Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Да, в момента официалните числа са други, но защо ги казват по килифаревски, а не кажат пряко, да кажем "5% от тях са ваксинирани"?
Не искат да съединят в едно изказване термините "ваксинирани" и "болница"?
Това килифаревско гънене и лъжене-мазане ми говори и това, че и официалните им данни вече са под голямо съмнение за най-елементарна просташка лъжа.
НаУчно е доказано че 1 на милион и 0.000001% действат по различен начин на психиката, въпреки че става въпрос за едно и също нещо.
Фразата "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 1 смъртен случай на 1 милиона ваксинирани" кара в мозъка на всеки един човек, дори и специалист да изникне образа на умряло дете. При което "специалиста" квалифицира ваксината като прекалено рискова.
Но написано така "Детската ваксина против <незнам си коя болест> води до 0.000001% смъртни случаи по време на ваксиниране" води до одобряване на ваксината, щото числото 0.000001% е прекалено малко.
Та и тука така.
Фразата "10% от разболелите са ваксинирани" води до асоциации че ваксините не работят.
Докато "90% от разболелите са неваксинирани" води до положителна асоциация че все пак по-добре да се набодеш, ако не искаш да си в тея 90%
Което е доста по-безобидно от във ваксините имало "графен осксид или чипове" дето даже и по ТВ се говори вече.
В крайна сметка антиваксърите отказвате да признаете тази истина както и да ви я поднесат. Така че не виждам причина защо допълнително да ви стресират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП, ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СРЕД ТЕЗИ;ЕДВА ЛИ ИМА ИЛИ СА МАЛЦИНА АНТИВАКСЪРИТЕ ?!
.
https://coronavirus.bg/bg/news/2649
пп. Спомнете си кои групи бяха наплашени и агитирани в началото и кои бяха с предимство да се "ваксинират" !Това бяха хората над 65 и тези със по-сериозни заболявания . Като гледам горния списък по -голямата част вероятно са "ваксинирани"
Възраст 40-49 50-59 60-69 70-79 80-89 90+
Починали 5 9 17 33 19 2
ваксинирани 0 0 1 4 2 0
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
пп. Спомнете си кои групи бяха наплашени и агитирани в началото и кои бяха с предимство да се "ваксинират" !Това бяха хората над 65 и тези със по-сериозни заболявания . Като гледам горния списък по -голямата част вероятно са "ваксинирани"
86 нови случая са регистрирани през последните 24 часа. 91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Излагаш се
Тъй като явно много те мързи да погледнеш официалната статистика, съм ти прикачил графика, на която с червени линии съм оградил двата периода на смъртността в Дания - през август и септември 2020 г. /преди ваксинацията/ и смъртността в Дания през август и септември 2021 г. /след ваксинация/ - съвсем ясно се вижда, че след ваксинацията смъртността е по-голяма дори и само от ковид!Last edited by LaCosta; 16.10.2021, 17:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеСпециално като за уикенда, леко развлекателно и с класическа музика видео. Трябва да са пуснати колонките, а при второто превъртане пфайзерофилчетата трябва да използват задължително стоп кадър, за да гледат с умиление какви бисери ръсиха за техният буламач преди няма и година време в медиите.
И така "Деволюция на ефикасността при Ковид-ваксините":
https://twitter.com/ke11ybender/stat...36949012578304
Още веднъж същото, за след като Туитър резнат горното:
https://www.bitchute.com/video/G6349aTOuYLP/
Музикалният фон е парчето на Едвард Григ "Пещерата на Царя на тролите".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Специално като за уикенда, леко развлекателно и с класическа музика видео. Трябва да са пуснати колонките, а при второто превъртане пфайзерофилчетата трябва да използват задължително стоп кадър, за да гледат с умиление какви бисери ръсиха за техният буламач преди няма и година време в медиите.
