IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Рядко залагам, но днес един приятел ме "светна" за хикс довечера на Спортинг Хихон и съм в играта
    0-1
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Доста си запознат ... ако ме хванеш в следващия стадий, сигнализирай да се осъзная.

Поздрави
      Keep going ...

Коментар

polki, в този сайт дето ми даде го играх пак хикс и там коефицента е 3.35 Доста по-добре е!

Parmy, аз не залагам апартаменти и в момента, в който заложа парите съм ги отписал

Поздрави
        Това с отписването на парите ми звучи познато и е горе долу в началото на болеста "хазарт",това с апартаментите идва на по късен етап...Поздрави!

Коментар

• Хехе, хайде Локо. Добре, че не заложих гол, няма гол То може и да излезе ама не вярвам.
          Keep going ...

Коментар

• polki, в този сайт дето ми даде го играх пак хикс и там коефицента е 3.35 Доста по-добре е!

Parmy, аз не залагам апартаменти и в момента, в който заложа парите съм ги отписал

Поздрави
            Keep going ...

Коментар

• Локо Мездра повежда на Уефски.....

Коментар

Рядко залагам, но днес един приятел ме "светна" за хикс довечера на Спортинг Хихон и съм в играта
                От такива безумни "светвания" хората си губят акъла и апартаментите...Успех!

Коментар

• 3.30 Къде това? В еврофутбол е 2.80
                  Keep going ...

Коментар

Привет

Всеки сам си решава, но от негови прогнози все още съм на плюс ... цели 7 от 10 в определени мачове и каза, че тази е от тях. Говорим за коефиценти над 2.5

Поздрави

П.С. Странно ми е, че е хикс този път. Баси, как се цели хикс? Довечера ще видим. Интересно ми е много дали ще излезе
                    и на мен ще ми е много интересно да видя как ще излезе този мач - иначе не бих му обърнал внимание - при мен хикса е 3.30

ще те тествам поне в 3 мача , ако наистина имаш толкова висок коефицент на познаваемост - ще взема да ги пускам и аз предвижданията ти

Коментар

• Привет

Всеки сам си решава, но от негови прогнози все още съм на плюс ... цели 7 от 10 в определени мачове и каза, че тази е от тях. Говорим за коефиценти над 2.5

Поздрави

П.С. Странно ми е, че е хикс този път. Баси, как се цели хикс? Довечера ще видим. Интересно ми е много дали ще излезе
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Мдааа, добре, че се отчетох със съвсем минимален залог този път
                        ...а бе тоа карабас-барабас да не е вкарал всичкия си кеш в "сигурния" мач...
                        自由西藏

Коментар

привет Mr.Profit

това препоръка ли е ?

Коментар

• Рядко залагам, но днес един приятел ме "светна" за хикс довечера на Спортинг Хихон и съм в играта
                            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                              Жалко за феновете в случая....
                              ако ми прочетеш постовете от днес ще видиш , че не съм очаквал да бием

такива умрели пилета като нашите няма нито в А, нито в Б група

не стига , че са събрани изгонени футболисти от цяла България, не стига, че не могат да играят, не стига, че нямат никаква физическа подготовка /въздуха им свършва в 30мин./ , няма треньорски щаб, няма ръководство - ами отгоре на това , селския не им плаща на балерините - пълна трагедия - нямам думи

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Мдааа, добре, че се отчетох със съвсем минимален залог този път
                                Кажи нещо за права колонка за довечера

Коментар

Working...
                                X