IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

А какви сигнали ти дават: поглед, усмивка или директно си искат?

Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.

На мен Варна още от тийнейджърските ми години винаги ми е вървяла на полурускини и украинки.
    Не ги търся. Те сами ме намират. Търся българки, ама ...
    Като бях на около 30г. за последно една украинка, с която се знаехме задочо от около десетилетие директно си поиска. По-точно както уж само говорехме ме засмука и после вече вербално на втория път си поиска ебън.
    Ако не се познавате обикновено е поглед, ама може да се гледате дълго време така и нищо, ако няма поне нещо разговор.
    Особено, ако си като мен, който бавно се усеща за тези неща, защото аз все ги третирам уж като приятелки, а не като потенциални вагини, в които да паркирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

И аз така мисля, но не получавам никакво разбиране от жена си. Само за едно сме съгласни, имотите да са повече.
      Нали знаеш, че при турците един мъж не е само за една жена.

Може да действаш дискретно, ако имаш желание и нужда, че някои неща са до време.

Една приятелка казва за апартамента: "Един мъж може да те изостави, но апартаментът никога. Това е една сигурност, една стабилност и източник на доходи в продължение на дълги години."

Коментар

Вече не, те са низвергнати като лоши. Тук на плажа има много рускини и т. н. свободни ама ме дебне моята и е сложно пък и не съм такъв човек вече. Така, че действай докато не си ангажиран.
        А какви сигнали ти дават: поглед, усмивка или директно си искат?

Имам един приятел, които е страшен. Пийва си червено вино доста, напр. 1 бутилка или 1/2 бутилка на Трифон зарезан и люби жена си и любовницата си паралелно (в различни дни, дискретно с любовницата си). И е баща на 3 деца.

Коментар

Предполагам, че ти предлагат познати жени, които искат да те "крадат" от жена ти,
          Вече не, те са низвергнати като лоши. Тук на плажа има много рускини и т. н. свободни ама ме дебне моята и е сложно пък и не съм такъв човек вече. Така, че действай докато не си ангажиран.

Коментар

Ти си добре, и аз имам такива предложения за секс но жена ми не ми дава да се възползвам. Седи до мене и ме дебне. Така, че сега е момента, после като влезеш в сериозна връзка става все по-трудно.
            Предполагам, че ти предлагат познати жени, които искат да те "крадат" от жена ти,

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

На дядо ти му говори за оная си работа. Евгич ,баце, ти си дзвер страшен .....
              Радвам се, че накрая ме оцени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Недей ся да са дразниш толкова .
                На дядо ти му говори за оная си работа. Евгич ,баце, ти си дзвер страшен .....

Коментар

.....

По форумите има масов хейт и подигравки. Чудя се на старите моми как може да стоят години без мъж, като мъже има. Да го покани вкъщи, да предвиди почерпка и да се позабавляват. Да почерпи малко от мъжката сила и енергия,

...

Всяко младо момиче би те погледнало и веднага ще те подмине - без дори да се замисли. Нали знаеш това? (и никого тук не може да разубедиш)

Самият ти знаеш, че съм прав, дядо Евго!

За младите момичета 45-50 годишен мъж си е ДЯДО.

Около младите момичета има атрактивни мъже, Евго.

Ти търсиш някой да те "отваря" и да ходи с теб "по жени" - с единствената мисъл още някой до теб да те пази от грешни стъпки (някой приятел на момичето ще те остави на място, но ти искаш и друг да пострада край теб...

Ти не познаваш ухажването и етапите на познанството и романтичните отношения, вече си на възраст, когато "отчиташ бройки" и не се интересуваш от нищо друго, освен да се похвалиш в мрежата, но САМ не би предприел никакви стъпки към жена. Търсиш "пазач" до теб, а в същото време търсиш бодигард без да платиш нищо (част от твоята същност)....

"Да се позабавляват" - в твоя случай - двамата ли се "забавляват", или тримата? Ега ти майтпчията! Жена - майка на децата ти ли търсиш или жена, за да се "позбавляваш" - дядо Евго?

Тя - да те покани в къщата си? Тя да предвиди почерпка?

А ти да се "позабавляваш" и след това да се хвалиш в мрежите?

Въпрос на тълкуване.

Е, не може да не се отчита наивността ти, дядо Евго!

Кое младо момиче и млада дама биха тръгнали по фантазията на Евго? Е да - някоя, над 70-те - може да излъжеш... ..., но и това не е сигурно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Означава

Дядото много ме дразни и за това му го написах.
                    Недей ся да са дразниш толкова .
                    Last edited by X_Y; 16.04.2025, 23:36.

Коментар

Не им обръщай внимание. Ти си се справил много добре със задачата - семеен с 2 деца.

По форумите има масов хейт и подигравки. Чудя се на старите моми как може да стоят години без мъж, като мъже има. Да го покани вкъщи, да предвиди почерпка и да се позабавляват. Да почерпи малко от мъжката сила и енергия,

Един приятел се занимава с жени 40+ и 45+. И казва, че те не могат да забременеят по естествен път, защото имат малко яйцеклетки и дори не им идва.
                      И аз това се чудя.Но вероятно са много претенциозни и като липсва принца на бял кон им остават само кучетата и котките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                        Писах в ТикТок по теми,свързани с жените и като ме нападнаха едни феминистки страшна работа. Даже някои подробно са следили и изявите ми в тая тема,щото съм със същата снимка там.
                        И то съм коментирал сравнително умерено,даже не съм повдигал темите ,за които спорим със Селена.Тия са намразили всички мъже и само чакат повод да си излеят злобата.И най-смешното е,че ме изкарват женомразец,което е последното нещо на света, което бих могъл да бъда.Щото казах, че самотните жени завиждат на тия с деца или внуци и че жените имат вроден майчински инстинкт.Тия думи предизвикаха такъв негативизъм,че си представям какво щеше да е ако напиша какви трябва да са взаимоотношенията мъж жена.
                        Не им обръщай внимание. Ти си се справил много добре със задачата - семеен с 2 деца.

Един приятел се занимава с жени 40+ и 45+. И казва, че те не могат да забременеят по естествен път, защото имат малко яйцеклетки и дори не им идва.

Коментар

• Писах в ТикТок по теми,свързани с жените и като ме нападнаха едни феминистки страшна работа. Даже някои подробно са следили и изявите ми в тая тема,щото съм със същата снимка там.
                          И то съм коментирал сравнително умерено,даже не съм повдигал темите ,за които спорим със Селена.Тия са намразили всички мъже и само чакат повод да си излеят злобата.И най-смешното е,че ме изкарват женомразец,което е последното нещо на света, което бих могъл да бъда.Щото казах, че самотните жени завиждат на тия с деца или внуци и че жените имат вроден майчински инстинкт.Тия думи предизвикаха такъв негативизъм,че си представям какво щеше да е ако напиша какви трябва да са взаимоотношенията мъж жена.
                          Last edited by Vergil1975; 14.04.2025, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                            Защо ме триете мен, това Евгич го е написал, не съм го написал аз.
                            Collateral damage

Коментар

• Защо ме триете мен, това Евгич го е написал, не съм го написал аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
                                Каква е есенцията на абревиатурата?
                                Last edited by X_Y; 16.04.2025, 23:36.

Коментар

Working...
                                X