IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Разсмива ме тезата учените срещу Бог.
    Ако вярват във въображаеми същества, какви учени ще са? Науката се гради върху доказателства, а не върху халюцинации и сънища.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пеше,
      тебе жената така и така ще те заведе на хисар та грижи нямаш

говря за хора,на които им се налага да пътуват. няма как да си правят писиари през 48-72ч
      О само да реши с кеф ще отида на Хисар....както му викаш....Е не е като да се похвалиш че си бил на ски в Австрия Италия Швейцария та да се пръснат другите от яд ама ние от аеца сме старомодни фотоволтаиците са модерното нещо...Пак ти казвам аз не съм срещу ваксините.Който смята че това е правилното решение за него нека се ваксинира.Направих се на разсеян и не забелязах ехидното подмятане че отново съм в групата на неудачниците щото не скитам нагоре надолу...и че жена ми решава кога и къде.Ако това те прави доволен приеми че е така.В днешният свят може да се срещнеш с всеки когато си поискаш...само да имаш ток и телефон не е необходимо да пътуваш за щяло и нещяло...Това пак според мен но който иска нека си пътува.Аз на други хора няма да казвам какво да правят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
        Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Схемата е ясна. Положителен ПСР. Две седмици в къщи. И след това, една година пътуваш.
          Затова се увеличиха случаите, след въвеждането на сертификата.
          това с 1 година мисля, че ще отпадне за навън
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Ами чети, нали знаеш френски, и пусни линка?
            https://une-vraie-politique-pour-not...arlementaires/

Коментар

пеше,

говря за хора,на които им се налага да пътуват. няма как да си правят писиари през 48-72ч
              Схемата е ясна. Положителен ПСР. Две седмици в къщи. И след това, една година пътуваш.
              Затова се увеличиха случаите, след въвеждането на сертификата.

Коментар

Ти на колко си години? Нямаш никаква езикова култура. Напиши jean gabriel balique. Не че съм чел какво излезе.... ама излезе много нещо.
                Ами чети, нали знаеш френски, и пусни линка?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз не съм се ваксинирал нито съм се побъркал дори не съм се уплашил....Разсмива ме тезата учените срещу Бог по точно придворните учени ...Представям си как побеждават и ме напушва на смях.Твоите приятели са решили че пътуването им е по важно от здравето и живота..Взели са решение и ще си търпят последствията на това решение...За мен обаче животът и здравето децата и семейството са с по висок приоритет от парите и пътуванията...За всеки разумен човек е ясно че единствената мярка която дава резултат е локдауна....Колко вълни трябва да мибат за да се осъзнаят тия които вземат мерките....Явно Бог ни казва нещо ама ние си продължаваме да не му обръщаме внимание...Е аз съм убеден че той ще оправи и най дебелите глави...Въпрос на време.Ще видиш как и с 10 дози няма да пътуват....Той ни е пратил витуса той ни показва и пътя по който трябва да вървим за да не боледуваме.....Упорството и тъпотията ще свършат зле...Както е казал пророка мнозина ще се тупат в гърдите че са измислили ваксина или лекарство ама то няма да помага....
                  пеше,

Коментар

Въпросът е какви са последниците в дългосрочен план. За сега разбрахме, че след 6 месаца ваксината впира да действа. Това НЕ СЕ знаеше когато започна масовата ваксинация. Много хора се питат какво друго не се знае, за след 2 години например. Но както казваш, при толкова много нащракани, ще се разбере.
                    тук също се спекулира. още не е ясно как и кога изчезва относителната защита, която ваксината предлага.
                    това ще стане ясно с преминаването през зимния период в Европа, където има доста ваксинирани.

също така не е още изяснено как трета, четвърта доза повлияват на клетъчния имунитет и тн.

в крайна сметка колкото и неприятно да звучи ще има статиските на починалите и ще стане ясно как едно общество с относително добър % ваксинирани преминава през 'вълната' в сравнение с едно общество като нашето.

Коментар

има един лаф - шубето е голям страх и ти си ярък пример (освен ако не ти плащат за този патос).

една игла с малко течност и се побъркахте.

50-60% от приятелите ни , които се ваксинираха (даже и изкарали вируса пред РЗИ) казват - няма заради една ваксина да се ограничаваме в пътуване.
                      Аз не съм се ваксинирал нито съм се побъркал дори не съм се уплашил....Разсмива ме тезата учените срещу Бог по точно придворните учени ...Представям си как побеждават и ме напушва на смях.Твоите приятели са решили че пътуването им е по важно от здравето и живота..Взели са решение и ще си търпят последствията на това решение...За мен обаче животът и здравето децата и семейството са с по висок приоритет от парите и пътуванията...За всеки разумен човек е ясно че единствената мярка която дава резултат е локдауна....Колко вълни трябва да минат за да се осъзнаят тия които вземат мерките....да уврат и най дебелите глави както казваше баба ми Явно Бог ни казва нещо ама ние си продължаваме да не му обръщаме внимание...Е аз съм убеден че той ще оправи и най дебелите глави...Въпрос на време.Ще видиш как и с 10 дози няма да пътуват....Той ни е пратил витуса той ни показва и пътя по който трябва да вървим за да не боледуваме.....Упорството и тъпотията ще свършат зле...Както е казал пророка мнозина ще се тупат в гърдите че са измислили ваксина или лекарство ама то няма да помага....
                      Last edited by power grid; 29.10.2021, 10:31.

Коментар

Ти на колко си години? Нямаш никаква езикова култура. Напиши jean gabriel balique. Не че съм чел какво излезе.... ама излезе много нещо.
                        Супер хипер мега турбо сложно ли е като пуснеш превод на чужда статия да сложиш линка най отдолу?

Да не знам френски, ок?

Ако ти плесна статия превеждана от китайски или португалски, ще имаш ли "езикова култура"?
                        Last edited by Yolo; 29.10.2021, 10:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Бихте ли дали оригиналния източник. 10 000 думи на български без източник е странно. Писах му на тоя пич името в Гугъл и нищо.

Коментар

• А сега по темата, обобщение от вчера на стигналите най-накрая и до нас новини от белия свят:

1. Имаме отворено писмо до френският парламент, обобщаващо убийствата и уврежданията нанасяни от пфайзерофилите върху нищо неподозиращите граждани. За съвременната бигфарма е съвсем в реда на нещата десетки хиляди хора да умират, милиони да остават трайно увредени или пък да се налага да се режат краката на деца след набождане с техният експериментален буламач.
                            Линка е към списание Осем: https://spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B4%D1...%82%D0%B5.html
                            Който реши да търси в оригинал информацията, му препоръчвам да използва неутрални търсачки като например https://duckduckgo.com/

2. След като е ясно какво причиняват в краткосрочен план експерименталките, вече е повдигната завесата и върху това какво ги чака голяма част от набодените пациенти - т.е. повсеместен рак. Натиска всички да се набодат е за да могат пфайзерофилите да се измъкнат от констатацията че тяхната "ваксина" води до 20-кратно увеличение на вероятността за разболяване от рак при жените. Ако 100% и възрастни и деца са набодени е супер лесно да обвиниш Ковид за каквото си поискаш - трябва ти само информационна агенция и няколко продажни журналиста.

Ето и времевата линия по която се развива цялата гнусотия:
                            Пфайзер произведоха вируса в Ухан с посредничеството на EcoHealth Alliance -> Пфайзер пуснаха "без да искат" Ковид вируса в Ухан -> Пфайзер пробутаха експерименталки за масово ползване -> Експерименталките на Пфайзер масово причиняват рак - Пфайзер пуска експерименталка против рак

Ето и линк към интервюто с д-р Раян Коул: https://www.lifesitenews.com/news/am...abbed-patient/

п.п. Времевата линия е специално от мен подредена. И да напомня всеки съдействащ на престъпници е престъпник - незнанието не е извинение през 21-ви век.
                            Last edited by vgc; 29.10.2021, 10:33.

Коментар

• Добър ден,

Моля модераторите отново да ми изтрият поста, но едва след като стигне до адресатите си и след като припозналите се в него, потвърдят отново очеизбодната констатация че
                              Френското фондю и френската барбара са извратени и с тежки психически проблеми същества ...

Коментар

ПП ваксината е може би най-тествания препарат предвид, че нащракаха над милиард хора за година време.. това в човешката история не се е случвало. страничните ефекти в никой начин не са повече от страничните ефекти на общоизползваните лекарства за какво ли не. Просто истерията и паниката се подхранва от определени кръгове, а българинът се е доказал като човек, който вярва на фейса безрезервно.
                                Въпросът е какви са последниците в дългосрочен план. За сега разбрахме, че след 6 месаца ваксината впира да действа. Това НЕ СЕ знаеше когато започна масовата ваксинация. Много хора се питат какво друго не се знае, за след 2 години например. Но както казваш, при толкова много нащракани, ще се разбере.

Коментар

X