If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е и?Бай ти Пешо и неговото семейство си е негова работа.Аз за разлика от него,не се меся в чужди работи.Не ме интересува нито той,нито семейството му.
И естествено,че деля жените на почтени и на курволяк.И ако някоя жена изневери тя е курволяк,а на мен такава не ми трябва.Това ли наричаш липса на морал?
И жените са от Венера,мъжете от Марс.Ако мъж изневери без това да нарани съпругата му ,не означава,че няма морал.Моята съпруга ми е казала,че няма нищо против.Теб какво те бъркат нашите отношения?Тия дето се пишат големите моралисти го правят,защото никоя жена не им връзва.
А себе си как би описал? Почтен мъж ли си или “курволяк” ?
Естествено,че целта й не е някой да й начеше оная работа.Красивите жени само да кажат а и ще се нареди опашка с кандидати за това.
Форумът е в сайт„Инвеститор„,та се предполага,че тук пишат и богати мъже.Таргет група за подобни жени.Като видя,че тук такива няма,се прехвърли на историята,че си търсела сваляч.Ако е искала такъв щеше да му пише на лични,щото никоя жена няма публично да си разкрива любовните истории.
Здравейте
Всички мой коментари са изтрити
Отговарям за последно и то само на този пост, заради последното изречение в него. mirodes, знам и усещам от всичко, което си писал, че можеш да разбираш и усещаш една жена, можеш да уловиш настроенията и желанията й, дори тя да не ги показва, знаеш какво иска една жена и в точни момент да й го дадеш по съответния начин. А защо не разбра последното изречение? Защо публично във форум написах тези неща? Чисто по женски да ви стане гадно, да се ядосвате и да завиждате, постъпих като мръсница, за каквато ме смятате, да имате за какво да пишете и вие наистина писахте за това .....
Прощавам ви на всички за всичко
Представи си сега два зетя, един Стамен и един Ханс. Див купон. Така става то в живота, ама ти и сега пак ще решиш, че някой те обижда.
Разказал съм за семейството си на друг човек.
А това,че даваш виц като пример,няма как да промени значението на даден израз.
Изразът„рогоносец„се използва единствено по отношение на мъж.Мъж няма как да сложи рога на жена си.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 21:41.
Причина: Обиди.
Хахаха.Рога слагат жените на мъжете си.Мъж няма как да сложи рога на жена си.Поне си направи труда да научиш елементарни работи,преди да пишеш.
И аз може и да не съм достоен,ама Ханс и Диего толкова ли са по-достойни от всички български мъже.
Изразът в нашия век се ползва и за двата пола . Ти верно в кой ЮФ си “учил”?
Чети сега тука .
Извинете, сър, каква е половата активност при маймуните?
- Няколко пъти дневно. - отговаря зоологът.
- Чухте ли, Милорд?
Милордът си замълчал. Минават покрай клетката на елените и милордът пита:
- Извинете, сър, каква е половата активност при елените?
- Веднъж, рядко два
пъти годишно.
- Чухте ли, Милейди?
- А вие видяхте ли рогата, Милорд? https://vic.bg/вицове/семейство-англ...ди-пита
Ти разказа за тях, защо да не коментирам?
Представи си сега два зетя, един Стамен и един Ханс. Див купон. Така става то в живота, ама ти и сега пак ще решиш, че някой те обижда.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 21:37.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Ако Ханс или Диего са по-достойни от теб най-малко ти можеш да съдиш. Не е задължително Ханс и Диего да имат повече пари от теб стига да са нормални и да не слагат на жените си рога, след което да се хвалят в анонимни форуми с това велико постижение.
Хахаха.Рога слагат жените на мъжете си.Мъж няма как да сложи рога на жена си.Поне си направи труда да научиш елементарни работи,преди да пишеш.
И аз може и да не съм достоен,ама Ханс и Диего толкова ли са по-достойни от всички български мъже.
Last edited by RUBLA; 20.05.2020, 21:36.
Причина: Личностни характеристики на ЛС.
.Със сигурност няма да възпитавам децата си да се обвързват с някой чужденец заради парите му.В това можеш да си сигурна.
Ако Ханс или Диего са по-достойни от теб най-малко ти можеш да съдиш. Не е задължително Ханс и Диего да имат повече пари от теб стига да са нормални и да не слагат на жените си рога, след което да се хвалят в анонимни форуми с това велико постижение.
Жалка история.
Най-смешното е, че май жените ти ги изживяваш като някаква там крепостна собственост. Голям цирк ще е ако ти стане зет някой Ханс не за друго а просто щото сме в 21ви век и децата учат в чужбина.
Коментар