Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
А що си мислиш, че чакам празник или повод да и обърна внимание?
Празниците нямат общо със стимулиране на потреблението. Добре, косвено имат, не пряка връзка, щото всеки ще подари букет(или каквото и да е) на любимата си (мале какъв букет)Last edited by harpiata; 16.02.2023, 21:51.
Коментар
-
Тоя Св.Валентин е някъкъв измислен празник в края на зимата, хората да се събудят и въодушевят, белким почнат да потребяват повече.
Така е и със 8 март.
Хелуин - също.
Ако ти, ще трябва да чакаш 14 Фев или 8 Март да обърнеш ПО-специално внимание на жена си, или Гергьовден да хапнеш агнешко, се пиши бегал ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИмахме много задушевен.....хм, ще го нарека разговор.
С рози, с червено вино, на свещи......романтика и любов!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще ни кажеш ли как прекара на 14.2.2023?
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеИ до секс не се налага да опира в дискотеката.
За колегите:
аз и на младини, на 20+, не харесах да ходя по дискотеки. Не обичам тупа лупа и ги избягвах.
Такива незадоволени бърмчалки, за които Arana говори, също не са ми по вкуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не се фукай, че аз от благоприличие не се фукам. Прояви поне малко такт.
То да ти кажа с две малки деца не е точно желаната почивка.
Коментар
-
И двете, бе Миро. Едното не изключва другото. Кат петгодишен си. Ако е чрез социална мрежа е със снимка, ако е чрез дискотека - айде сещай се сам как може да се провери …
А и да ти кажа по-скоро тая играе някаква роля.Един мъж със среден размер може да е много по-секси и вълнуващ за някоя жена и тя винаги ще предпочете него пред някой дървар с биволски член.
Казанова и Дон Жуан са легенди не заради големината на оная си работа.Last edited by mirodes; 16.02.2023, 21:06.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Моята работна седмица приключи.Утре ще водя домочадието на спа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нали каза, че ходели на лов за мъже по дискотеки и фестивали?Сега излиза,че става въпрос за нещо различно.Last edited by Arana; 16.02.2023, 20:38.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Много се разприказвах - на Миро може да му призлее. Айде лека от мен, че и утре предстои работен гърч
Коментар
-
Голем си динозавър. Пращат си “снимки” по мрежите. И това ли не знаеш? Испанката преди да е видяла снимката въобще не кълве и не си губи времето.
Не убивай вестоносеца. Аз само вземам хонорар при разводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеДали няма как да прецени?Много се разприказвах - на Миро може да му призлее. Айде лека от мен, че и утре предстои работен гърч
- 1 like
Коментар
-
Интересно как преценява дължината и фи преди да е правила секс?
Не убивай вестоносеца. Аз само вземам хонорар при разводите
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар