IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ще си сложите ли бустър-шот (трета доза) - когато до няколко месеца стане задължителна за да е валиден "сертификата"? А четвърта доза ще сложите ли, и това не е хипотетично, а вече се обсъжда прилагането й? А догодина ще си сложите ли втора "ваксина", когато се пусне нова - за "новите варианти"? А нейните бустер-шоти? Има ли момент, в който ще кажете - Не, прекалено е?
    Принципно дозите до 2025 г. са планирани да бъдат 9.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение

Тоест има значение количеството течност, а не съдържанието. Логично. При някои течности в спринцовка има летален изход от свръх доза.
      имаш ли идея колко подобни препарати (уж сигурни и тествани на 10 000 човека) поема човек в живота си. уж 'тествани' - говорим за здрав човек минал през нормална ваксинация, грип и тн и лекуван с фармацевтични продукти. човек, който живее в града, ползва козметика, пазарува в магазините, яде ГМО без да знае..

цялата тази реакция особено в България щеше да е комична, ако не беше трагична. Говори колко малко си даваме сметка, за това, че всичко около нас е 'химия' по един или друг начин, но можем да скочим като един срещу 'ВАКСИНАТА!'... то и затова сме в челните места на класациите...

ПП ваксината е може би най-тествания препарат предвид, че нащракаха над милиард хора за година време.. това в човешката история не се е случвало. страничните ефекти в никой начин не са повече от страничните ефекти на общоизползваните лекарства за какво ли не. Просто истерията и паниката се подхранва от определени кръгове, а българинът се е доказал като човек, който вярва на фейса безрезервно.
      Last edited by bertram; 29.10.2021, 10:52.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

има един лаф - шубето е голям страх и ти си ярък пример (освен ако не ти плащат за този патос).

една игла с малко течност и се побъркахте.
        Тоест има значение количеството течност, а не съдържанието. Логично. При някои течности в спринцовка има летален изход от свръх доза.

Коментар

Иначи, лично за мен - няма да си сложа "ваксина" срещу ковид дори ако не мога да влизам в градовете. Просто няма ситуация освен директна заплаха за живота ми (с оръжие, примерно), която да ме принуди да се инжектирам.
          има един лаф - шубето е голям страх и ти си ярък пример (освен ако не ти плащат за този патос).

една игла с малко течност и се побъркахте.

50-60% от приятелите ни , които се ваксинираха (даже и изкарали вируса пред РЗИ) казват - няма заради една ваксина да се ограничаваме в пътуване.
          Last edited by bertram; 29.10.2021, 10:41.

Коментар

да подходим малко практично към ситуацията

въпрос към грую и песимиста и други,на които им се налага да пътуват в чужбина и са го изкарали без да разберат или обявят в РЗИ.

ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън. грую е от любителите на екскурзии, а песи пътува по негови приказки доста по работа.
            без сертификат това усложнява доста начинанието.
            Начинанието може да е усложнено, но не е невъзможно. Докато човек има избор, може да пътува и без ваксина. Служебните пътувания са меко казано ограничени дори и със сертификат.

Коментар

Я още по-практично да подходим? Ще си сложите ли бустър-шот (трета доза) - когато до няколко месеца стане задължителна за да е валиден "сертификата"? А четвърта доза ще сложите ли, и това не е хипотетично, а вече се обсъжда прилагането й? А догодина ще си сложите ли втора "ваксина", когато се пусне нова - за "новите варианти"? А нейните бустер-шоти? Има ли момент, в който ще кажете - Не, прекалено е?

Иначи, лично за мен - няма да си сложа "ваксина" срещу ковид дори ако не мога да влизам в градовете. Просто няма ситуация освен директна заплаха за живота ми (с оръжие, примерно), която да ме принуди да се инжектирам.

ПП Някой ако може да преведе, наистина ли това казват във видеото. 70% of 'covid' hospitalisations were fully vaccinated
              След няколко седмици ще настане голям СРАМ за факсините.
              Идва вълна по скоро се надига че е навсякъде от НОВ различен щам. Дали ще го наречем делта +++ ама заразява наред. И ни чакат НАВСЯКЪДЕ локдауни, никъде няма да се разминат с фалшивите бутафори зилени хартишки.
              Ама то и е много смешно идва облака от вируси и ти вадиш хартишката или снимката на гъсъмъту и те бягат кат дявол от тамян .
              Абе те сектантите в по смислени неща вярват. Примерно шамана кат замахне със сакото и падате от силата на духа и ще ви изцери
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ако искат да стават наркомани заради едно ходене на море в Гърция.
                Ето вече ви викат за 4-та игла в срали - евреите де
                ти и пешо не сте от анкетираните.

грую и песи ходята доста по-шарено навън.

