Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами така е като не се ожених по-млад.Сега щях да съм изгледал децата и да създам нови от друга връзка. Колкото по-млад се ожени един мъж,а и една жена, толкова по-добре. Един познат стана на 50 години едновременно баща и дядо.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Е и какво като опъват?Опъват за децата си.Долче вита без деца е ок до един момент. А децата са най-голямото богатство. Естествено ако им осигуриш и добри условия за живот.
Няма угодия
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ох, пак почна. Човеко, всичко ти е наред, намери там някоя таргетка/ки и карай за гарата.
Даже не знаеш колко всичко ти е наред. Имаме приятели с по две семейства, забележи, все големи лъвове и опъват за две жени и четири деца като за световно, а наборите им си освежават душата с таргетки и изглеждат с десет годин по-младолики.
Дрънни една ракия и си живей живота. Когато губиш не знаеш какво печелиш
Коментар
� -
Ами така е като не се ожених по-млад.Сега щях да съм изгледал децата и да създам нови от друга връзка. Колкото по-млад се ожени един мъж,а и една жена, толкова по-добре. Един познат стана на 50 години едновременно баща и дядо.
Даже не знаеш колко всичко ти е наред. Имаме приятели с по две семейства, забележи, все големи лъвове и опъват за две жени и четири деца като за световно, а наборите им си освежават душата с таргетки и изглеждат с десет годин по-младолики.
Дрънни една ракия и си живей живота. Когато губиш не знаеш какво печелиш
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Аз друго имам предвид, вари я сега таргет групата. Няма да ти избяга.
Седни си на гъза, намери си там таргетка и си гледай децата. И други ти го рекнаха. Виждам, че си се куртулисал най-подир, което е добър сигнал и ясен знак.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Това пък човек да тръгне да се ядосва на грешките на родителите си, вместо на своите...Направо да си беше пожелал да се е родил в милионерско семейство и да не се налага да се развива и да работи. Много са го глезили и виж как е рефлектирало върху съзнанието му - че един вид са му длъжни.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
За едно Мико е прав. Уважавай си родителите и никога не ги критикувай пред чужди хора или на публично място. По това ще те преценяват и бъдещите булки.
Те кои родители са имали “финансова култура” по онези времена? Финансова култура имаше поколението преди девети.
А родителите ни са израсли в друга аквариумна соц среда със съвсем други правила на играта.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo
Не съм от краен квартал, а баба ми и дядо ми всяка Коледа ни даваха прасе (и то доста) до 1998 г. включително.
Те кои родители са имали “финансова култура” по онези времена? Финансова култура имаше поколението преди девети.
А родителите ни са израсли в друга аквариумна соц среда със съвсем други правила на играта.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo
Не съм от краен квартал, а баба ми и дядо ми всяка Коледа ни даваха прасе (и то доста) до 1998 г. включително.
Зная, че не си от краен квартал. И камбанарията ви е по-висока от тая - на Дъри..., а месо със зеле сте яли всеки божи ден... Причината бързо да свършват парите от заплатата на татИ... А той е бил доволен, че прави всичко възможно за вас!
Да получаваш "доста прасе" за всяка Коледа си е голям бонус. Разбира се, това е било валидно само за някои (централни софийски райони) и не е характерно, например за Люлин и Дружба...
Дай малко хумор (от твоя), че ще ни изритат от форума....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ако е само за секс и жените на 40 плюс до 50 години са ми в таргет групата. А и в тая възраст са най-дашни и не въртят номерата на по-младите жени. Даже те са по-настойчиви.Особено ако са вдовици или разведени.
Седни си на гъза, намери си там таргетка и си гледай децата. И други ти го рекнаха. Виждам, че си се куртулисал най-подир, което е добър сигнал и ясен знак.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
А добър ден.Last edited by Vergil1975; 24.01.2023, 13:53.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние сме го коментирали и преди:
хората си караха ладичките, обстановката в апартаментите беше социалистическа, хората имаха малък разполагаем доход, съдя по бедната почерпка на купоните, на които съм ходил, имаше много съкращения и голяма безработица. Много хора си ходеха на село и вземаха помощ в натура от баба и дядо.
Имаше също бум на стопанската инициатива, но малко от тях бяха печеливши. Има и предавания на Любо Огнянов, Карбовски и Маргарита Михнева за прехода. Имаше бум на престъпността и кражбите.
Възможно е разни реститути, собственици на блокове земя и хора с ноу хау да са правили пари.
А пък резиденция Банкя е функционирала като "червен фенер" за кратко.
Вижда се, че всеки гледа от своя камбанария. Дъри, през 90-те е в едната маАла (в центъра), а Евго - в крайните квартали, ако и да си е "признавал" вече, че е "кореняк-софиянец"!!!
.Именно затова всеки има своя уникална постановка. Всеки е прав за себе си...
Всеки опит за намиране на средноаритметичното ще покаже, че всички в тия години са хапвали свинско със зеле, въпреки че при повечето е липсвала мръвка в чинията... (мръвката може да е била вече дегустирана от друг)
Важна е камбанарията, но това удобно се пропуска в диспутите.... (разбира се, че Дъри е права за себе си, не по-малко от Евго)
Т.е. - едва ли бащата на Евго е бил толкова зле с инвестициите..., но, само ако беше попаднал на Дъри (активна в ония времена) - сега на Евго щяхме да му дишаме прахта... Хората повече се разминават, отколкото да се събират - основен постулат в съвременния свят. Не им е лошо, печелят ... време за съмнения, нови разочарования и конфликти...
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар