If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо си се спрял на пръстен а не на часовник.
Хауей имат часовник с доста широк спектър здравни параметри
, дори вградено надуваемо маншонче под кайшката и мери кръвното също.
Аз имам Smart часовници, но те мерят веднъж на час, а пръстенчето мери веднъж на 2 секунди. И отделно софтуера - точиш цялото денонощиe на компютър и после гледаш перфектни графики и перфектни статистически репорти.
Много има да ти се обяснява. Не всичко е до гени. За да е красива на 50 се иска култура и труд. Няма как да го знаеш - не си жена. Аз няма да те открехвам. Защо една жена на 50 изглежда добре, а друга на 20 не е само въпрос на гени, а на грижа.
Не съм жена, но съм мъж. Виждаш ме как изглеждам и много хора си мислят, че много тренирам във фитнеса. Да ,ама не, изобщо не тренирам, а правя само леки раздвижвания. И то не,защото не искам, а заради здравословни проблеми. Последно съм тренирал сериозно преди 18 години.Може би се дължи на това,че като млад много тренирах, а може и на гени,щото баща ми на 81 години е в много добра форма.
Така че гените са много важни.Моите набори повечето са тюфлеци.
Хигиената и външността са ясни - едно нещо да не е наред и е пътник.
Само че някои от нещата дето ги пишеш не стават ей така - с простото вземане на решение! Самоувереността е в пряка зависимост от натрупан успешен опит - а Евго не спира да удря на дърво (защо обаче удря на дърво - заради абсолютно погрешен подход, но това е отделна тема)! Само че фалшивата самоувереност лъха отдалеч! Затова по-добре да е естествен, да сгреши и да се извини, а не да се прави на нещо, което не е, защото в момента в който спукат балона на самоувереността му - и в него веднага избива обратната /защитна, наранена/ реакция - че са боклуци и прочее....
Подхода - очевидно е тотално сбъркан! Свръх-завишени изисквания + нереалистично висока представа за себе си... + слушане на грешните хора... щом бабките го харесват - то е ясно, Евго е станал преждевременно дядо и трябва спешно да се "подмлади"! Само че подмладяването и ставането на интересен (и не само за жените, ами изобщо за каквато и да е компания) не става току-така! Включва разширяване на общата култура, трениране на спорт (ама не тъпия фитнес/културизъм - това е анти-спорт), развиване на мисленето, трениране на гъвкавост на мисълта... и тогава има шанса по естествен път да стане приятна компания! Само че тия неща е трябвало още в младостта си да ги е развил, а не тепърва да се учи!
А аз и сега като го чета - мисли си, че връзката се крепи на неща, които може да купи - подаръци, екскурзии, егати задръстеното мислене!!
Ти си 60+ (доколкото помня) и си вече в третата възраст. Не знам защо си толкова злобен!
Ами има красиви жени и по на 50 години.Какъв труд са положили?Никакъв-всичко е до гени.
И тук не става въпрос за професионална реализация, а до сексуално привличане от другият пол.Ако някоя жена е грозна ако ще и най-умната и най-работливата на света да е,пак няма да е атрактивна за мъжете. И обратно ако е красива на никой мъж не му пука дали е трудолюбива.Наскоро имахме среща на випуска и всички бяхме по на 49 години, почти половин век.Ами пак тия, които бяха красиви като ученички са красиви и сега.Останалите средна хубост или грозотии.
Много има да ти се обяснява. Не всичко е до гени. За да е красива на 50 се иска култура и труд. Няма как да го знаеш - не си жена. Аз няма да те открехвам. Защо една жена на 50 изглежда добре, а друга на 20 изглежда занемарена и изхабена не е само въпрос на гени, а на грижа.
Геювете са такива в главите, не в гена. Затова в по-нормалните времена са били считани за психиатричен проблем. Сега светът е полудял и всичко е нормално. А ние трябва да си крием хетерощенията по сейфове и секретни каси.
Е та аз две години ги пиша тия неща, ти ме питаш какви съвети съм му давал.
Ок -накратко. Най-важно е мъжът да е самоуверен и да не се притеснява като разговаря с жени.Ако е модно облечен, макар и не със скъпи дрехи е голям плюс.Но най-важно е естествено какъв разговор ще се проведе.Трябва задължително да е нещо, което да я свързано със секс,среща, външен вид и тем подобни. Щото ако водиш разговор от типа на"Какво работиш, какво си завършила "и тем подобни максимално може да влезеш във friendly zone.
Хигиената и външността са ясни - едно нещо да не е наред и е пътник.
Само че някои от нещата дето ги пишеш не стават ей така - с простото вземане на решение! Самоувереността е в пряка зависимост от натрупан успешен опит - а Евго не спира да удря на дърво (защо обаче удря на дърво - заради абсолютно погрешен подход, но това е отделна тема)! Само че фалшивата самоувереност лъха отдалеч! Затова по-добре да е естествен, да сгреши и да се извини, а не да се прави на нещо, което не е, защото в момента в който спукат балона на самоувереността му - и в него веднага избива обратната /защитна, наранена/ реакция - че са боклуци и прочее....
Подхода - очевидно е тотално сбъркан! Свръх-завишени изисквания + нереалистично висока представа за себе си... + слушане на грешните хора... щом бабките го харесват - то е ясно, Евго е станал преждевременно дядо и трябва спешно да се "подмлади"! Само че подмладяването и ставането на интересен (и не само за жените, ами изобщо за каквато и да е компания) не става току-така! Включва разширяване на общата култура, трениране на спорт (ама не тъпия фитнес/културизъм - това е анти-спорт), развиване на мисленето, трениране на гъвкавост на мисълта... и тогава има шанса по естествен път да стане приятна компания! Само че тия неща е трябвало още в младостта си да ги е развил, а не тепърва да се учи!
А аз и сега като го чета - мисли си, че връзката се крепи на неща, които може да купи - подаръци, екскурзии, егати задръстеното мислене!!
Преди да започнеш да заплашваш защо не прочете линка, който ти го дадох? Там всичко е написано. В нашите гени има както на кроманьонците, така и на неандерталците. И понеже има така наречените доминантни и рецесивни гени (надявам се че си чел поне малко генетиката) при различните хора надделяват едните или другите. Доминантните гени надделяват със 75% вероятност, а рецесивните само с 25%, Тоест трябва едновременно и мъжа и жената да имат даден неандерталски ген, щото той да се прехвърли в поколението. Ако обаче поне единия има крьоманонски гени, те са доминантни и се прехвърлят в поколението. Тоест в 3 от възможните 4 случая се прехвърля кроманьонски ген, и само в един от случаите - неандерталски.
Има и още нещо и то се нарича ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР. Например повечето от жените не харесват мъже с косми по гърдите, по гърба и по краката. Моята жена лично ме провери за косми по тялото преди да ми даде първия секс. Ако това го правят и други жени, то тогава вероятността поколението да наследи неандерталски гени от 25% намалява с много - може би само до 5%. Същото и за мъжете - те се отвращават от прекалено окосмени жени, а има такива с косми дори и на мустаците, а какаво остава по останалото тяло. Тука пак се задейства естествения подбор и пак статистически в поколението попадат преобладаващо по-обезкосмени жени с кроманьонски гени.
Всичко това (доминантни и рецесивни гени, както и естествения подбор), водят до това гените на неандерталците постепенно да намаляват и да имат все по-малък и по-малък процент в съвременните и в бъдещите поколения.
Нищо лично - просто това са законите на природата.
Побеждава не по-силния мъж, а по-умния и по-малко окосмения.
Побеждава не жената с по-големи цици, а по-красивата и по-малко окосмената.
+1
Сега има епилиране и кола маски и косматите мъже могат да се приведат в нормален вид.
Ганка е готова да вземе и дебел, и нисък, и с малък инструмент и старичък, стига да й осигури луксозен живот.
Така че е прав Лошия мечок, че за една хубава връзка и редовен секс, трябва да има хубави подаръци и екскурзии за мадамата.
Представа си нямаш. Не е само до външност. Зад всичко в 90% от случаите стои труд.
Какво стои зад спечелено дело на чужд терен в друга държава? Труд, труд, труд.
Какво е работата по себе си? Дали външен вид, дали интелект - труд.
Тя ще е красива докато е млада после е труд и интелект. 90% труд 10% ген.
Ами има красиви жени и по на 50 години.Какъв труд са положили?Никакъв-всичко е до гени.
И тук не става въпрос за професионална реализация, а до сексуално привличане от другият пол.Ако някоя жена е грозна ако ще и най-умната и най-работливата на света да е,пак няма да е атрактивна за мъжете. И обратно ако е красива на никой мъж не му пука дали е трудолюбива.Наскоро имахме среща на випуска и всички бяхме по на 49 години, почти половин век.Ами пак тия, които бяха красиви като ученички са красиви и сега.Останалите средна хубост или грозотии.
До никакъв труд не е.С какво се е потрудила някоя красива жена, та да е атрактивна за мъжете?С нищо.Същевременно има мъже,които с труд са постигнали много неща и пак не са атрактивни.Да не се хваля,ама и аз не съм от най-трудолюбивите,но съм доста атрактивен за жените над 35-40 години.
Представа си нямаш. Не е само до външност. Зад всичко в 90% от случаите стои труд.
Какво стои зад спечелено дело на чужд терен в друга държава? Труд, труд, труд.
Какво е работата по себе си? Дали външен вид, дали интелект - труд.
Тя ще е красива докато е млада после е труд и интелект. 90% труд 10% ген.
Геювете са такива в главите, не в гена. Затова в по-нормалните времена са били считани за психиатричен проблем. Сега светът е полудял и всичко е нормално. А ние трябва да си крием хетерощенията по сейфове и секретни каси.
Коментар