Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Вдявам бе вдявам! Наздраве!
И да не си помислил само временно да гастолираш в темата. Имаш данни за протагонист и конкурент на всички мъжки участници туканка.
щото след 40-45 год, тъкмо когато децата са отраснали и ще се запилеят нанякъде (ама те не Ви понасят, искат самостоятелност) един развод е като бездна за Вас.
За мъжа не е така, ще започнат най-добрите дни и години във живота му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що, вашият комплект Фаберже не ви ли стига?
Наздраве, bota!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Къде забравяш да изпием ракията и изкльопаме салатата дето сте сложили на масата. Някога даже и от буламача ядем. С радост бихме отишли и до комшийката за 2 яйца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Къде забравяш да изпием ракията и изкльопаме салатата дето сте сложили на масата. Някога даже и от буламача ядем. С радост бихме отишли и до комшийката за 2 яйца
?
Наздраве, bota!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Как .ли пък може 18 г кифла да прецени разсъжденията на един "зрял" мъж ?!
My logic is irrefutable.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Е, сега белким вденеш, защо мъжете винаги харесват колежката или съседката у БГ.
И да не си помислил само временно да гастолираш в темата. Имаш данни за протагонист и конкурент на всички мъжки участници туканка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така е като не искаш да си вземеш куче. Щете да те отменя поне в носенето на чехлите
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСвършихме с Декарт, утре математика.
Пък аз си мислех, че тази вечер ще умра от скука, докато пера, готвя, чистя и оставям благоверния да решава в главата си въпросите от галактическа величина, докато му нося чехлите
Даже в бг мама го няма тоз купон.
Коментар
-
кога съм твърдяла подобно нещо, бе джанъм? Аз съм си 18годишна и карам втори пубиритет. Не ми разваляй веселбата
Коментар
-
Дотук виждам, че задълженията на мъжете са да се изкъпят, да седнат пред компютъра, да имат приятели и да ходят на риба. Дали пропускам нещо?. С радост бихме отишли и до комшийката за 2 яйца
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Теб понеже разсъжденията ти тук в темата те правят/показват като зряла жена , да ама не .кога съм твърдяла подобно нещо, бе джанъм? Аз съм си 18годишна и карам втори пуберитет. Не ми разваляй веселбата
Last edited by Arana; 28.01.2023, 21:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеСвършихме с Декарт, утре математика.
Пък аз си мислех, че тази вечер ще умра от скука, докато пера, готвя, чистя и оставям благоверния да решава в главата си въпросите от галактическа величина, докато му нося чехлите
Даже в бг мама го няма тоз купон.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
90%
On an average day, 19 percent of men did housework–such as cleaning or doing laundry–compared with 49 percent of women. 42 percent of men did food preparation or cleanup, compared with 68 percent of women. 4.18 Jun 2014
Research reveals six per cent of Michelin-star restaurants are women-led.
Факти, дарлинг, не приказки на пазара, иначе форума не е сериозен.
Ти имаш ли 25 год и семейна ли си ?
- 1 like
Коментар
-
Недоказано твърдение. Това, че имаш висулка между краката не те прави зрял мъж видно от разсъжденията ти.
Интересно ми е кой роден край е произвел подобно интелектуално бижу
Коментар
Коментар