Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Не ми се вярва да бързат чак толкова макар и да ми изглеждаха леко припряни напоследък... у нас... Не знам може би ги е страх от изявата ни като контролна група догодина и затва натиснаха педала.
Да отшуми ?! Объркал си се.... то тепърва започва.... Може да отидеш на село да се криеш известно време, но света/живота сега е организиран по такъв начин, че не можеш да живееш безкрай в самоизолация.... Ще се наложи да отидеш до града .... , с какво ? Бам дай сертификат / той ще стане задължителен за всяко помещение с врата. Даже може и отварянето да се направи само след скан..../ и какво правиш ? Като набодат 90% , изфабрикуват примерно някакви терористични истории от ''антиваксъри'' или огнища предизвикани от такива / варианти за измисляне на причина безкрай още от Хубавата Елена/ неваксинираните се обявяват за терористи.... и сещай се нататък.....
Да не забравя неваксиниран ще бъде всеки с доза по-стара от 6 месеца....
Нали не мислиш, че от бункера ще си цъкаш на телефона в нета и няма да се знае кой антиваксър е зад него, ще гледаш 5 деца в този бункер, жена ти ще стриже овцете и им плете вълнени пуловери....:-))) Всеки може да си развихри въображението за пълнежа, но краят е един и същ - ИГЛА....:-)
Прочети пак новината от дира .... и се опитай да осмислиш какво се казва в нея ::-)
От друга страна има минимален шанс поради местните ни особености да изкярим някоя и друга година повече / оптимистично/....:-)
Коментар