Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ми каза дали си опитвал платени услуги, братле?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Пак нищо не си разбрал!
Аз не казвам да се прави на такъв или онакъв! Ти го караш да се прави на супер-сваляч, при условие че не е! Но аз не казвам обраното - да се прави на супер-задръстеняк. Казвам само да се държи естествено.
Ти си тоя който мисли в категории на "правене/неправене" на нещо, което не е! Защото дори да приемем, че успее да излъже някоя за 1/2 час, че е супер сваляч - колко дълго мислиш, че тая лъжа ще трае?Не може да я лъже вечно. Най-вероятно още след 2-ия час вече ще светне, че е измамник... хаха... голям съвет, няма що!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ще ти призная нещо-още съм девствен.Никоя жена НИКОГА не ме е поглеждала.По-спокойна ли се чувстваш?
- 1 like
Коментар
-
Е на колко си?Аз съм на 49 години. Евго и той си каза възрастта,защо другите криете.
Какво да ви се обяснявам на колко съм, нисък ли съм, висок ли съм, рус или дебел.......
Вие ако искате си показвайте и епилираните задници/
Коментар
-
Е на колко си?Аз съм на 49 години. Евго и той си каза възрастта,защо другите криете.
Приеми, че и аз съм на сто години с двеста кила
- 1 like
Коментар
-
Не съм жена, но съм мъж. Виждаш ме как изглеждам и много хора си мислят, че много тренирам във фитнеса. Да ,ама не, изобщо не тренирам, а правя само леки раздвижвания. И то не,защото не искам, а заради здравословни проблеми. Последно съм тренирал сериозно преди 18 години.Може би се дължи на това,че като млад много тренирах, а може и на гени,щото баща ми на 81 години е в много добра форма.
Така че гените са много важни.Моите набори повечето са тюфлеци.
Обаче предпочетох да уча и не съжалявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бе ти с какви идиотки комуникираш? Нали всяка средностатистическа фемина те е преценила на седмата секунда. Имаш между седем и петнадесет секунди. Оттам насетне вече е минало първото полувреме, вкарали са ти гол, а то не си разбрал,
Давам ти пример. Карам квалификационен курс. 17 сме. Само един оглед ми е достатъчен да преценя кой колко струва. Никакво перчене не му помага. От мъжете единият е подлец и кариерист, вторият е гей, останалите са Ок.
Десет секунди на човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕто - даже и Селена с тоя си пост е указала възрастта ми!
Да не си помисли някой нещо друго!
- - -
- 1 like
Коментар
-
Най-лошото нещо е да си естествен с една жена.Напротив трябва да се правиш на възможно най-големият е..ч,супер дупер мъжкар.Тя ще се влюби в тоя образ и дори реално да не си такъв като се привърже няма да обръща чак такова внимание. Докато ако се представяш като неопитен с жените,нерешителен, страхлив шансовете да хванеш гадже са минимални. А и с течение на времето може да станеш такъв за какъвто се представяш.Щото характер се изгражда.Но си прав, че с подаръци, екскурзии и тем подобни нито любовта, нито уважението на някоя жена ще получи.
Аз не казвам да се прави на такъв или онакъв! Ти го караш да се прави на супер-сваляч, при условие че не е! Но аз не казвам обраното - да се прави на супер-задръстеняк. Казвам само да се държи естествено.
Ти си тоя който мисли в категории на "правене/неправене" на нещо, което не е! Защото дори да приемем, че успее да излъже някоя за 1/2 час, че е супер сваляч - колко дълго мислиш, че тая лъжа ще трае?Не може да я лъже вечно. Най-вероятно още след 2-ия час вече ще светне, че е измамник... хаха... голям съвет, няма що!
- 1 like
Коментар
-
Най-лошото нещо е да си естествен с една жена.Напротив трябва да се правиш на възможно най-големият е..ч,супер дупер мъжкар.Тя ще се влюби в тоя образ и дори реално да не си такъв като се привърже няма да обръща чак такова внимание. Докато ако се представяш като неопитен с жените,нерешителен, страхлив шансовете да хванеш гадже са минимални. А и с течение на времето може да станеш такъв за какъвто се представяш.Щото характер се изгражда.Но си прав, че с подаръци, екскурзии и тем подобни нито любовта, нито уважението на някоя жена ще получи.
Давам ти пример. Карам квалификационен курс. 17 сме. Само един оглед ми е достатъчен да преценя кой колко струва. Никакво перчене не му помага. От мъжете единият е подлец и кариерист, вторият е гей, останалите са Ок.
Десет секунди на човек.
Last edited by Selena2024; 01.11.2024, 16:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕто - даже и Селена с тоя си пост е указала възрастта ми!
Да не си помисли някой нещо друго!
- - -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти си 60+ (доколкото помня) и си вече в третата възраст. Не знам защо си толкова злобен!
Имаш страшно много да работиш върху себе си.... толкова много, че 24 часовото денонощие късо ще ти се види!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХигиената и външността са ясни - едно нещо да не е наред и е пътник.
Само че някои от нещата дето ги пишеш не стават ей така - с простото вземане на решение! Самоувереността е в пряка зависимост от натрупан успешен опит - а Евго не спира да удря на дърво (защо обаче удря на дърво - заради абсолютно погрешен подход, но това е отделна тема)! Само че фалшивата самоувереност лъха отдалеч! Затова по-добре да е естествен, да сгреши и да се извини, а не да се прави на нещо, което не е, защото в момента в който спукат балона на самоувереността му - и в него веднага избива обратната /защитна, наранена/ реакция - че са боклуци и прочее....
Подхода - очевидно е тотално сбъркан! Свръх-завишени изисквания + нереалистично висока представа за себе си... + слушане на грешните хора... щом бабките го харесват - то е ясно, Евго е станал преждевременно дядо и трябва спешно да се "подмлади"! Само че подмладяването и ставането на интересен (и не само за жените, ами изобщо за каквато и да е компания) не става току-така! Включва разширяване на общата култура, трениране на спорт (ама не тъпия фитнес/културизъм - това е анти-спорт), развиване на мисленето, трениране на гъвкавост на мисълта... и тогава има шанса по естествен път да стане приятна компания! Само че тия неща е трябвало още в младостта си да ги е развил, а не тепърва да се учи!
А аз и сега като го чета - мисли си, че връзката се крепи на неща, които може да купи - подаръци, екскурзии, егати задръстеното мислене!!
Виждал си как се надуват пауните или фазаните като искат да привлекат женска.При хората не е по-различно -за да получиш благоволението на женската трябва да се надуеш възможно най-много.В преносен смисъл естествено, но дори и в буквален смисъл не е лошо да се напомпаш във фитнеса преди среща.Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 16:02.
- 1 like
Коментар
Коментар