IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не си ме разбрал-сравнявам я с вълчица.
    Жените са много по-първични от мъжете. Мъжете могат да се интересуват и забавляват с много неща,жените единствено ги интересуват неща,свързани със секс,размножаване, отглеждане на деца,които са пряка последица от първите две.
    Ето затова са ми чудни тия мъже, които твърдят, че жените не пускали. Напротив-те само за това мислят, не случайно се гримират, обличат най-хубавите си дрехи,просто трябва да знаеш как да ги накараш да легнат с теб.
    Абсолютно невярно твърдение.

Все едно аз да кажа, че мъжете се интересуват само от футбол, бира и секс.

Принципно по-първичен е полът с по-силен нагон, така че още едно грешно твърдение.
    Last edited by Selena2024; 01.11.2024, 08:51.

Коментар

Хахаха-и кога съм критикувал жените като цяло.Казвам какви са-това не е критика. Все едно да критикувам вълците,че убиват сърни. Такава им е природата и човек трябва да се съобрази с нея и да реагира подобаващо ако се наложи. Същото е и с жените-много добре им познавам психиката вече и се възползвам от това,когато контактувам с тях.И споделям своите познания и с други мъже във форума. Като гледам общо взето сме на едно мнение.
      Има грешка в модела ти на мислене обаче. Ти общуваш с ограничен кръг жени а правиш галактически обобщения

Коментар

Жените са много по-първични от мъжете. Мъжете могат да се интересуват и забавляват с много неща,жените единствено ги интересуват неща,свързани със секс,размножаване, отглеждане на деца,които са пряка последица от първите две.
        Не си чел достатъчно. По последни научни сведения, поради половия диморфизъм на мозъка неговите структури са се развили съвсем различно при мъжете и жените и то в полза на жените. Оказва се, това, което ги интересува мъжете, е плод на амигдалния комплекс в челната част на женския мозък. Или казано с други думи - жените са построили свят по себе си, но затова е била нуждата някой да дойде с маламашката.

Коментар

Е ние какво сега - да забозаем от нея ли като в легендата за Ромул и Рем?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Селена трябва да е поласкана, че я вземаш за сърна.
            Ето затова са ми чудни тия мъже, които твърдят, че жените не пускали. Напротив-те само за това мислят, не случайно се гримират, обличат най-хубавите си дрехи,просто трябва да знаеш как да ги накараш да легнат с теб.
            Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 08:35.

Коментар

Хахаха-и кога съм критикувал жените като цяло.Казвам какви са-това не е критика. Все едно да критикувам вълците,че убиват сърни. Такава им е природата и човек трябва да се съобрази с нея и да реагира подобаващо ако се наложи. Същото е и с жените-много добре им познавам психиката вече и се възползвам от това,когато контактувам с тях.И споделям своите познания и с други мъже във форума. Като гледам общо взето сме на едно мнение.
              Селена трябва да е поласкана, че я вземаш за сърна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не си ги коментирал, защото не ги развявам като прани гащи на простор.

Не ги разбираш особено жените и винаги клониш към негативни оценки. Когато все околните са ти виновни - гаранция, че нещо с тебе не е Ок.

Помисли върху следното: колко жени седят тука да критикуват от сутрин до здрач мъжете си и какви ги вършиш ти с Евго?

Да се видиш отстрани не вреди.

Коментар

• Я, гледай, темата се превърнала във форум на вестник "Лечител". Ще ви издам и аз една малка тайна, открадната от херметизма. Увивате се в топче телена ограда и престоявате в него една нощ. То действа като фарадеева клетка и отвежда всички честотни наслоения от рутери, телефони и компютри, висши хармоници от битовите уреди и всякакви токсични енергийни отпадъци от вашата аура, като възстановява нейната първоначална цялост. На сутринта жена ви ви размотава и вие се събуждате като току-що проплакали в ръцете на майките си и даже ще се появи склонност да забозаете на мига от топлата и нежна гръд на жена ви, като ще се учудите, че през цялото време сте си губили времето със съседката. Едно топче струва 50-тина лева, 10 метра е и е трудно повиването с нея, но в името на здравето и дълголетието, човек даже би си откачил оградата, ако толкоз няма 50 лева. Имаме късмет, че живеем във време, когато стари херметически постулати могат да стигнат до простосмъртни хора като нас. Тези знания са се предавали само от жрец на жрец, простолюдието е гинело на 30-тина години с опадали зъби и генитали, а фараоните са живели по няколко поколения време в чудесна сексуална форма, сърцето е работело като метроном и по него са се движели звездите по нощното небе. И са имали възможност да предприемат големите строежи в Гиза и да съблюдават работата на майсторетата, които и тогава са гледали само как да вземат парите и да офейкат заедно с материалите. Тази рецепта не е народна медицина, нито е високотехнологична съвременна медицина, но пряко кореспондира с достиженията на науката, която упорито продължава да работи и да се чуди на кой свят живеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Убеден съм, че (много е вероятно): движението, сексът, разнообразното хранене, чистият въздух - имат съществена роля в живота (на много от ората), повече, отколкото "помагат" шепата с хапчета - лекарства, добавки и друга химия...
                    Какво казвала някаква "д-р Емилова" - ми е все едно (през оная работа).
                    Абсолютно.Повечето добавки трябва да се приемат от естествените им източници,а не преработени и пуснати като химии в комплект с други химии.

От добавките бих отбелязал важноста на рибеното масло,много подценено от съвременната наука ,но трябва да се ползва качествено такова,а не поръчано от Рамедия или кой да е бг сайт/аптека и пълно с тежки метали и то на двойни цени от задокеанските качествени такива

Едно от най-важните неща за здравето е СТРЕСА.А в Бг е на топ ниво,поради огромната гъстота на шимпанзета/км2.Именно и затова средната продължителност на живота ни е доста по-ниска от европейската.Друга точка за здравето и на която може би само евго и радка могат да отговорят точно е,Е ли безсексието полезно? Да,мускулите на предмишницата се развиват и позволяват вдигане на по-тежко,но дотам.
                    Last edited by danetha; 01.11.2024, 10:06.

Коментар

Ами нали точно това казвам-какъв морал има мъж,който чука гадже на приятел или започва връзка с нея.С такива "приятели "врагове не ти трябват .Докато за жените е нормално да си отмъкват гаджетата.Виждал съм го доста пъти.При вас морал просто не съществува. Винаги са важни личните интереси.
                      А ти няма как да знаеш моите семейни отношения, така че не ги коментирай.Не си спомням някога да съм коментирал твоите.
                      Не си ги коментирал, защото не ги развявам като прани гащи на простор.

Не ги разбираш особено жените и винаги клониш към негативни оценки. Когато все околните са ти виновни - гаранция, че нещо с тебе не е Ок.

Помисли върху следното: колко жени седят тука да критикуват от сутрин до здрач мъжете си и какви ги вършиш ти с Евго?

Да се видиш отстрани не вреди.

Коментар

Бая ти е пещерно и мисленето, Мире. И при тебе лошави са жените. Ще излезеш некой прероден падишах-император

Мъжът не изневерява ли бе, Мире?

Или той щото мъж - всичко му е опростено? Ти тука не подскача̀ ли една две години като пощръкляло от хормони шимпанзе па накрая си седна на четирите букви?

Какао с канела ти в главата - нагаждаш всичко към себе си и туй то.

Ако питаш мене - жена ти заслужава платинен медал.

Пазар …
                        Ами нали точно това казвам-какъв морал има мъж,който чука гадже на приятел или започва връзка с нея.С такива "приятели "врагове не ти трябват .Докато за жените е нормално да си отмъкват гаджетата.Виждал съм го доста пъти.При вас морал просто не съществува. Винаги са важни личните интереси.
                        А ти няма как да знаеш моите семейни отношения, така че не ги коментирай.Не си спомням някога да съм коментирал твоите.

Коментар

Никакво какао няма-десетте"божи"заповеди са написани от хора за други хора и какво да е поведението и морала им.Но са приписвани на мистична сила, за да има по-голям ефект.Щото едно е да се каже десетте заповеди на Мойсей, друго на Бог.И повечето свещени книги са така.
                          Поради което въпреки, че не вярвам в мистични сили отношението ми към религията не е отрицателно, защото учи на положителни неща.
                          Дори и съотнесено към темата за жените. Една от"божиите"заповеди е"Не пожелавай жената на ближния си".Но често срещано в наши дни е жена да изневери или да избяга с приятел на съпруга си или гаджето си.За жените е ясно-при вас моралът винаги е на заден план,но какви са тия"приятели",които биха изчукали жената на приятеля си или биха започнали връзка с нея.
                          Бая ти е пещерно и мисленето, Мире. И при тебе лошави са жените. Ще излезеш некой прероден падишах-император

Мъжът не изневерява ли бе, Мире?

Или той щото мъж - всичко му е опростено? Ти тука не подскача̀ ли една две години като пощръкляло от хормони шимпанзе па накрая си седна на четирите букви?

Какао с канела ти в главата - нагаждаш всичко към себе си и туй то.

Ако питаш мене - жена ти заслужава платинен медал.

Пазар …

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                            Не мога да си представя - КАК И ПО КАКВА (друга!) причина - мъже, които търсят жена в нета - изведнъж решават, че трябва да комуникират С ДРУГ МЪЖ, помежду си, а не с жената, която търсЕХА до момента, преди влизането си в нета..., УЖ, ЗА ДА ТЪРСЕЛИ ЖЕНА!
                            А де
                            ДАже и в сайтове за запознанства,лиричния герой завързва силна комуникация с мъже,а жени не го интересуват
                            Не е нормална тая работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                              Понеже стана дума по-долу, спазвайте съветите на д-р Емилова и ще живеете дълго, поне до 80 г.

Освен това, мисля, че на 35-40 г една жена не търси "яко секс", а търси хубав и сигурен живот.

Като ти чета "съветите" от някаква д-р Емилова - имам усещане, че тук пише твоята майка.

Когато достигнат определена възраст, някои мислят, че това е поради нечии съвети.

Някои "пазят" диети. Други гълтат хапчета и добавки "с шепи" (това правеше в миналото и моят свако...)

Някои казват, че генът има решаваща роля.

Убеден съм, че (много е вероятно): движението, сексът, разнообразното хранене, чистият въздух - имат съществена роля в живота (на много от хората), повече, отколкото "помагат" шепата с хапчета - лекарства, добавки и друга химия...

Какво казвала някаква "д-р Емилова" - ми е все едно (през оная работа). Важно е какво мисля и как постъпвам самият аз. Убедеността в собствените правилни действия е от значение (за мен, разбира се).

Право на околните е да мислят по различен начин.

Не мога да давам съвети, защото всеки има глава на раменете си. Хапчетата с шепи не гълтам. Много и отдавна тача и киселото, и прясното мляко, месо - без тлъстини, качествена риба, която ми върви с хубава бира, много зеленчуци, плодове. Употребявам много зехтин и маслини, малко сол и малко захар, но от качествен шоколад не се отказвам...

Абсолютна случайност е, ако нещо от написаното съвпада с нечии "съвети" - хеле пък с някакви "съвети" на някаква си "д-р Емилова"... Нищо не правя с целта на някои -"да живеят дълго - поне до 80", защото (вече съм писал) - един човек, състудент го изпратихме на 27...

За "ТАМ - ред нямаЛО" - доста точна формулировка... (независимо какво казва някаква "д-р Емилова)

...........

Без никаква ирония - недей само да мислиш, а БЪДИ СИГУРЕН в това, че повече от жените НЕ ТЪРСЯТ "яко секс", но много дами влизат "в тон" с мъжа и желанието му за секс - по много и различни други причини...

Коментар

Голямо какао ти е в концепциите.
                                Никакво какао няма-десетте"божи"заповеди са написани от хора за други хора и какво да е поведението и морала им.Но са приписвани на мистична сила, за да има по-голям ефект.Щото едно е да се каже десетте заповеди на Мойсей, друго на Бог.И повечето свещени книги са така.
                                Поради което въпреки, че не вярвам в мистични сили отношението ми към религията не е отрицателно, защото учи на положителни неща.
                                Дори и съотнесено към темата за жените. Една от"божиите"заповеди е"Не пожелавай жената на ближния си".Но често срещано в наши дни е жена да изневери или да избяга с приятел на съпруга си или гаджето си.За жените е ясно-при вас моралът винаги е на заден план,но какви са тия"приятели",които биха изчукали жената на приятеля си или биха започнали връзка с нея.

Коментар

Working...
                                X