Коментар

ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън.
                  Я още по-практично да подходим? Ще си сложите ли бустър-шот (трета доза) - когато до няколко месеца стане задължителна за да е валиден "сертификата"? А четвърта доза ще сложите ли, и това не е хипотетично, а вече се обсъжда прилагането й? А догодина ще си сложите ли втора "ваксина", когато се пусне нова - за "новите варианти"? А нейните бустер-шоти? Има ли момент, в който ще кажете - Не, прекалено е?

ПП Някой ако може да преведе, наистина ли това казват във видеото. 70% of 'covid' hospitalisations were fully vaccinated

From ApplesIsland https://bitchute.com/channel/applesisland/ "Belgian minister of health Frank Vandenbroucke tells parliament yesterday that 70% of covid hospitalisations between 16-22 Oct were "fully vaccinated", 236 out of 333,"

Коментар

въпрос към грую и песимиста и други,на които им се налага да пътуват в чужбина и са го изкарали без да разберат или обявят в РЗИ.

ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън. грую е от любителите на екскурзии, а песи пътува по негови приказки доста по работа.
                    Ако искат да стават наркомани заради едно ходене на море в Гърция.
                    Ето вече ви викат за 4-та игла в срали - евреите де
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• да подходим малко практично към ситуацията

Коментар

• В Африка са ваксинирани само 2% от населението а защо първите 20 места в класацията не са заети от държави като Нигерия, Чад, Еритрея, Судан. Някой да го обясни.

Коментар

• Има един невъзпитан и агресивен тинейджър с няколко ника - не допринася с нищо за дискусията, а единствено сипе обиди и определения.

Коментар

• Ето някои антиваксърски лъжи, ама не могат да се обхванат всичките.
                            https://www.24chasa.bg/novini/article/10336333

Не ми е жал дори, че някои антиваксъри се връзват на тези тъпотии и плащат дори с живота си. Жал ми е, че вече в България интернет съвсем се изроди, а си мислехме преди, че ще има съвсем друга роля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Песимистчо,
                              понеже виждам, че си доста про-конспиративно настроен /как спиш - не знам? / и си доста избирателно вярващ - т.е. отричаш едни неща още на ниво заглавие, докато други ги прегръщаш горещо, понеже пасват на теорията ти... тая статия откъде и как си сигурен, че е достоверна? Мм?

Я виж едно елементарно разследване какви неща разкри:
                              https://bntnews.bg/news/medicinska-s...73146news.html

Не бързайте да кълвете на всяка статия - без значение дали е про- или анти-
                              Че не се знае откъде са дръпнали и турили снимката на медика!

= = =

Консистенцията в спринцовките ми разяде кожата. Кой знае какво инжектират".
                              - - -
                              Това пише сестра Петкова, пожелала анонимност, до сайта "Народна воля". Според сигнала само няколко капки от препарата на ,"Модерна" и "Пфайзер", предизвикали оток на цялата й ръка, а призивът е статията да се споделя, за да знаят хората. На снимката обаче не е сестра Петкова, а Елисавета Колева, която работи като старша медицинска сестра в хирургията на болницата в Севлиево.

То още само като чуеш името на сайта и ти става ясно колко е надежден...... ама шараните си кълват де!
                              О Юлка, как е хавата ? Кажи сега да продавам ли имотиту и да купувам златуто ? Това докато има кой да ми се върже, че сега като почне пързалката и после шъ молА Шведите да купуват и наемат....нема кой иначе....))
                              По поста ти в тази тема . Ми той е като днешната статистика за починалите / не пише колко са ваксинирани/. Отрязал си частта от моят пост където пиша, че нямам идея дали е истина :-))) Ей ти я конспирацията....:-)
                              Обаче да ти кажа, че отдавна Великият Мангъров леко спомена за рисковете от ТЕЗИ ваксини да предизвикат/отключат рак и автоимунни заболявания.... Второто вече е признато и е в листовката за съгласие....Имам ли причина да не му вярвам ?!
                              Иначе ме надценяваш много - даваш некъв пример с медицинска сестра / не го гледах дори, а само отворих/ . Тя е А група ! А аз кат селски келнер евентуално до окръжните групи макс.... Клиентите кат шибнат по неколко плодови специал какви конспирации разтягат малииии....
                              Нема как човек да им повярва ..... Ама то нема нема и бам зелени паспорти, бам принудителна ваксинация, бам всичко затворено, граници и т.н. ..... Всичко дето тея пияници миналата година конспирираха взе че стаНА .... и надминава очакванията им... Та така за конспирациите :-))))

ПП Мерси за загрижеността за съня ми. Супер откак купих имоти вместо злато. А стана направо мечешки след като всички близки преболедувахме пролетта иначе можеше да направя някоя глупост в личен план , за да ''пазя'' близките си, че тогава такава беше кампанията.... Голям късмет, че се разболях навреме :-))))
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.10.2021, 00:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Са на тоя измамник зелен сертификат ще му издадат ли?Защо ходи на работа като не е ваксиниран?
                                https://trud.bg/%D1%81%D1%82%D0%BE%D...1%83-covid-19/

На теория е. На практика-той си знае.

Коментар

Working...
                                X