IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ииии баси, ти вЕрно ли с такива се пердашиш, бре... ?!?

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е ти досега не разбра ли,че нарочно провокирам жените в темата И то го правя просто като казвам истината. Мит е ,че българките са красиви.Красиви са чехкини, полякини, словачки, рускини,украинки,белорускини и шведки.
    Стоилка, знае ли... ?!?
    Last edited by COVID-19; 25.11.2024, 19:57.

Коментар

• Според мен Лошия мечок е сексуален мъж и има доста опит с жените.

И го харесват, защото е висок.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма да го оставим така. Колко човека сме се заели да му даваме акъл относно жените, ще е срамота да не намери някоя.
        По стара народна традиция, най-активните трябва да кумуват. Внимавай само бай Мико да не ти измъкне кумата изпод носа.

Коментар

Пиши на лично.Но ще трябва да обещаеш,че ще пазиш тайната.
          писах, но личните не работят
          като човек те моля, кажи
          колко яйца слагаш в застройката на мусаката
          2 или 3!???
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мирко, не съм ти конкуренция
            просто ми се искаше и аз да ги знам тия работи
            Пиши на лично.Но ще трябва да обещаеш,че ще пазиш тайната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ееее, цяла седмица ме мъчи безсъние, отде се породи тва желание у Евгича за баници и мусаки...а накрая пак теч на информация...
              Няма да го оставим така. Колко човека сме се заели да му даваме акъл относно жените, ще е срамота да не намери някоя.

Коментар

Не. Строго пазена тайна.На Евго му я казах, за да му се увеличат шансовете да си намери булка.
                мирко, не съм ти конкуренция
                просто ми се искаше и аз да ги знам тия работи
                препоръка е

Коментар

Не. Строго пазена тайна.На Евго му я казах, за да му се увеличат шансовете да си намери булка.
                  Ееее, цяла седмица ме мъчи безсъние, отде се породи тва желание у Евгича за баници и мусаки...а накрая пак теч на информация...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, не може ли и на други да кажеш

Коментар

Знаеш ли за какво става въпрос?Дадох му съвет какво да прави в леглото,та жената винаги да е доволна.
                      Както виждаш винаги поставям жените на първо място.
                      е, не може ли и на други да кажеш
                      препоръка е

Коментар

Добре, че няма много жени в темата, че ако знаеш как запали бурето с барута.

С тоя подход...каквото в главата, това и на устата.
                        Е ти досега не разбра ли,че нарочно провокирам жените в темата И то го правя просто като казвам истината. Мит е ,че българките са красиви.Красиви са чехкини, полякини, словачки, рускини,украинки,белорускини и шведки.

Коментар

ратко, матейко е стабилен като куатро на сняг - нИ мож го изкарахте извън релси.
                          мм, то ако беше така нямаше да вкарва дразнителите в игнора
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
                            Всъщноост, какво точно каза...?!?

Обясни защо е женен за жена си, но не ти обясни, защо ходи по мрежи като магаре по магарешки бодил.

Коментар

Има една поговорка "Красивата жена е чужда жена ".В смисъл,че постоянно я свалят други мъже и дори и да не поддаде, много ще й се вдигне самочувствието и връзката ще има проблеми. Така че красива жена не ти трябва. Естествено не ти трябва и крокодил, но повечето жени в България не са нито красиви,нито грозни,така че изборът ти е голям.
                              Добре, че няма много жени в темата, че ако знаеш как запали бурето с барута.

С тоя подход...каквото в главата, това и на устата.

Коментар

• Всъщноост, какво точно каза...?!?

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има една поговорка "Красивата жена е чужда жена ".В смисъл,че постоянно я свалят други мъже и дори и да не поддаде, много ще й се вдигне самочувствието и връзката ще има проблеми. Така че красива жена не ти трябва. Естествено не ти трябва и крокодил, но повечето жени в България не са нито красиви,нито грозни,така че изборът ти е голям.

Коментар

Working...
                                X