Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Много мъже се пробват точно при ниските топки.
Ти какви мацки харесваш?
Бас хващам, че ако случайно ти върже ще тичаш за пръстен. После развитието всички го знаем и ...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМентална възраст: 15 години.
Евго, време е да пораснеш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМного мъже се пробват точно при ниските топки.
Ти какви мацки харесваш?
Евго, време е да пораснеш
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Много мъже се пробват точно при ниските топки.
Ти какви мацки харесваш?
п.п. А, и не са мацки, а жени!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Иииии, какво точно ще правиш..., че дотук каквото изброи... е майка плаче, грамофон сФири...
Ти какви мацки харесваш?
Коментар
� -
Преди малко бях в офис на Спиди.
Имат нова служителка от 1-2 седмици. Една дебеланка, която ми говори на "ти". Млада е, но личи, че не е учила и може би е мома.
Прилича ми на селянка, която наскоро е дошла от някакво село, груба и малко недодялана.
И се чудя дали да не се пробвам с нея за неангажиращо?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Имат нова служителка от 1-2 седмици. Една дебеланка, която ми говори на "ти". Млада е, но личи, че не е учила и може би е мома.
Прилича ми на селянка, която наскоро е дошла от някакво село, груба и малко недодялана.
И се чудя дали да не се пробвам с нея за неангажиращо?
Коментар
� -
Ти обаче си страшен манипулатор. И с Лева сте се надушили и работите в екип в полето на инвестициите в НИ.
Selena2024, ти го е написала 1 към 1...
Аре, че идват празници. Загради ли "булка"... ?!?
Коментар
� -
Ти обаче си страшен манипулатор. И с Лева сте се надушили и работите в екип в полето на инвестициите в НИ.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеКо каза, ко...?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не е задължително да стане гей, разбира се, но вероятността нараства драстично заради възпитателната среда. Не става въпрос, че ще бъде тренирано за гей, а целият "модус вивенди" може да бъде презаписан у едно дете. Детето е записвачка, епром.
Не може на 15 години да си в тяло на 50 годишен. Има си биологично стареене - плюс, минус. Има и такава болест - прогерия, но това е друго. И психически не може да го има това. Всичко се развива в главата, а там нещата са доста автономни.
Най-дълбок отпечатък върху едно дете дава не семейството, а самото общество. А обществото и семейството са свързани. Но при болно общество и здраво семейство резултатът е по-малко категоричен в добра посока отколкото при здраво общество и болно семейство. Това е много мащабен експеримент, проведен преди много години в скандинавските страни - проведен по необходимост.
А при нас "общество" е доста имагинерно понятие. И семейството не може да понесе този товар.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първо не съм гей.
Второ в България няма законна сурогация, прави се нелегално и дискретно.
България, май френд все още е страната на неограничените възможности, но трябва да се бръкнеш по-дълбоко в джоба, а ти нямаш размах. Аз кви работи правя само за пет минути в България - велика страна е тя и малко я оценяват подобаващо.
Да си гей си иска топки. Да си възрастен и да вземаш решения на възрастен пак си иска топки. Да си хетеро пак иска топки.
Ти все още не знаеш дали си храст или птеродактил и все другите (жените/баща ти/ съседите/ марсианците) са ти виновни.
Вземи вече да пораснеш.Last edited by Selena2024; 02.12.2024, 20:47.
- 10 Харесвания
Коментар
� -
Ко каза, ко...?!
Първо не съм гей.
Второ в България няма законна сурогация, прави се нелегално и дискретно.
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар