Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Как ще стане това?Имуществото придобито преди брака си остава на собственика му при развод.А и никой не е казал,че трябва да се жени.Може да живеят и без брак.
А надали Евго би си загубил ума по някоя жена, та да прави големи харчове по нея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как ще стане това?Имуществото придобито преди брака си остава на собственика му при развод.
А надали Евго би си загубил ума по някоя жена, та да прави големи харчове по нея.
Мире, много ги подценяваш рускините и жените като цяло. С памучец ще му дръпнат жилата, а ако не склони, ще му кажат да си ражда децата сам.
В търговските отношения, който е на зор, той покрива сметката.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще докараш на момчета беля на главата. За протокола, каквото навремето казах на Миро важи и за Евго.
Предупредила съм аз
ПП мама му стара това мъжете все вървите по линията на най-малкото съпротивление и после олеле какво стана и защо така стана???!!!
Стар рибар без риба не се прибира. Като хвърли въдицата, ако нищо не клъвне, на връщане към дома, минава през магазина и купува. Такава е работата и с рускините.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Отиде някой от скъпоценните имоти.
- 1 like
Коментар
-
Интересно аз точно тези тримата ги недолюбвам, но Клайдерман е точно за твоя манталитет.
Евго имам прозрение - трябва ти германка или испанка, но по-скоро германка. Испанката ще ти дойде в повече с командоренето и скандалите и изневерите, иначе и при нея душевност почти липсва, но сметките се правят моменталически. Скандинавка също не, защото нагоре много студено става даже за теб.
Германка. Без особено сложна душевност и всичко да е айн цвай драй. Абе я се запиши в Гьоте институт и поогледай даскалиците швабки. Германката ще планира бебе като теб. Ще си обмените бизнес плановете и извлеченията от банковите сметки и очите Ви взаимно ще блеснат от възхищение. Ще правите редовен секс по график и тя ще е очарована, защото българин в леглото за германка е деветото чудо на съвременния свят. Освен това веднага ще си легне с теб и няма да ти “върти номера”. Практична нация.
За теб германката ще е разбираема, коректна, точна в сметките и ще си водите ажур домашно счетоводство. Тя ще внася точно 50% в бюджета и ще говорите на общ език. Германката няма да се държи странно, да иска да вика след опера и да ходи на село да копа (е ако има търговски интерес ще отиде, но само ако заниманията със селско стопанство са рентабилни, а не защото е носталгична по детството си).
Щото иначе трябва да те учим тепърва какво е душевност, а то се учи в детските години и после се стимулира и развива от средата.
Не те обиждам, но си попаднал на друг тип практично до безобразие семейство и тези качества не са ти развити.
Германка, австийка, швейцарка - там те виждам аз - в тази бедна емоционална гама, където имаш четири пет сигурно ноти - тя стабилна - ти стабилен - и има надежда да стане работата.
Не си за българка, нито за славянка от южните, източните, па дори и от западните славянки.
Бутали ли сме те в грешната група. Направо търси нещо свързано с немско говорящите държави. Там ще ти е късмета на тебе май.
Коментар
-
Значи сте преки конкуренти. Ще трябва да вкараш малко Ганьовски манталитет. Рускините обичат мъже с характер.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какво толкова страшно ще стане ако един мъж има връзка с жена и след време се разделят поради някаква причина?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
малко български пачаври има та мина на украинските. Има ги вече и в платените сайтове. Евго търси си бесарабска българка - в очите ще те гледа, старомодна е от времето на прапрабаба ти (па и таквиз те аресват).
Иначе и моя най-незабравим секс беше с 2 украинки
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ще докараш на момчета беля на главата. За протокола, каквото навремето казах на Миро важи и за Евго.
Предупредила съм аз
ПП мама му стара това мъжете все вървите по линията на най-малкото съпротивление и после олеле какво стана и защо така стана???!!!
По-добре да е с някоя жена,с която след време ще се разделят, отколкото сам.Аз например не съжалявам за връзките си с жени, независимо, че сме се разделили. Но е имало много хубави моменти.А и изобщо не е сигурна раздялата,не може да се слагат под един знаменател всички жени от една и съща народност. Все едно ти като си българка и да си правят за теб изводи от Златка Райкова и Николета Лозанова.Last edited by mirodes; 16.11.2022, 13:00.
- 1 like
Коментар
-
Значи сте преки конкуренти. Ще трябва да вкараш малко Ганьовски манталитет. Рускините обичат мъже с характер.
Предупредила съм аз
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те немците за тях нямат жени и търсят от Бившия източен блок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те немците за тях нямат жени и търсят от Бившия източен блок.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеКакви германки, българина обича евтиния внос. Немската стока му идва малко солена.
Отделно, ако сте чували защо германеца прави такива хубави коли - да има нещо на улицата, което да му радва окото.
Евго, не ги слушай - търси руския - ще се дебнете кой-кого да прецака и тръпката няма да изчезне. Гледай да е от някой по-затънтен район, че като ти влезе през вратата да ахне. Едва ли ще те обича истински, но поне няма да ти отказва в леглото. А с немкинята като не излязат центовете, ще стоиш на сухо, докато не си ъпдейтнеш счетоводната програма.
Коментар
Коментар