Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеТази тема все повече почва да изключва жените. На кой му пука как изглеждат гейовете и колко са....както се шегувахме като по-млади, колкото повече са, толкова повече жени ще останат за нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСпоред мен големият проблем между мъже и жени е скоростта с която всеки пол образно казано “загряв”. Тук ти говоря за нормални жени, а не за бръмчалки и прочее простакеси.
А междувременно тефлона на тиганя заминал...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМиродес и Бертрам могат да ви потвърдят, че не съм бот.
(софтуер 'софтуеру' не експайърва лиценза)
Докато не се окажем всички в матрицата от съня на братя/сестри Уашовски!Last edited by Julius_BG; 17.11.2022, 07:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Миродес и Бертрам могат да ви потвърдят, че не съм бот.
Преди малко пуснах страхотно клипче (романтично) на жената и й писах. Ezperanza на Енрике Иглесияс, тя обаче не реагира.
Хомо бандит също не съм, възпитаван съм в старите ценности.
В Америка обаче гейовете са много хубави мъже, като от каталог, всичко им е перфектно.
Сега за жените да си говорим, не се разсейвай, това с клипчето е прекрасно, че си го направил и ще ти кажа къде бъркаш.
Очакваш мигновени резултати, а жената образно казано е устроена като бавен реотан. Тя загрява бавно и постепенно, т.е. клипчетата трябва да се пускат периодично, поне около месец - в един момент, когато е свикнала, леко разреждаш и после пак почваш.
По някое време се обаждаш и каниш на среща и не е задължително да е тежка скъпа вечеря - излет, изложба, пикник, кино - такива неща и общувай - знам, че не ти е любимото “да ѝ слушаш глупостите”, но тя за да се настрои за интимност трябва да се почувства сигурна и обгрижена, така че ще се наложи да знаеш любимите ѝ неща, сори, но това е положението - щом искаш секс - ще ѝ слушаш глупостите
Мен колко клипчета ми пускат на ден ти е бедна фантазията.
Принципът е следният - системни дребни жестове на внимание, докато се отвори вратата. Аз ако съм мъж си подбирам пет шест мадами и почвам атаката паралелно без да се терзая особено - накрая все някоя врата със сигурност ще се отвори.
Според мен големият проблем между мъже и жени е скоростта с която всеки пол образно казано “загрява”. Мъжът е почти веднага “готов” то си му е в природата, при жената обаче това е доста по-бавен процес.
Тук ти говоря за нормални жени, а не за бръмчалки и прочее простакеси.
Дано си хванал пойнта.
Last edited by Arana; 17.11.2022, 08:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Бил съм в Америка, и от филми, от разкази на хора......съдя, че са такива.
П.П. Поведението на Байдън днес не беше консервативно. Не знам дали е бил възпитан в старите ценности. Човекът е демократ, либерал, широко скроен, но със сигурност не е консервативен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеСпециално гейове ли търси да гледаш или предполагаш, че са такива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Толкова си прав за Евго, колкото си бил и в темата за НИ
След операта скоро ще опровергае няколко заблудени хора тук.
Миродес и Бертрам могат да ви потвърдят, че не съм бот.
Преди малко пуснах страхотно клипче (романтично) на жената и й писах. Ezperanza на Енрике Иглесияс, тя обаче не реагира.
Хомо бандит също не съм, възпитаван съм в старите ценности.
В Америка обаче гейовете са много хубави мъже, като от каталог, всичко им е перфектно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от garnet Разгледай мнениеОтдавна чета темата и се забавлявам.
бот евго прави шоу. Не знаех, че изкуствения интелект толкова е напреднал.
Ако евго е реален човек, на всички ни е ясно, че е обратен. Лошо няма, не го съдя.
Даже много ме кефи как разсъждава. Тотална щета от тотално досие.
19.06.2020, 19:22
1300/евро/м.кв в София. Лудост е това. Очаквам до 6м. поне 30% спад.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами аз и моите приятели също сме мъже,ама не си хвърляме парите в имоти и да се хвалим кой колко имоти имал. Не знам какво му е мъжкото на това.Няма как да разбера хора,които вместо да си позволят висок стандарт на живот, спестяват и си вкарват парите в имоти.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
А, ма те момчетата просто обичат да си мерят… имотите. Ти не вземай всичко за чиста монета
Това си е мъжка черта все пак.
Boys will be boys.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Въпросът е отношението към имотите. Все едно са някаква свещена крава. Какво значение дали имаш пет или десет имота?Щом имаш къде да живееш за какво са ти повече.
Това си е мъжка черта все пак.
Boys will be boys.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар