IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivetka
    Знае ли някой за този бонус от 20лв който беше от Спортингбет за всеки гол на нашите срещу Черна Гора, защо не може да се тегли? Трябва да се заложи отново ли? и ако да на какъв коефициент? Понеже в общите условия за бонуса нищо такова не пишеше.
    със спортингбет не се занимавай - страшни мизерници са. На мен не ми изплатиха бонус от 200 евро, щото не съм бил влязъл директно в Покер, а съм ползвал шорткъти, които те лично бяха извели на сайта!!! А аз си играех блекджек. На въпроса ми блекджека покер ли е, се напрвиха на утрепани и лсед като ги заплаших с КЗП (не че щях да се занимавам) го премахнаха (шорткъта) и сега го няма, но така и не ми платиха бонуса, а когато им поисках да ми закрият сметката ми зададоха въпроса защо искам да я закрия?!?!?
    Пълни мизерници - бягай далече от тях
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
      За нас като че ли най добре е руснаците да бият
      мда и взеха, че те чуха - 3:1 за рашъните. две победи, аможе и само една срещу фините и сме на 1/2 финал, а в последния мач даже ще си избираме противник
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За нас като че ли най добре е руснаците да бият

Коментар

• странен мач - след 25:15 за Русия в първия гейм - 25:17 за Сърбия във втория!

Коментар

• Междувременно Русия започна да се саморазправя със сърбите!
            Стискаме палци за братушките, защото комшулука се явява основен конкурент за едно от двете места даващи място на полуфиналите!!!

Коментар

• http://www.gol.bg/article.php?id=62639
              Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• благодаря, междувременно на самият сайт на БНТ е излязла същата информация

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                  Колеги, имате ли информация дали накоя телевизия в крайна сметка е договорила излъчването утре мача с Италия
                  БНТ!

БНТ ще предава Италия-България

Все пак е хубаво да го прочетем и на друго място, защото донбалон са най-жълтия спортен сайт и според мен под 20% от нещата там са истина.
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Колеги, имате ли информация дали накоя телевизия в крайна сметка е договорила излъчването утре мача с Италия

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от man_united
                      Все пак като ЦСКАри трябва да отпразнувате 9ти септември двойно
                      Това също е глупост.Но ако тръгна да ти обяснявам ще се "отплесне" темата.

Сори, не можах да се сдържа да не ви жегна малко на тема "Причинно-следствената връзка между "Социалистическата революция" и създаването на Централния спортен Клуб на Армията"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Това също е глупост.Но ако тръгна да ти обяснявам ще се "отплесне" темата.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Не знам защо журналистите непрекъснато правят сравнения с мача преди 16 години?Пълна глупост.
                          Сигурно заради ДАТАТА...и заради наведеното положение, в което бяхме тогава и в което сме сега ;[/i]
                          Датата!?!
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Не знам защо журналистите непрекъснато правят сравнения с мача преди 16 години?Пълна глупост.
                            Сигурно заради ДАТАТА...и заради наведеното положение, в което бяхме тогава и в което сме сега

Коментар

• Не знам защо журналистите непрекъснато правят сравнения с мача преди 16 години?Пълна глупост.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• САМО МИСТИКА ЛИ СЕ КРИЕ ЗАД 09.09.09?

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=90696

Коментар

X