОБ!!!! Не лицемерие, ами.....
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Айде да не подхващаме тая тема, че веднага се сещам за Кристиано, дето в Юнайтед му изсипаха купища пари и той взе да дава интервюта, че бил роб. Да им имам робството.....
... А тоа па гол червей гелосан да бега далеч ,
у Мадрит.. там муе местото... ама да си върнат и оня Бекъм...
Ай ш ти си нивиди лигняро... парите му биле малко.. !!!
престааш си ???
Пази боже сляпо да прогледа...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Преди 2 г. на Роналдиньо му се играеше в Барса.А сега не.
... аре ся..
от кога имат право на глас вооще.. ???
А да не е роб та да няма право на глас?
Абе май не бях много прав де.Признавам си. Ни идеята ми е че като вече не му се играе в Барса клуба какво трябва да направи?Да го държи на пейката и да му плаща луди пари?Да си ходи в Милан и това е.Ще го видиме как ще се представи.Не са много футбо;истите направили големи неща с два или повече отбора.
... аре ся..
от кога имат право на глас вооще.. ???
А да не е роб та да няма право на глас?
... след тва движение най-смело заявявам, че Рийкард (май той беше треньор на Барса ... дано не греша)
е НАЙ-ТЪПИЯ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА..
..преди 2 години можеха земат от Абрамович 100млн.
Роналдиньо бих поставил на второ
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
... след тва движение най-смело заявявам, че Рийкард (май той беше треньор на Барса ... дано не греша)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Просто това е първият ФИНАЛИЗИРАН голям трансфер в Европа това лято Затова го отбелязах. Иначе чакам и онова лекенце Роналдо да се премести и с Бербо да потръгнат нещата и за Лампард се шуми постоянно... Дано и ние да го вземем Кийн, защото си е голаджия и ще е полезен
Коментар