Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4o4ko Разгледай мнение
Тоест има значение количеството течност, а не съдържанието. Логично. При някои течности в спринцовка има летален изход от свръх доза.
цялата тази реакция особено в България щеше да е комична, ако не беше трагична. Говори колко малко си даваме сметка, за това, че всичко около нас е 'химия' по един или друг начин, но можем да скочим като един срещу 'ВАКСИНАТА!'... то и затова сме в челните места на класациите...
ПП ваксината е може би най-тествания препарат предвид, че нащракаха над милиард хора за година време.. това в човешката история не се е случвало. страничните ефекти в никой начин не са повече от страничните ефекти на общоизползваните лекарства за какво ли не. Просто истерията и паниката се подхранва от определени кръгове, а българинът се е доказал като човек, който вярва на фейса безрезервно.
Last edited by bertram; 29.10.2021, 10:52.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има един лаф - шубето е голям страх и ти си ярък пример (освен ако не ти плащат за този патос).
една игла с малко течност и се побъркахте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИначи, лично за мен - няма да си сложа "ваксина" срещу ковид дори ако не мога да влизам в градовете. Просто няма ситуация освен директна заплаха за живота ми (с оръжие, примерно), която да ме принуди да се инжектирам.
една игла с малко течност и се побъркахте.
50-60% от приятелите ни , които се ваксинираха (даже и изкарали вируса пред РЗИ) казват - няма заради една ваксина да се ограничаваме в пътуване.Last edited by bertram; 29.10.2021, 10:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеда подходим малко практично към ситуацията
въпрос към грую и песимиста и други,на които им се налага да пътуват в чужбина и са го изкарали без да разберат или обявят в РЗИ.
ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън. грую е от любителите на екскурзии, а песи пътува по негови приказки доста по работа.
без сертификат това усложнява доста начинанието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Я още по-практично да подходим? Ще си сложите ли бустър-шот (трета доза) - когато до няколко месеца стане задължителна за да е валиден "сертификата"? А четвърта доза ще сложите ли, и това не е хипотетично, а вече се обсъжда прилагането й? А догодина ще си сложите ли втора "ваксина", когато се пусне нова - за "новите варианти"? А нейните бустер-шоти? Има ли момент, в който ще кажете - Не, прекалено е?
Иначи, лично за мен - няма да си сложа "ваксина" срещу ковид дори ако не мога да влизам в градовете. Просто няма ситуация освен директна заплаха за живота ми (с оръжие, примерно), която да ме принуди да се инжектирам.
ПП Някой ако може да преведе, наистина ли това казват във видеото. 70% of 'covid' hospitalisations were fully vaccinated
Идва вълна по скоро се надига че е навсякъде от НОВ различен щам. Дали ще го наречем делта +++ ама заразява наред. И ни чакат НАВСЯКЪДЕ локдауни, никъде няма да се разминат с фалшивите бутафори зилени хартишки.
Ама то и е много смешно идва облака от вируси и ти вадиш хартишката или снимката на гъсъмъту и те бягат кат дявол от тамян.
Абе те сектантите в по смислени неща вярват. Примерно шамана кат замахне със сакото и падате от силата на духа и ще ви изцериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ако искат да стават наркомани заради едно ходене на море в Гърция.
Ето вече ви викат за 4-та игла в срали - евреите де
грую и песи ходята доста по-шарено навън.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеда подходим малко практично към ситуацията
ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън.
Иначи, лично за мен - няма да си сложа "ваксина" срещу ковид дори ако не мога да влизам в градовете. Просто няма ситуация освен директна заплаха за живота ми (с оръжие, примерно), която да ме принуди да се инжектирам.
ПП Някой ако може да преведе, наистина ли това казват във видеото. 70% of 'covid' hospitalisations were fully vaccinated
- 2 Харесвания
Коментар
-
въпрос към грую и песимиста и други,на които им се налага да пътуват в чужбина и са го изкарали без да разберат или обявят в РЗИ.
ще си сложите ли ваксина, за да пътувате навън. грую е от любителите на екскурзии, а песи пътува по негови приказки доста по работа.
без сертификат това усложнява доста начинанието.
Ето вече ви викат за 4-та игла в срали - евреите деНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
да подходим малко практично към ситуацията
без сертификат това усложнява доста начинанието.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ето някои антиваксърски лъжи, ама не могат да се обхванат всичките.
https://www.24chasa.bg/novini/article/10336333
Не ми е жал дори, че някои антиваксъри се връзват на тези тъпотии и плащат дори с живота си. Жал ми е, че вече в България интернет съвсем се изроди, а си мислехме преди, че ще има съвсем друга роля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПесимистчо,
понеже виждам, че си доста про-конспиративно настроен /как спиш - не знам?/ и си доста избирателно вярващ - т.е. отричаш едни неща още на ниво заглавие, докато други ги прегръщаш горещо, понеже пасват на теорията ти... тая статия откъде и как си сигурен, че е достоверна? Мм?
Я виж едно елементарно разследване какви неща разкри:
https://bntnews.bg/news/medicinska-s...73146news.html
Не бързайте да кълвете на всяка статия - без значение дали е про- или анти-
Че не се знае откъде са дръпнали и турили снимката на медика!
= = =
Консистенцията в спринцовките ми разяде кожата. Кой знае какво инжектират".
- - -
Това пише сестра Петкова, пожелала анонимност, до сайта "Народна воля". Според сигнала само няколко капки от препарата на ,"Модерна" и "Пфайзер", предизвикали оток на цялата й ръка, а призивът е статията да се споделя, за да знаят хората. На снимката обаче не е сестра Петкова, а Елисавета Колева, която работи като старша медицинска сестра в хирургията на болницата в Севлиево.
То още само като чуеш името на сайта и ти става ясно колко е надежден...... ама шараните си кълват де!))
По поста ти в тази тема . Ми той е като днешната статистика за починалите / не пише колко са ваксинирани/. Отрязал си частта от моят пост където пиша, че нямам идея дали е истина :-))) Ей ти я конспирацията....:-)
Обаче да ти кажа, че отдавна Великият Мангъров леко спомена за рисковете от ТЕЗИ ваксини да предизвикат/отключат рак и автоимунни заболявания.... Второто вече е признато и е в листовката за съгласие....Имам ли причина да не му вярвам ?!
Иначе ме надценяваш много - даваш некъв пример с медицинска сестра / не го гледах дори, а само отворих/ . Тя е А група ! А аз кат селски келнер евентуално до окръжните групи макс.... Клиентите кат шибнат по неколко плодови специал какви конспирации разтягат малииии....
Нема как човек да им повярва ..... Ама то нема нема и бам зелени паспорти, бам принудителна ваксинация, бам всичко затворено, граници и т.н. ..... Всичко дето тея пияници миналата година конспирираха взе че стаНА .... и надминава очакванията им... Та така за конспирациите :-))))
ПП Мерси за загрижеността за съня ми. Супер откак купих имоти вместо злато. А стана направо мечешки след като всички близки преболедувахме пролетта иначе можеше да направя някоя глупост в личен план , за да ''пазя'' близките си, че тогава такава беше кампанията.... Голям късмет, че се разболях навреме :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.10.2021, 00:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеСа на тоя измамник зелен сертификат ще му издадат ли?Защо ходи на работа като не е ваксиниран?
На теория е. На практика-той си знае.
Коментар
Коментар