Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеТи може да не си инженер, но това си е инженерен подход отвсякъде. Определено мъжко решение.
Форс има финес йок
Що говориш тъй???
Големия кораб ПЛАВА, а малката лодка само клати!!!
(мое те тресне някоя морска болест)Last edited by Julius_BG; 25.11.2022, 19:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеAаа, не съм инджинер, молим!
Еми момата ше разчита на мантрата: К'вото не те убива - те прави по-силен!
Форс има финес йок
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеяка мъжка играчка, спор няма. Обаче твоята инженерна мисъл не допуска ли гаф в позите или аз съм черногледа? ТНМ я нема за идеи.
Мдам, ама аз имам живо въображение и си представих при гаф с камасутрата как 150 кила покриват 50 кила - това си е живо жертвоприношение, мани, че ми призля…
Еми момата ше разчита на мантрата: К'вото не те убива - те прави по-силен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениечЕки малко - никой не е казал кой ше е отгоре, и кой - отдоле!
Казвам само да смени пружините на русенския матрак, че да не се намери при съседа от долния етаж!
И друго - един път се залюляват - амортисьорите после вършат цялата работа....
Я скивай кво нещо е - замалко и аз да взема Вранглер, за да си чеша хобитата, ама взех друг джип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
За текущата ситуация мисля, че другарката tnm ще има решение в нейния буквар Камасутрата.
Юлката по мъжки реши нещата чисто технически, дорде не омекне пружината или опусти амортесьора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Леле, какво воала бе човек, той ще я смачка дамата. Недей така, не плаши аудиторията. Това е като секс със сумист - коства дори да си го представи човек …
Юлката по мъжки реши нещата чисто технически, дорде не омекне пружината или опусти амортесьора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЛеле, какво воала бе човек, той ще я смачка дамата. Недей така, не плаши аудиторията. Това е като секс със сумист - коства дори да си го представи човек …
Казвам само да смени пружините на русенския матрак, че да не се намери при съседа от долния етаж!
И друго - един път се залюляват - амортисьорите после вършат цялата работа....
Я скивай кво нещо е - замалко и аз да взема Вранглер, за да си чеша хобитата, ама взех друг джип.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа слага под русенското легло едни амортисьори на Вранглер и .......... Voilà !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На тези години би трябвало да си по-спокоен,А ти пишеш като пубер малко.
Изключително спокойна натура съм. Нямаш си идея дори. Възмутителни са глупостите, които пишеш за пица. Сигурно добавяш кисели краставички и царевица
Кой как звучи/пише.....
Нужно ли е да казвам, че 5 годишно ще те сложи в джоба си по богатство и живучест на речника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеС такова мамче по твоята формула за креватното джудо...трябва да е бая разхитително
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Еврейска жилка има момчето 100%. Лабаво нема - XL пица с кренвирш за 10лв за 4ма. Ако отвори low cost пицария, ще изкърти парата. Даде ли и безплатен айран към нея, леле майко
Обаче и това е талант - това си е габровска жилка. Автентична. Аз затуй си го обичам Евгич, по своему той е уникален.
Понякога както ги реди, все едно слушам роднините си от онзи бермудски триъгълник Троян-Априлци-Севлиево. Опасна зона, но имат усет към търговия и бизнес.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеРаботата е ясна - задържа калории!
Проблемът му не е с поемането, а с изразходването (липсва такова)!
С такова мамче, по твоята формула за креватното джудо...трябва да е бая разхитително
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИма жени,които и сандвич да направят го правят невероятно вкусен. На един приятел майка му е такава. Не случайно той е 150 кг.
Проблемът му не е с поемането, а с изразходването (липсва такова)!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я са разберете со твоята посестрима относно стъкълцата. А уж не била по тях. Аре няма нужда от безсмислени лекции за женското малоумие.
Кое й туй стАкълце айнщайний?
Айнщайний си ти, птицо проклета. Катранено стъкълце. Опасявам се с не толкова парички, колкото чичкоLast edited by Arana; 25.11.2022, 18:45.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар