If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпреки слабата защита на Барса и контузиите на Анри и Иниеста според мен няма да можем да бием Барса защото не случайно никой не го е правил до момента.
Кой е по-стойностния отбор си личи от километри Дано проблемите в защитата на Барса не се окажат решаващи и спечелят трети турнир през сезона, в който са с класа над всички останали отбори...
P.S. Ако финалът се беше получил Ливърпул - Барса, разбира се щях да съм за Ливърпул, но отново да съм на мнение, че Барса са много над останалите през този сезон...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.Graham
Ще даде 25 млн паунда зяа да ядоса Фърги? Хе-хе.
Според мен Рафата трябва да купува англиски играчи защото в отбора му през тази година веднъж излезна без нито един англичанин.
По-скоро Рафата е склонен да го вземе, защото не може заместници на Торес да са ти Нгог и Ел Жар
Да бе да тея говори на някой друг. Ние в България хабер си нямаме там за каква вражда става въпрос межу тези два отбора и предполагам, че Рафата знае много добре това и ще се опита по всякакъв начин да ни прецака.
А Бенджи се оказа прав. Май Рибери отива към дебелаците от Мадрид.
От къде ще намери толкова пари за Силва и Бари, като парите са му точно 30м паунда? То така излиза, че ще има бюджет от 70 мили.
30 ще му дадат хамериканците.останалите от продажбата на Бабел,Лето,Воронин,Досена,Деген,Хобс и т.н.Май и Лукаш.Не вярвам на слуховете, че Юве е договорил Алонсо за 25 млн. евро.
По-скоро Рафата е склонен да го вземе, защото не може заместници на Торес да са ти Нгог и Ел Жар
Да бе да тея говори на някой друг. Ние в България хабер си нямаме там за каква вражда става въпрос межу тези два отбора и предполагам, че Рафата знае много добре това и ще се опита по всякакъв начин да ни прецака.
А Бенджи се оказа прав. Май Рибери отива към дебелаците от Мадрид.
От къде ще намери толкова пари за Силва и Бари, като парите са му точно 30м паунда? То така излиза, че ще има бюджет от 70 мили.
Нямам представа кой ги в взел, защото не следя Валенсия в детайли. Сега ми е много интересно, ако наистина вземете Тевес какво ще стане. Цената му е около 25m паунда, което значи че това + още 2-3 световно не известни испанци ще са ви трансферите за сезона, ако не продадете някой.
Рафата е склонен да вземе Тевес само и само да ядоса Фърги. Догодина ще е уникално просто.
Рафа ги взе.Той направи отбора.А световнонеизвестните са Давид Силва и Гарет Бари.
Мисля, че Тевез може да бъде договеррен на разсрочено плащане ако не се намеси примерно Реал. Но и не мисля, че Тевез е най-доброто решение. Може за по-малко пари да се вземе подобен футболист от извън Англия.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
По-скоро Рафата е склонен да го вземе, защото не може заместници на Торес да са ти Нгог и Ел Жар Трябва ни втори нападател от висока класа.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Anton Chigurh
Нямам представа кой ги в взел, защото не следя Валенсия в детайли. Сега ми е много интересно, ако наистина вземете Тевес какво ще стане. Цената му е около 25m паунда, което значи че това + още 2-3 световно не известни испанци ще са ви трансферите за сезона, ако не продадете някой.
Рафата е склонен да вземе Тевес само и само да ядоса Фърги. Догодина ще е уникално просто.
Еее, айде сега, индивидуално по онова време Валенсия имаше по-добри играчи от Ливърпул на почти всеки пост.
Просто тогава на Рафа (или който е стоял зад него) трансферите бяха по-успешни. Не може да бягаме от фактите, че в Ливърпул имаше проблем с неуспешни покупки. Надявам се с промяната на ръководството да не е така вече.
Да биеш Ел Галктико и Барса /на два пъти/ и да вземеш УЕФА с посредствен отбор не са постижения.Или може би са?Сигурно затова са му дали ШЛ за бакшиш
Ако спомням добре - Аемар, Висенте, Бараха, Канисарес, Мориентес? Имаха си отбор тогава Валенсия и то добър.
А кой ги взе във Валенсия?Освен това Мориентес не беше там по това време.
Не Мориентес, тогава беше Клаудио Лопес, който беше още по-добър, и на всичкото отгоре го продадоха на върха на трансферния балон.
Аз точно това се чудя, кой правеше тогава трансферите?
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Еее, айде сега, индивидуално по онова време Валенсия имаше по-добри играчи от Ливърпул на почти всеки пост.
Просто тогава на Рафа (или който е стоял зад него) трансферите бяха по-успешни. Не може да бягаме от фактите, че в Ливърпул имаше проблем с неуспешни покупки. Надявам се с промяната на ръководството да не е така вече.
Да биеш Ел Галктико и Барса /на два пъти/ и да вземеш УЕФА с посредствен отбор не са постижения.Или може би са?Сигурно затова са му дали ШЛ за бакшиш
Ако спомням добре - Аемар, Висенте, Бараха, Канисарес, Мориентес? Имаха си отбор тогава Валенсия и то добър.
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от hah
Коментар
Anton Chigurh
Въпреки слабата защита на Барса и контузиите на Анри и Иниеста според мен няма да можем да бием Барса защото не случайно никой не го е правил до момента.
Коментар