И така "Деволюция на ефикасността при Ковид-ваксините":
https://twitter.com/ke11ybender/stat...36949012578304
Още веднъж същото, за след като Туитър резнат горното:
https://www.bitchute.com/video/G6349aTOuYLP/Last edited by vgc; 16.10.2021, 17:15.
- 6 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=barbaron;n3815925]Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеСамо един тъп антиваксър може да пльосне тази реплика
Не са виновни умрялите, повярвали на
смешните антиваксърски глупости, дрънкани по телевизията и по форумите.Last edited by Andi11; 16.10.2021, 16:51.
Коментар
-
[QUOTE=neon7;n3815924]Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе правете като тях, за да не станете за смяхКОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП, ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СРЕД ТЕЗИ ХОРА ( МИР НА ДУШИТЕ ИМ !) ЕДВА ЛИ ИМА ИЛИ СА МАЛЦИНА АНТИВАКСЪРИТЕ ?!
Не са виновни умрялите, повярвали на
смешните антиваксърски глупости, дрънкани по телевизията и по форумите.
Коментар
-
[QUOTE=barbaron;n3815919]Не правете като тях, за да не станете за смях
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ТЪП, ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СРЕД ТЕЗИ ХОРА ( МИР НА ДУШИТЕ ИМ !) ЕДВА ЛИ ИМА ИЛИ СА МАЛЦИНА АНТИВАКСЪРИТЕ ?!
Починали са:
жена на 79 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 62 г. с онкологично заболяване;
мъж на 83 г. със сърдечно заболяване;
жена на 64 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 51 г. с диабет и сърдечно заболяване;
жена на 76 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
мъж на 58 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 82 г. със сърдечно заболяване;
жена на 81 г. със сърдечно заболяване;
жена на 62 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 71 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 69 г. с хронично неврологично заболяване;
мъж на 77 г. със сърдечно заболяване;
жена на 94 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 79 г. със сърдечно заболяване;
жена на 69 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване;
жена на 68 г. със затлъстяване и диабет;
мъж на 81 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 64 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване;
мъж на 72 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
жена на 81 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;
жена на 75 г. със сърдечно заболяване;
жена на 85 г. с астма, сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
жена на 77 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 88 г. със сърдечно заболяване;
жена на 71 г. със сърдечно заболяване;
жена на 73 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 82 г. с хронично белодробно заболяване;
мъж на 81 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 79 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
жена на 43 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 80 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 72 г. със сърдечно заболяване;
жена на 84 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 54 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 58 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 80 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 70 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 72 г. със сърдечно заболяване;
жена на 77 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 69 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 70 г. с диабет и сърдечно заболяване;
жена на 69 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 79 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 65 г. със сърдечно заболяване;
жена на 64 г. с хронично неврологично заболяване;
жена на 73 г. с диабет и сърдечно заболяване;
мъж на 75 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 78 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 75 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 57 г. със сърдечно заболяване;
жена на 73 г. със сърдечно заболяване;
жена на 81 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 54 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;
жена на 72 г. със сърдечно заболяване;
жена на 68 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 70 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 71 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 49 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 82 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 51 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
новородено с хронично неврологично заболяване;
жена на 54 г. със затлъстяване, сърдечно заболяване и диабет;
жена на 73 г. с диабет;
жена на 63 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;
жена на 48 г. с астма;
мъж на 75 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 82 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
мъж на 44 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;
мъж на 81 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 65 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 50 г. със сърдечно заболяване;
жена на 64 г. с хронично неврологично заболяване;
жена на 84 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване;
мъж на 78 г. с диабет;
мъж на 72 г. със сърдечно заболяване;
жена на 75 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 83 г. с хронично неврологично заболяване;
жена на 93 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
мъж на 42 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;
мъж на 64 г. със сърдечно заболяване;
мъж на 89 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 68 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;
жена на 75 г. със сърдечно заболяване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Не съм сигурен че този потребител е човек, почти съм убеден че е бот, автоматично генериращ съобщения. Може би има и оператор, който понякога взема контрола за малко.
Вероятно операторът се включва когато се добавят повече цветове, да поддържа цветова хармония. До два цвята със сигурност е ботът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха първия.
Да ти припомня ли колко пъти ЦИГАНИТЕ и не само са били дофторите?
Обикалям всякакви доктори и по всички възможни болници БЕЛКИМ намеря 2-3ма относително читави. Много малко си направиха труда даже да прочетат от какво съм болен - НЯМАТ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВО МИ Е. 50% не са ЧУВАЛИ НИКОГА ЗА МОЯТА БОЛЕСТ. Само като си признаят че са чукнали в интернет да прочетат какво е това чудо и получават 50+ точки и пак половината са под нулата. Тотално безхаберие. Всички "лекуват" там за квото са учили и грам не ги интересува от какво си болен. Има и малко изключения дето с лупа ги търсиш. Ето от токуда съм много доволен - 3 ПЪТИ ИДВАХА РАЗЛИЧНИ ДОКТОРИ ДА МЕ РАЗПИТВАТ ОТ КАКВО СЪМ БОЛЕН, четоха в интернет и ЕДВА СЛЕД 4 ЧАСА КОНСУЛТАЦИИ 6-7 лекари решиха как да ме лекуват. Ако не го бяха направили това 90% щяха да объркат и да ме уморят. Ако бях отишъл в ква да е болница щяха да ме уморят. Те здрави прави ги усмъртяват та болни ли? Още повече че не носят НИКАКВА отговорност - дори и пред близките. Ами то кУрона, мре се и нищо не можем да направим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеЗабавни са ми плиткоумните манипулации на медиите, тези с думите и начина на изказ.
От около две седмици в новините на БНР казват процента на въгсинирани, попаднали в болница с положителен тест.
В началото казваха "15% от тях са ваксинирани". Но така веднага се прави сравнението, че толкова е и процентът на въгсинираните сред населението, то ест ваксините нямат ефект.
Затова обърнаха и сега казват "85% от тях са НЕваксинирани", което е същото и трябва само четвърт мозъчна гънка, за да го разбереш.
Но де тая гънка?
У гмежта единствената гънка е заета да пази равновесието на тялото, а трите свободни мозъчни гънки на по-умните от ваксърите са тотално блокирани от страх.
В писмената форма са точни "Броят на хората със завършен ваксинационен цикъл вече е 1 382 469."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не си първият в историята, който псува хората, които му спасяват живота. Това поведение е характерно за юнтерменшени, дето мразят родината си, хапят ръката която ги храни, пикаят в кладенеца от които пият вода.
Да ти припомня ли колко пъти ромите и не само са били дофторите?
Обикалям всякакви доктори и по всички възможни болници БЕЛКИМ намеря 2-3ма относително читави. Много малко си направиха труда даже да прочетат от какво съм болен - НЯМАТ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВО МИ Е. 50% не са ЧУВАЛИ НИКОГА ЗА МОЯТА БОЛЕСТ. Само като си признаят че са чукнали в интернет да прочетат какво е това чудо и получават 50+ точки и пак половината са под нулата. Тотално безхаберие. Всички "лекуват" там за квото са учили и грам не ги интересува от какво си болен. Има и малко изключения дето с лупа ги търсиш. Ето от токуда съм много доволен - 3 ПЪТИ ИДВАХА РАЗЛИЧНИ ДОКТОРИ ДА МЕ РАЗПИТВАТ ОТ КАКВО СЪМ БОЛЕН, четоха в интернет и ЕДВА СЛЕД 4 ЧАСА КОНСУЛТАЦИИ 6-7 лекари решиха как да ме лекуват. Ако не го бяха направили това 90% щяха да объркат и да ме уморят. Ако бях отишъл в ква да е болница щяха да ме уморят. Те здрави прави ги усмъртяват та болни ли? Още повече че не носят НИКАКВА отговорност - дори и пред близките. Ами то кУрона, мре се и нищо не можем да направимLast edited by Andi11; 16.10.2021, 15:23.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар