If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знае ли някой за този бонус от 20лв който беше от Спортингбет за всеки гол на нашите срещу Черна Гора, защо не може да се тегли? Трябва да се заложи отново ли? и ако да на какъв коефициент? Понеже в общите условия за бонуса нищо такова не пишеше.
със спортингбет не се занимавай - страшни мизерници са. На мен не ми изплатиха бонус от 200 евро, щото не съм бил влязъл директно в Покер, а съм ползвал шорткъти, които те лично бяха извели на сайта!!! А аз си играех блекджек. На въпроса ми блекджека покер ли е, се напрвиха на утрепани и лсед като ги заплаших с КЗП (не че щях да се занимавам) го премахнаха (шорткъта) и сега го няма, но така и не ми платиха бонуса, а когато им поисках да ми закрият сметката ми зададоха въпроса защо искам да я закрия?!?!?
Пълни мизерници - бягай далече от тях
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
мда и взеха, че те чуха - 3:1 за рашъните. две победи, аможе и само една срещу фините и сме на 1/2 финал, а в последния мач даже ще си избираме противник
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Междувременно Русия започна да се саморазправя със сърбите!
Стискаме палци за братушките, защото комшулука се явява основен конкурент за едно от двете места даващи място на полуфиналите!!!
Все пак като ЦСКАри трябва да отпразнувате 9ти септември двойно
Това също е глупост.Но ако тръгна да ти обяснявам ще се "отплесне" темата.
Сори, не можах да се сдържа да не ви жегна малко на тема "Причинно-следствената връзка между "Социалистическата революция" и създаването на Централния спортен Клуб на Армията"
Коментар