Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да я измъква .След това ще излезем с твоята компания от поне 10 жени, та все някоя ще върже.Last edited by Bad_Bear; 25.11.2024, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеГледам едни и същи търсят наеми, жени и апартаменти в трите теми. И всичко им е скъпо и недостъпно. Греша ли? Наблюденията ми не са от вчера.Last edited by X_Y; 28.11.2024, 11:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеГледам едни и същи шушляци търсят наеми, жени и апартаменти в трите теми. И всичко им е скъпо и недостъпно. Греша ли? Наблюденията ми не са от вчера.
- 1 like
Коментар
-
Гледам едни и същи търсят наеми, жени и апартаменти в трите теми. И всичко им е скъпо и недостъпно. Греша ли? Наблюденията ми не са от вчера.Last edited by X_Y; 28.11.2024, 11:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Т.е., ти си първа писта за зам- преЦедател...
Мечока няма как да смогне на толкова жени.Ще трябва някой да му помага.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
никой не кани готини пичове в 'неговата" компания
Коментар
-
гледай да не се окажеш сам с тях в каютата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е кат се разболееш кой ще те отменя в съпружеските задължения ко ти е грозна жената. А незадоволена жена е .... да не си наблизо
Така че и за най-големите грозотии има мераклии.
И аз не му давам съвет да си вземе грозна жена,а средна хубост. Каквито са повечето жени в България.
Коментар
-
Има една поговорка "Красивата жена е чужда жена ".В смисъл,че постоянно я свалят други мъже и дори и да не поддаде, много ще й се вдигне самочувствието и връзката ще има проблеми. Така че красива жена не ти трябва. Естествено не ти трябва и крокодил, но повечето жени в България не са нито красиви,нито грозни,така че изборът ти е голям.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Да я измъква .След това ще излезем с твоята компания от поне 10 жени, та все някоя ще върже.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Едни приятели преди години ми бяха споделяли, че вземат виагра за wow ефект, въпреки че бяха на 30+.препоръка е
Коментар
-
евго, ние тук тайни познания за успех с жените обсъждаме
а ти се хвана за мечето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
По стара народна традиция, най-активните трябва да кумуват. Внимавай само бай Мико да не ти измъкне кумата изпод носа.
Коментар
Коментар