Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеПрочетох го на един приятел и той каза, че не си единствен.
Години наред вярвах, че "апартаментът" има разни бонуси към него и предимства (прочетете мнението на колежката ми по-долу), но се оказа, че е просто вид инвестиция и място за живеене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеПрочетох го на един приятел и той каза, че не си единствен.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе ме мързи, но съм неоценен от жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние имаме вила на Северното Черноморие и минаваме през Варна транзитно от 30 г.
Там е тихо, спокойно и пенсионерско (на вилата ни). Няма жени дори за местния контингент.
Рускините и украинките също са меркантилни и продават стари бижута от съветските ювелирни заводи и други стоки на двойни цени.
Ти сега на колко си години?
При мен има сила, защото дълго време съм работил основна и допълнителна работа едновременно. Сега за Великден съм изчистил 2 апртамента основно в София.Не ме мързи, но съм неоценен от жените.
хич не ги слушай
та, те като кажат гутенморген и поне 3 чуждестранни моми вече развръзват банския
виж, това вече е странно
толкова много приятели мъже са ти навити
а жените пасуватпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
Не ги търся. Те сами ме намират. Търся българки, ама ...
Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.
Там е тихо, спокойно и пенсионерско (на вилата ни). Няма жени дори за местния контингент.
Рускините и украинките също са меркантилни и продават стари бижута от съветските ювелирни заводи и други стоки на двойни цени.
Ти сега на колко си години?
При мен има сила, защото дълго време съм работил основна и допълнителна работа едновременно. Сега за Великден съм изчистил 2 апртамента основно в София.Не ме мързи, но съм неоценен от жените.
Коментар
-
Радвам се, че накрая ме оцени.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.
на него му трябва първо да се осъзнаетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
А какви сигнали ти дават: поглед, усмивка или директно си искат?
Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
И аз така мисля, но не получавам никакво разбиране от жена си. Само за едно сме съгласни, имотите да са повече.
Може да действаш дискретно, ако имаш желание и нужда, че някои неща са до време.
Една приятелка казва за апартамента: "Един мъж може да те изостави, но апартаментът никога. Това е една сигурност, една стабилност и източник на доходи в продължение на дълги години."
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Вече не, те са низвергнати като лоши. Тук на плажа има много рускини и т. н. свободни ама ме дебне моята и е сложно пък и не съм такъв човек вече. Така, че действай докато не си ангажиран.
Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.
Коментар
-
Предполагам, че ти предлагат познати жени, които искат да те "крадат" от жена ти,
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТи си добре, и аз имам такива предложения за секс но жена ми не ми дава да се възползвам.Седи до мене и ме дебне. Така, че сега е момента, после като влезеш в сериозна връзка става все по-трудно.
Коментар
Коментар