If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен лично поне трима участници тук ми обясниха колко съм прост и какъв олигофрен съм. Начело с BONI. Ей виж поста под моя - наричат ни малоумници.
Това не означава ,че си втора категория човек Истината е ,че и аз не разбирам този страх от ваксинация и не желанието да предпазиш себе си и околните защото не знаеш кого ще изпратиш в болница, а не дай Боже и в гроба. Обаче имаш право да правиш каквото искаш ако спазваш всички противоепидемични мерки. Обществото около мен е ваксинирано на около 70 % поне / скоро не съм гледала колко са / и вече живее доста спокойно без излишни мерки и забрани.
Явно и тебе те тресат конспиративните теории!
В науката има един принцип - бръсначът на Окъм, който си има разновидност - бръсначът на Хенлън: „Никога не търсете злонамереност в нещо, което може адекватно да бъде обяснено с глупост"!
Като индивидуалности чат-пат може и да сме умни, но като общество, нация... сме гола вода!
Защото както писах и по-рано Ганьо е свикнал да си гледа само собствения интерес.
Той така я разбира демокрацията - само като свобода, но не и като отговорност.
Както виждам и сам си достигнал до същия извод:
Ааа, не така половинчато. Няма да ти го броят този пост. Освен за Ганьо трябваше нещо и за Русия или поне за Путин да напишеш. В краен случай за Паметника на Съветската армия - освободителка.
Разбра се, че дори и ваксиниран можеш да заразяваш други. Къде тогава е логиката да си щъкаш където си искаш защото си ваксиниран?
Ами аз затова казах вчера, че не понасям мърлячи - т.е. хора, които няма значение дали са ваксинирани или не, но си крият болестите и идват в офиса да сеят зарази, само и само да не им падне заплатката заради болничните, които трябва да си пуснат. Затова обикновено ги наритвам да си ходят вкъщи - пък ако искат да бачкат, ако искат да си пускат болнични, но докато не се оправят - да не се бутат сред здравите си колеги! Ама как да хванеш безсимптомните - те са най-опасни.
казах ви - източна европа (вкл бившите съветски републики) е таргетирана с цел връщане 5-10г назад
Явно и тебе те тресат конспиративните теории!
В науката има един принцип - бръсначът на Окъм, който си има разновидност - бръсначът на Хенлън: „Никога не търсете злонамереност в нещо, което може адекватно да бъде обяснено с глупост"!
Като индивидуалности чат-пат може и да сме умни, но като общество, нация... сме гола вода!
Защото както писах и по-рано Ганьо е свикнал да си гледа само собствения интерес.
Той така я разбира демокрацията - само като свобода, но не и като отговорност.
Както виждам и сам си достигнал до същия извод:
Ковидарите сте баш еквивалент на врачките и баячките. Сипете заклинания как хиляди ще умрат, как трябва да си сложим амулет против уроки. "Ваксината" доказано предпазва точно колкото амулет. И доводите са на ниво - в съседното село всички ги носят. И сакън да не вземем амулет от селата от другата страна, защото те били еретически.
Но най гнусното е как ЛЪЖЕТЕ за децата. Лятото тука имаше едни никове, които обясняваха как "интензивните отделения" са пълни с деца. И разбира се отказваха да посочат дори една болница. В момента даже има някаква опорка за 19 загинали от ковид деца. ЧУДОВИЩНО ГНУСНА ЛЪЖА естествено, но ясно показва кой какъв е.
За съжаление сред нас има малък, но креслив % психопати, които за някой лев са готови на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Заповедите от ЕС са обяснение, но не и оправдание.
каквото и да се лъжем цифрите уви са страшни това е за последните 7 дни класацията (световна)
казах ви - източна европа (вкл бившите съветски републики) е таргетирана с цел връщане 5-10г назад
Специално за НАС малоумниците в България и Румъния, където имахме достъп до ваксини бол цяло лято - оправдание няма. Ще си изпием горчивата чаша с тази вълна.
В страните с висок процент ваксинирани, дори при лека вълна, не умират хора, обясни д-р Петър Марков
До Коледа смъртните случаи от COVID-19 в България може да станат 7 пъти повече. Тази прогноза направи в предаването „Здравей, България” д-р Петър Марков от Училището по хигиена и тропическа медицина в Лондон.
„От 1 месец насам имаме стръмно нарастване на заразените. Преди година по същото време имаше същото рязко покачване. Тогава през ноември започна нарастване на смъртните случаи и до Коледа те станаха 7 пъти повече. Разликата е, че тогава започнахме от ниска база на заразени – около 200 на ден и около 17 починали. А преди около месец бяхме над 2000 заразени и повече от 100 смъртни случая на ден. Ако те станат 7 пъти повече на ден до Коледа, разбирате какво се случва”, коментира д-р Марков.
Ама защо ми подскачаш на мен, не разбирам ? Мнението ми е ако искаш се ваксинирай ако не искаш не го прави, никой не те кара насила. Не се ваксинираш и си носиш последствията като смел човек ,а не ревеш като някой лигльо ! Всеки има глава на раменете си и е длъжен да я използва по предназначение, мислиш, гледаш и говориш.
Проблемът е, че ако не го направиш ставаш втора категория човек. Untermensch един вид.
Ковидарите сте баш еквивалент на врачките и баячките. Сипете заклинания как хиляди ще умрат, как трябва да си сложим амулет против уроки. "Ваксината" доказано предпазва точно колкото амулет. И доводите са на ниво - в съседното село всички ги носят. И сакън да не вземем амулет от селата от другата страна, защото те били еретически.
Но най гнусното е как ЛЪЖЕТЕ за децата. Лятото тука имаше едни никове, които обясняваха как "интензивните отделения" са пълни с деца. И разбира се отказваха да посочат дори една болница. В момента даже има някаква опорка за 19 загинали от ковид деца. ЧУДОВИЩНО ГНУСНА ЛЪЖА естествено, но ясно показва кой какъв е.
За съжаление сред нас има малък, но креслив % психопати, които за някой лев са готови на АБСОЛЮТНО ВСИЧКО. Заповедите от ЕС са обяснение, но не и оправдание.
Ама защо ми подскачаш на мен, не разбирам ? Мнението ми е ако искаш се ваксинирай ако не искаш не го прави, никой не те кара насила. Не се ваксинираш и си носиш последствията като смел човек ,а не ревеш като някой лигльо ! Всеки има глава на раменете си и е длъжен да я използва по предназначение, мислиш, гледаш и говориш.
Скъпи Бай Пешо, никой не те кара да точиш лиги пред чужденците както се изрази ,но и да вярваш на врачки и баячки не ти отива
А защо има сертификати за "ваксинирани", след като те са точно толкова рискови като преносители, колкото непреболедувалите?
Този въпрос е доста валиден и на място. Разбра се, че дори и ваксиниран можеш да заразяваш други. Къде тогава е логиката да си щъкаш където си искаш защото си ваксиниран? Интересен въпрос поставя колегата cyclop.
Коментар